bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۷۸۴۵۷

دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند

دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند

رئیس شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن، با ابراز امیدواری نسبت به آینده صنعت برنامه‌های تلفن‌همراه، از تشکل‌های صنفی دعوت کرد تا در این نمایشگاه شرکت کنند و از موضوعات مختلفی که در «اپکس» وجود دارد، بهره‌مند شوند.

تاریخ انتشار: ۰۸:۲۲ - ۰۹ آبان ۱۴۰۲

به گزارش تریبون نیوز نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن، امروز دوشنبه هشتم آبان‌ماه در تالار اصفهان نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد. علی معین، رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه اپکس، رضا الفت‌نسب، رئیس شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه اپلیکیشن و آرش سروری، دبیر شورای سیاست‌گذاری و مدیر محتوایی این نمایشگاه، با حضور در جمع خبرنگاران حوزه‌های فناوری و کسب‌وکار درباره هدف و نحوه برگزاری Appex صحبت کرده و سپس به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

علی معین، در ابتدای این نشست خبری از فعالیت‌های تخصصی‌ خود در حوزه برگزاری نمایشگاه گفت و در ادامه، به جای خالی یک نمایشگاه تخصصی در زمینه اپلیکیشن اشاره کرد. معین، هدف از برگزاری اپکس را این‌گونه توضیح داد:‌‌ «باید به صنعت اپلیکیشن هویت بدهیم. ما در سه سال گذشته سعی کردیم نمایشگاه Appex را برگزار کنیم؛ در دو سال اول به دلیل همه‌گیری کرونا امکان برگزاری نمایشگاه را نداشتیم و سال قبل نیز درگیر مشکلات اینترنت بودیم.»

دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند
معین، توضیح داد که علاوه بر نمایشگاه اپکس که از دوم تا پنجم بهمن‌ماه برگزار می‌شود، نمایشگاه بین‌المللی تهران میزبان چند نمایشگاه دیگر نیز هست. 

رضا الفت‌نسب، رئیس شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن نیز در ادامه سخنان علی معین گفت: «برگزاری رویدادهای تخصصی در حوزه کسب‌وکارها در شرایطی که ضریب‌نفوذ تلفن‌همراه بالاست، اهمیت زیادی دارد.»
دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند////

الفت‌نسب، به چالش‌های صنعت اپلیکیشن اشاره کرد و افزود:‌ «یکی از نقدهایی که به همه رویدادهای حوزه فناوری می‌شود، این است که چرا با وجود شرایط اینترنت، این رویدادها ادامه‌دار شده‌اند. چراغی که بخش خصوصی روشن کرده، نباید خاموش شود.» رئیس شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن، با ابراز امیدواری نسبت به آینده صنعت برنامه‌های تلفن‌همراه، از تشکل‌های صنفی دعوت کرد تا در این نمایشگاه شرکت کنند و از موضوعات مختلفی که در «اپکس» وجود دارد، بهره‌مند شوند.

دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند

الفت‌نسب، در پاسخ به سوال خبرنگار تریبون‌نیوز درباره اکوسیستم استارتاپی شهرستان‌ها و رویدادهایی مانند چراغ که چند ماه قبل در همدان برای اولین‌بار برگزار شد گفت:‌ «پیش از شروع نمایشگاه، چند رویداد چراغ در شهرهای دیگری برگزار می‌شود و تصور می‌کنم که این رویدادها، فرصت خوبی برای آشنایی با پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های بالای زیست‌بوم نوآوری در دیگر شهرهای کشور است.»

آرش سروری، دبیر شورای سیاست‌گذاری اپکس نیز با اشاره به تجربه حضورش در نمایشگاه‌هایی مانند جیتکس گفت:‌ «نمایشگاه‌ها از شکل سنتی‌شان خارج شده‌اند. باید از روش‌های خلاقانه‌ای برای برگزاری رویدادهای نمایشگاهی استفاده کنیم. برای شروع می‌توانیم از نمایشگاه‌های بزرگی مثل جیتکس الگوبرداری کنیم.»

دانش‌بنیان‌ها برای شرکت در «اپکس» تسهیلات می‌گیرند

دبیر شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه اپلیکیشن، روی انتقال تجربه افراد فعال در حوزه برنامه‌های تلفن‌همراه تاکید کرد. به گفته سروری، سالن‌های ۷ و ۲۷ نمایشگاه بین‌المللی قرار است مکانی برای انتقال تجربه و برگزاری پنل‌های آموزشی در زمینه اپلیکیشن‌ شود. او افزود:‌‌ «پنل‌های انتقال تجربه در نمایشگاه اپکس، به ۳ بخش مگااپ‌ها، اپلیکیشن‌هایی با چند میلیون نصب و اپلیکیشن‌های استارتاپی تقسیم می‌شود. ارائه‌هایی را نیز درباره ترندهای روز با استفاده از گیمیفیکیشن در نظر گرفته‌ایم.» 

سروری، به سوالات خبرنگار تریبون‌نیوز در مورد امنیت و بی‌اعتمادی به اپلیکیشن‌های ایرانی و حضور موسسات آموزشی حوزه اپلیکیشن در Appex این‌گونه پاسخ داد: «ما در بخش تولید محتوای اپکس تلاش می‌کنیم تا بخش‌های مختلفی را ارائه کنیم و به دلیل افزایش هک‌شدن برنامه‌های موبایلی، یکی از مباحثی که در پنل انتقال تجربه مطرح می‌شود،‌ قطعاً امنیت خواهد بود.»

در ادامه این نشست خبری، الفت‌نسب، شرکت‌کنندگان و گروه‌های کالایی حاضر در نخستین نمایشگاه اپلیکیشن را معرفی کرد. براساس گفته‌های دبیر شورای سیاست‌گذاری نمایشگاه اپلیکیشن، کسب‌وکارهای نوپا، توسعه‌دهندگان، سرمایه‌گذاران خطرپذیر، اپراتورهای تلفن‌همراه، تبلیغات دیجیتال، کسب‌وکارهای مجازی، ابزارهای هوش مصنوعی، بازی‌های رایانه‌ای، اپلیکیشن‌های رمزارزی، شبکه‌های اجتماعی، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد، فعالان حوزه فین‌تک، تولیدکنندگان محتوا و فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در این نمایشگاه شرکت خواهند کرد. 

 

به گفته علی معین، رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه اپکس، توافق‌نامه‌ای با صندوق نوآوری و شکوفایی امضا شده که براساس آن، شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند تا سقف ۶۰ میلیون تومان تسهیلات دریافت کنند. معین درباره قیمت غرفه‌ها در این نمایشگاه افزود: «قیمت‌ها طبق مصوبه‌ی نمایشگاه‌هاست و حداقل متراژ برای دریافت غرفه ۱۲ مترمربع است. با این حال، برای این‌که شرکت‌های استارتاپی بتوانند از این فضا استفاده کنند، ما شرایطی را فراهم کرده‌ایم تا غرفه‌های ۶ متری نیز در دسترس آن‌ها قرار گیرد. قیمت مصوب برای هر متر نیز ۷۱۱ هزار تومان است.» طبق گفته‌های رئیس ستاد برگزاری نمایشگاه اپکس، تبلیغات نخستین نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن (Appex) یک ماه پیش از نمایشگاه آغاز خواهد شد. نمایشگاه اپکس، قرار است از دوم تا پنجم بهمن‌ماه سال جاری از ساعت ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شود.

برای خواندن اصل خبر در تریبون نیوز کلیک کنید

 

bato-adv
bato-adv