خرمالو یک میوه پاییزی سرشار از خاصیت است که یکی از مهمترین و موثرترین خواص آن برای بیماران کبدی میباشد.
در میان خواص خرمالو، موردی که برای بسیاری از شما مورد سوال بود، خواص خرمالو برای کبد و بیماران کبدی بود که با توجه به نتایج تحقیقات و بررسی ها، موارد عنوان شده در این باره شامل مواردی است که در این بخش از بهداشت و سلامت نمناک خواهید خواند.
بله. خرمالو میوهای است که دارای لوتئین، آستاگزانتین، بتاکاروتن و بتا کریپتوکسانتین میباشد. در مطالعات انجام شده روی جوندگان، محققان به این نتیجه رسیدند که بتا کریپتوکسانتین موجود در خرمالو بیماری کبد چرب را معکوس میکند و اثر درمانی روی آن دارد.
ترکیبات موجود در خرمالو همچنین التهاب و مقاومت به انسولین را کاهش داد.
همچنین کاروتنوئیدها که یکی دیگر از ترکیبات موجود در خرمالو است، برای سلامت چشم و قلب حیاتی هستند.
خرمالو منبع عالی ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان است که بیماریهای کبدی همچون فیبروز کبد را بهبود میبخشد. ویتامین سی از ویتامینهای مفید برای کبد است که در سلامت و تقویت کبد نقش مهمی ایفا میکند چرا که برای ترمیم زخمهای سلولهای بدن از جمله کبد بسیار مهم باشد.
در این مورد کامل در مطلب قبلی توضیح دادیم و اینجا به شکل مختصر میگوییم که خرمالو منبع خوبی از ویتامینهای A و C و همچنین منگنز است که برای سلامت بدن و فعالیت اعضای مهم آن، حیاتی است. خرمالو همچنین دارای آنتی اکسیدانهای دیگری است که به کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریهای جدی از جمله سرطان و سکته کمک میکند.
خرمالو با مصرف متعادل عوارض جانبی جدی ندارد. با این حال، برخی از افراد ممکن است به این میوهها حساسیت داشته باشند و علائم ناراحتی معده، حالت تهوع، یا در شرایط سخت، حتی شوک آنافیلاکتیک را نشان دهند و از این رو باید از خوردن خرمالو خودداری کنند.
منبع: نمناک