سالاد در انواع مختلف تهیه میشود و سالاد ماکارونی یکی از سالادهای غذایی پرطرفدار و خوشمزه است.
«سالاد ماکارونی تو یخچال باشه دیگه هیچ وقت گرسنه نمیمونی!»
به گزارش راهنماتو، یکی از سالادهای غذایی پرطرفدار و خوشمزه همین سالاد ماکارونی جذاب است. در تمام مهمانیها و تولدها کاربرد دارد و در خدمترسانی حاضر است!
برای درست کردن یک سالاد ماکارونی خوب و جذاب باید به نکتهی خیلی مهمی توجه کنید و آن مقدار مواد است. اگر میزان پاستای استفاده شدهی شما زیادتر از سس آن باشد سالاد با کیفیتی نخواهید داشت. پس تمام نکات را رعایت کنید و همین امروز عصر یک سالاد ماکارونی توپ و فوق العاده آماده کنید و نوش جان بفرمایید!
پاستای شکل دار (بنا به نوع سلیقه خودتان)، ۲۵۰ گرم
هویج رنده شده، یک عدد
نخود فرنگی پخته یا کنسروی، یک پیمانه
فلفل دلمهای یا کاپیای قرمز، یک عدد
ذرت پخته یا کنسروی، ۱۰۰ گرم
خیارشور، ۶ عدد
ماست، ۱/۵ پیمانه
آب خیارشور در صورت تمایل، یک استکان
سس کچاپ، یک قاشق غذاخوری
سس خردل، یک قاشق چایخوری
روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه، به میزان لازم
پاستا
یک قابلمه آب را روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید و پاستای موردنظرتان را در آن بریزید. ده دقیقه تا یک ربع بعد پاستا پخته شده است و آن را آبکش کنید.
طی این مدت هویج را رنده کنید. خیارشورها را هم نگینی خرد کنید. خیارشور را رنده نکنید، چون آب میاندازد. فلفل دلمهای یا کاپیا را هم نگینی برش بزنید. در یک ظرف گود هویج، خیارشور، فلفل، ذرت و نخود فرنگی را با هم مخلوط کنید. پاستاهای آبکش شده را که کمی هم خنک شده است با این مواد مخلوط کنید.
در یک ظرف جداگانه ماست، سس کچاپ، روغن زیتون، سس خردل، آب خیارشور، نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را خوب با هم ترکیب کنید و این سس را به مواد سالاد ماکارونی اضافه کنید و خوب هم بزنید. از آن بچشید و اگر کمبودی حس میکنید برطرف کنید.
این سالاد را قبل از سرو حتما در یخچال بگذارید تا طعمها در هم ادغام شوند و حسابی مزهدار شوند.
حواستان به پخت پاستا باشد. حتما کامل بپزد و بعد آن را آبکش کنید.
میتوانید از کالباس خرد شده یا حتی مرغ ریش ریش شده هم در این سالاد بنا به سلیقه خودتان استفاده کنید.
بعد از اینکه سالاد را از یخچال درآوردید اگر سس آن کم شده بود حتما به آن سس اضافه کنید طعم این سالاد به سساندود بودن آن است!