انار دارای طبع سرد و خشک است و برای همین بدلیل اینکه ترشک انار طبع سردی نداشته باشد به آن نبات اضافه میکنند که شما هم با همین روش میتوانید سردی انار را بگیرید.
طرز تهیه ترشک میوه بخصوص ترشک انار، جزو تنقلات پاییزی و زمستانی است که یکی از شب چرههای شب یلدا هم محسوب میشود.
به گزارش نمناک، ترشک انار بدون رب انار و هم با رب انار تهیه میشود که بسته به ذائقه خود میتوانید این خوشمزه ملس را آماده کنید. اگر مقدار زیادی انار ترش خریدید و نمیدانستید که چه کاری کنید شروع کنید و با این طرز تهیه آسان ترشک انار درست کنید که خواص زیادی برای بدن دارد و همچنین زینت بخش سفره شب یلدا است.
انار ترش و ملس و قرمز: ۱ کیلوگرم
نبات: ۱ تکه
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
مرحله اول:
برای تهیه ترشک انار، انارهای خود را در ظرفی دانه کنید.
مرحله دوم:
اناراهای دانه شده مخصوص ترشک انار را با گوشکوب دستی یا برقی کمی له کنید در حدی که آب دانههای انار در بیاید.
مرحله سوم:
در این مرحله نبات را به انارها اضافه کنید تا سردی انار را بگیرد و اجازه دهید در حرارت بسیار پایین نبات درون انار حل شود و آب انار جوشیده و غلیظ شود.
مرحله چهارم:
وقتی غلظت ترشک به میزان دلخواهتان رسید رب انار و گلپر را به مواد اضافه کنید. این دو گزینه برای بهتر شدن طعم و رنگ استفاده میشود در صورت نداشتن این دو گزینه میتوانید از آنها منصرف شوید و ترشک انار بدون رب انار تهیه کنید.
زمانی که ترشک از حرارت افتاد آماده میل کردن است نوش جان.
انار دارای طبع سرد و خشک است و برای همین بدلیل اینکه ترشک انار طبع سردی نداشته باشد به آن نبات اضافه میکنند که شما هم با همین روش میتوانید سردی انار را بگیرید. خواص انار از قدیم مورد توجه بوده است و این میوه جادویی علاوه بر خواص خوراکی دارای خواص دارویی است. ویتامینها و مواد مغذی موجود در انار برای بدن بسیار مفید هستند.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه است.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.