وزیر اقتصاد درباره درخواست کمیته امداد برای افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی اعضای این کمیته از ۱۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان گفت: افزایش این تسهیلات به ۳۰۰ میلیون تومان را در شورای پول و اعتبار مطرح میکنیم.
به گزارش تسنیم، احسان خاندوزی در نشست تقدیر از یاوران اشتغال و خودکفایی، اظهارکرد: نرخ بیکاری بهار امسال به ۸.۲ درصد رسیده بود که در تابستان بازهم کاهش یافت؛ چنین رقمی همزمان با افزایش نرخ مشارکت در سالهای قبل نداشتیم و این همسویی خیلی امیدوارکننده است.
وی گفت: سیاستهای ناظر بر ایجاد رونق در عرصه کلان اقتصادی، سیاستهای تسهیل کسب و کارها و سیاستهای تحریک اشتغال و تامین مالی کاریابی و... از مهمترین سیاستهایی است که موجب کاهش نرخ بیکاری و افزایش مشارکت میشود.
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد تسهیلات پرداختی کمیته امداد با نظارتهای پسینی به هدف رسیده است، افزود: به جهت کمیت نیز تلاش دولت و مجموعه دستگاههای مالی این بوده که تعداد واحدهایی که تامین مالی شدهاند را افزایش دهند.
خاندوزی ادامه داد: اراده و خواست جدی دولت و رئیسجمهوری این است که از ظرفیت تمام نهادهای تخصصی و واسط استفاده کنند؛ البته با وضع مطلوب خیلی فاصله داریم، ولی نسبت به چند سال قبل وضعیت خیلی بهتری داریم و آینده روشنی پیش رو داریم.
وی گفت: در خصوص صندوق ضمانت نیز باید آمار عملکرد بانکها افزایش یابد تا سختگیریها در خصوص ضمانت و وثایق کاهش یابد.
خاندوزی درباره درخواست کمیته امداد برای افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی اعضای این کمیته از ۱۵۰ میلیون به ۲۰۰ میلیون تومان تصریح کرد: حتما موافق افزایش سقف تسهیلات اشتغالزایی هستیم و به رئیس کل بانک مرکزی هم میگوییم تا ۳۰۰ میلیون تومان را هم افزایش دهند. این موضوع را در شورای پول و اعتبار مطرح میکنیم.
بختیاری رئیس کمیته امداد در این نشست گفت: در جامعه اسلامی تکدی گری باید مغضوب باشد؛ باید بستر کار فراهم شود تا عدهای مشمول این مغضوبات قرار نگیرند.
وی ضمن تقدیر از بانکها به عنوان یاوران اشتغال کمیته امداد گفت: ۸۶ درصد تسهیلات مربوط به اشتغال کمیته امداد در سال قبل جذب شد؛ با راهاندازی صندوق ضمانت اشتغال نیز تسهیلگری در پرداخت تسهیلات به اعضای کمیته امداد انجام شده است.
او با اشاره به اینکه بالای ۹۲ درصد اشتغالزایی کمیته امداد به هدف رسیده است، تصریح کرد: الان وام اشتغالزایی ۱۵۰ میلیون تومان برای اعضای کمیته امداد خیلی جوابگو نیست و استدعا داریم این عدد در شورای پول و اعتبار حداقل به ۲۰۰ میلیون تومان برسد؛ البته رقم ۳۰۰ میلیونی تسهیلات قرضالحسنه هم محفوظ باشد.
بختیاری از بانکها و وزارت اقتصاد خواست تا تسهیلات اشتغال به کمیته امداد را هم در کنار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در اولویت قرار دهند.