bato-adv
bato-adv

اشتباهات رایج بعد از ترک مصرف قند و شکر

اشتباهات رایج بعد از ترک مصرف قند و شکر

برخی از افراد بعد از ترک مصرف قند و شکر، اشتباهاتی را مرتکب می‌شوند که سلامتی آنها را به خطر می‌اندازد.

ترک قند و شکر از رژیم غذایی برای کاهش وزن یکی از روش‌های لاغری است. بعد از ترک قند و شکر این اشتباهات را نکنید تا به سلامت خود آسیب نزنید.

به گزارش نمناک، ترک کردن قند، یکی از محبوب‌ترین تغییرات غذایی است که افراد این روز‌ها انجام می‌دهند. مصرف زیاد شکر به پوسیدگی دندان، چاقی شکم (چربی ذخیره شده در شکم)، دیابت و ... مرتبط است.

متخصصان تغذیه هم ما را تشویق می‌کنند که "مواد غذایی سفید" را از رژیم غذایی خود حذف کرده تا به این وسیله به بهبود وزن و سلامت بدن کمک کنیم.

با وجود تمام هشدار‌ها در طی چند سال گذشته، بسیاری از افراد در حال تلاش برای ترک شکر، شکست خورده اند.

اشتباهات متداول بعد از ترک قند و شکر

بسیاری از افراد نحوه ترک قند و شکر را نمی‌دانند و شروع به حذف قند‌های طبیعی می‌کنند.

کنار گذاشتن میوه:

برخی از برنامه‌های "ترک مصرف شکر" پیشنهاد می‌کنند که باید از مصرف همه قند‌ها از جمله میوه‌ها به عنوان راهی برای "دفع مسمومیت" یا "تنظیم مجدد" بدن اجتناب شود.

لازم به حذف تمام میوه‌ها از رژیم غذایی نیست. زیرا مصرف میوه‌های حاوی شکر در مقدار مناسب برای تامین نیاز‌های بدن ضروری است.

میوه‌ها منبع عالی از فیبر رژیمی و غنی از ویتامین ث، آنتی اکسیدان و مواد معدنی دیگر هستند.

مصرف میوه را محدود کنید، اما لازم نیست آن را کامل حذف کنید یا کل رژیم غذایی خود را بر مبنای آن بسازید. مصرف روزانه دو نوع میوه مختلف بسیار زیاد است، به خصوص اگر فعالیت نداشته باشید.

به جای مصرف میوه، میوه خشک یا آب میوه تازه بخورید. این روش‌ها پردازش قند را متمرکز کرده و مصرف میوه را آسان‌تر می‌سازد.

از دندان‌های خود به عنوان تجهیزات پردازشی، بیش‌ترین استفاده را کنید و میوه را مطابق با سطح فعالیت خود جذب کنید.

دستورالعمل حذف غذا‌های فرآوری شده:

با کاهش یا حذف مصرف غذا‌های زیر شروع کنید. این غذا‌ها مقادیر زیادی قند داشته و ارزش غذایی بسیار کمی دارند.
غذا‌های قند دار:

نوشابه‌ها و دیگر نوشیدنی‌های طعم دار

آب نبات

شیر شکلات داغ

شکلات داغ، کارامل، قهوه لاته

شکلات

شیرینی، بیسکوییت، پیراشکی

شیرنی جات

اجتناب از مصرف ماست و شیر:

قند به طور طبیعی در شیر و مشتقات آن مثل ماست و پنیر بطور طبیعی وجود دارد و این قند لاکتوز نامیده می‌شود.

اما نیازی نیست نگران قند موجود در شیر و ماست طبیعی باشید. زمانی که چربی آن را می‌گیرند شما می‌توانید درصورت نداشتن حساسیت به عنوان بخشی از رژیم غذایی متعادل از آن استفاده کنید.

توصیه‌های مصرف لبنیات:

تنها باید ۱ تا ۲ وعده در روز مصرف لبنیات داشته باشید، که معادل یک فنجان شیر و ۲۰۰ گرم ماست است.

با مصرف ماست یونانی یا طبیعی با میوه یا عسل می‌توانید میزان قند اضافه را کنترل کنید.

اگر از مصرف لبنیات به دلیل آلرژی اجتناب می‌کنید، به پزشک مراجعه کنید تا روش‌های دیگر برای تامین کلسیم را برای شما تجویز کند.

بدبین شدن نسبت به هر نوع قندی:

آیا می‌دانستید تقریبا هر غذایی که می‌خورید مقدار کمی قند دارد؟ بله؛ بنابراین اگر واقعا بخواهید "شکر را ترک کنید" باید تقریبا همه چیز را کنار بگذارید.

با این حال، بسیاری از افراد وقتی متوجه می‌شوند که یک فلفل دلمه‌ای متوسط حاوی ۳ گرم قند است. از خوردن آن اجتناب می‌کنند.

قند به طور طبیعی در همه سبزیجات، میوه ها، بنشن، آجیل، دانه ها، شیر، ماست و پنیر وجود دارد.

بدن به گوشت و مرغ به اندازه کافی نیاز دارد و نمی‌توان همه آن‌ها را کنار گذاشت و این یک رژیم غذایی سالم نیست؛ بنابراین از قند موجود در همه غذا‌ها نترسید، زیرا بدن در واقع به کمی قند برای سلامتی نیاز دارد.

اجتناب از مصرف سبزیجات:

غذای خوب، بیشتر در مورد چیزی است که می‌خورید، نه آنچه که از آن پرهیز می‌کنید.

بله، شاید تمام قند و غذا‌های غنی از مواد مغذی را از رژیم غذایی خود حذف کنید؛ اما اگر در عوض، غذای مقوی و مغذی بیشتری نخورید، بدن سالم نخواهد ماند، زیرا بدن به مواد غذایی مفید شامل ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر نیاز خواهد داشت؛ بنابراین اگر قصد کاهش مصرف قند دارید، مطمئن شوید که از سبزیجات استفاده می‌کنید. سبزیجات مهم‌ترین مواد غذایی و سرشار از انرژی هستند.

مصرف زیاد چربی:

افرادی که قصد کاهش مصرف قند و شکر را دارند، به مصرف محصولات کم چرب روی می‌آورند، اما نمی‌دانند این محصولات هم حاوی قند هستند.

علاوه بر این، مصرف بالای چربی در صورتی خوب است که کیفیت کلی رژیم غذایی شما خوب باشد. به این معنی که شما مقدار زیادی سبزیجات تازه، میوه، حبوبات، گوشت و لبنیات مصرف کنید.

مطالعات نشان می‌دهد این نوع رژیم غذایی می‌تواند باعث قند یا چربی بالا شود که هر دوی آن‌ها خطر ابتلا به بیماری را بالا می‌برد.

توصیه‌های مصرف چربی:

در حد اعتدال آجیل‌ها، بذرها، آوکادو، روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن دانه‌های دیگر را در رژیم غذایی خود بگنجانید.

نخوردن غذا به اندازه کافی:

اشتباهی بزرگتر از نخوردن غذای کافی و خالی نگه داشتن شکم بعد از ترک قند و شکر وجود ندارد.

بزرگ‌ترین اشتباه این است که افراد هنگام ترک قند غذای مصرفی خود را بیش از حد محدود می‌کنند که این باعث می‌شود که احساس خستگی، بدخلقی و گرسنگی در بعد از ظهر داشته باشید.

برچسب ها: قند و شکر سلامتی
bato-adv
bato-adv
bato-adv