اگر دلتان هوس پیتزا کرده و همان دل مبارک و گرامیتان طاقت ندارد که ساعتی را صبر کند ناامید نشوید! کمر همت ببندید و آستینهایتان را بالا بزنید که با یک پیتزای سه سوته آمدهایم
یکی از خوشمزهترین غذاها پیتزاست. در تمام دنیا طرفداران بسیار زیادی دارد و در کشور ما هم که دیگر نگو و نپرس! مدلهای مختلف پیتزا آنقدر در دل پیر و جوان جا خوش کرده است که بعضی وقتها تنه به غذاهای سنتیمان هم میزند!
به گزارش راهنماتو، اگر دلتان هوس پیتزا کرده و همان دل مبارک و گرامیتان طاقت ندارد که ساعتی را صبر کند ناامید نشوید! کمر همت ببندید و آستینهایتان را بالا بزنید که با یک پیتزای سه سوته آمدهایم! تا به خودتان بیایید عطر پیتزا خانه را برداشته و آماده میل کردن است! شک نکنید و دست به کار شوید!
در یک ظرف گود، تخم مرغ و شکر و نمک را با هم زن دستی بزنید در حدی که با هم مخلوط شوند.
شیر و روغن را اضافه کرده و باز هم مخلوط کنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و با مواد ترکیب کرده و حسابی هم بزنید تا یک دست شود.
یک تابهی نچسب را انتخاب کنید و آن را به وسیلهی فرچه چرب کرده و روی گاز بگذارید. ۲ ملاقه از موادی که آماده کردید را داخل آن بریزید. مانند پنکیک درست کردن، وقتی روی خمیر شما حباب زد سس گوجه را بریزید و پنیر را هم روی سس بپاشید! بعد از آن نوبت به اضافه کردن موادی که دارید میرسد.
در نظر داشته باشید که قارچ را حتما از قبل تفت بدهید که آب آن گرفته شود. ژامبون و فلفل دلمهای را هم اضافه کرده و بقیه پنیر پیتزا را هم روی مواد پیتزا بریزید و آویشن و نمک و فلفل سیاه را هم به مهمانی طعمها دعوت کنید و در تابه را بگذارید.
در حدی که پنیر شما ذوب بشود پیتزایتان هم حاضر است! به همین سادگی و راحتی پیتزای نازک خوشمزهی خانگی خواهید داشت. بنا به میل خودتان میتوانید مواد میانی آن را تغییر بدهید. سریعترین حالت ممکن استفاده از موارد نام برده بود که باز هم با سلیقهی خودتان قابل تغییر است.
این مقدار مواد برای درست کردن ۲ پیتزا کافی است. نوش جان