فرنی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسی است که طعم بسیار خوبی دارد و در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک وعده مقوی برای سنین مختلف سرو میشود.
فرنی کدو حلوایی از دسرهای خوشمزهای است که به عنوان یک غذای ساده و سریع یا بهتر بگوییم غذای بدون گوشت و مرغ میتواند انتخاب شما باشد.
به گزارش نمناک، اگر بدنبال گزینه متفاوت و متنوع غذا با کدو حلوایی هستید، فرنی کدو حلوایی یک دسر خوشمزه با ظاهری شیک و مجلسی است که طعم بسیار خوبی دارد و در فصل پاییز و زمستان به عنوان یک وعده مقوی برای سنین مختلف سرو میشود. این دسر ساده و مقوی که با مواد اولیه ارزان آماده میشود و دستور تهیه آن را در این بخش خواهیم گفت و بدلیل داشتن ویتامینها و مواد معدنی، پیشنهاد خوبی به عنوان غذای کودک تلقی میشود.
کدو حلوایی متوسط نصف یک عدد
کره ۵۰ گرم
آب یک لیوان
شیر ۳ لیوان
شکر ۴ قاشق غذاخوری
آرد برنج ۴ قاشق غذاخوری
هل ۲ عدد
چوب دارچین ۱ تکه
پودر دارچین، پودر پسته و بادام برای تزئین
کدو حلوایی
برای شروع پخت این غذای ساده با کدو حلوایی ابتدا باید پوست کدو را بگیرید.
سپس داخل یک قابلمه مناسب ریخته و با یک یا دو پیمانه آب روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزند.
وقتی آب موجود در قابلمه تقریبا کامل کشیده شد، حرارت را خاموش کنید.
حالا کره را به کدو حلوایی پخته شده اضافه کنید و با گوشکوب آن را بکوبید تا به صورت پوره در بیاید؛ کره، طعم دسر کدو حلوایی شما را بسیار لذیذتر میکند.
در یک قابلمه مناسب شیر را به همراه شکر و آرد برنج با هم ترکیب کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کامل حل شود.
سپس هل و چوب دارچین که طعم دهنده و ادویه فرنی هستند را داخل قابلمه بیندازید و مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسند.
بعد از این مرحله چوب دارچین و دانههای هل را از قابلمه بیرون بیاورید و پوره کدو حلوایی را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
برای یکدست شدن فرنی کدو حلوایی آن را مجددا با گوشتکوب خوب له کنید.
مراحل تهیه دسر فرنی کدو حلوایی شما به پایان رسید، حالا میتوانید غذای ساده و مقوی که آماده کرده اید را در ظرفهای مورد نظرتان به لخواه تزیین و سرو کنید.
کدو حلوایی را میتوانید به روش بخارپز هم بپزید.
خواص فرنی کدو حلوایی برای کودکان و بزرگسالان
غنی از ویتامین A: کدو حلوایی دارای مقدار زیادی ویتامین A است که برای حفظ سلامت چشمها، پوست و سیستم ایمنی بدن بسیار مهم است.
حاوی آنتیاکسیدانها: این میوه حاوی آنتیاکسیدانهایی مانند بتاکاروتن است که در مقابل عوامل آسیبرسان و پیری پوست مفید هستند.
منبع فیبر: کدو حلوایی دارای مقدار قابل توجهی فیبر میباشد که میتواند در بهبود عملکرد دستگاه گوارش و کاهش خطر برخی بیماریها مؤثر باشد.
منبع ویتامین C: این میوه نیز حاوی ویتامین C میباشد که به تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش جذب آهن از مواد غذایی کمک میکند.
کمکالری: کدو حلوایی کمکالری است و فقط حدود ۴۰-۴۵ کیلوکالری در هر ۱۰۰ گرم دارد، بنابراین مناسب برای افرادی است که به کنترل وزن خود توجه دارند.
اثرات ضد التهابی: برخی تحقیقات نشان داده است که مصرف کدو حلوایی ممکن است به کاهش التهابهای مزمن و عوارض آن در بدن کمک کند.