bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۶۸۰۴۲۰

اجرای طرح برخورد با احتکار و گرانفروشی لاستیک

اجرای طرح برخورد با احتکار و گرانفروشی لاستیک

سردار حسین رحیمی: با پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور شاهد رشد بیش از ۴۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه‌های مختلف مقابله با جرایم اقتصادی به خصوص موضوع قاچاق کالا بودیم.

تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۱۵ آبان ۱۴۰۲

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از اجرای سه مرحله طرح سراسری مقابله با قاچاق، توقیف ۱۴۷۵ خودروی شوتی و برخورد با محتکران و گرانفروشان لاسنیک خبرداد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد و اقدامات شاخص انجام شده از سوی پلیس امنیت اقتصادی فراجا در مهرماه امسال گفت: در حوزه ماموریت‌های محوله به پلیس امنیت اقتصادی برابر تدابیر و راهبرد‌های تدوین شده و با اجرای طرح‌های سراسری و منطقه‌ای بر کشف قاچاق کلان و سازمان یافته در سراسر کشور تمرکز شد و در همین راستا نیز شاهد رشد شش درصدی عملکرد پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در مقایسه با مدت مشابه سال قبل هستیم.

وی ادامه داد: همچنین با پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده از سوی ماموران پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور شاهد رشد بیش از ۴۰ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه‌های مختلف مقابله با جرایم اقتصادی به خصوص موضوع قاچاق کالا بودیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در تشریح اقدامات پلیس گمرک نیز گفت: با اقدامات همکاران من در راستای کنترل و بررسی هدفمند محموله‌های گمرکی شاهد افزایش ۴۸ درصدی تعداد پرونده‌های تشکیل شده در مهرماه امسال بودیم. بیشترین تعداد پرونده‌های ملی و مهم کشف شده در پلیس گمرک مربوط به قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی و همچنین جعل اسناد گمرکی است، به طوری که در این حوزه شاهد افزایش ۱۰۰درصدی تعداد پرونده‌های کلان و مهم هستیم.

افزایش ۱۳ درصدی کشف جرائم سازمان یافته و باندی اقتصادی

رحیمی در تشریح اقدامات حوزه مبارزه با جرائم اقتصادی نیز گفت: مقابله و مبارزه با جرائمی، چون اخذ تسهیلات غیرمجاز بانکی، تبانی، رشاء و ارتشاء، اخلال در نظام اقتصادی که غالبا به صورت باندی و سازمان یافته صورت می‌گیرد و دارای آثار مخرب و جبران ناپذیر اقتصادی است در این دوره از روند روبه‌رشدی برخوردار بوده به‌طوری که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل کشف جرائم سازمان یافته و باندی با افزایش ۱۳درصدی همراه است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه ارزش ریالی پروند‌های کشف شده در مهرماه از سوی پلیس امنیت اقتصادی در مجموع ۴۷ درصد افزایش داشته است، گفت: شاهد رشد ۵۹ درصدی تشکیل پرونده سازمان یافته در راستای مقابله و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، جرائم اقتصادی و گمرکی در مهرماه سال جاری بودیم.

رحیمی با اشاره به اجرای سه مرحله طرح سراسری و کشوری مبارزه با قاچاق از جمله طرح با محوریت کالای سلامت محور، کالای اساسی شامل دام، آرد، برنج، روغن و...، گفت: در این طرح‌ها ۱۷۹۱ پرونده برای مجرمان و مفسدان اقتصادی که به‌صورت انفرادی یا باندی فعالیت داشتند تشکیل شد و ۱۴۷۵ خودرو از جمله خودرو‌های قاچاق بر معروف به خورو‌های شوتی نیز توقیف شد. ارزش تقریبی اموال قاچاق کشف شده دراین سه طرح بیش از دو هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

اجرای طرح سراسری تشدید برخورد با احتکار و گران فروشی لاستیک

رحیمی همچنین از اجرای طرح سراسری برخورد با احتکار و گران‌فروشی لاستیک خبرداد و گفت: گزارش‌های دریافتی، بررسی‌های میدانی و همچنین رصد فضای مجازی حاکی از از آن بود که برخی تولیدکنندگان لاستیک علیرغم تولید انبوه با احتکار لاستیک‌های تولیدی به دنبال عرضه محصولات خود در بازار نیستند که این اقدام مجرمانه علاوه بر افزایش کاذب قیمت لاستیک، نارضایتی عمومی را هم درپی داشت. در همین راستا نیز طرح سراسری تشدید مبارزه با احتکار و گران فروشی لاستیک خودرو‌های سبک و سنگین به مدت شش روز در کشور اجرا شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا افزود: در اجرای این طرح با هماهنگی‌های صورت گرفته تیم‌ها و گشت‌های بازرسی با حضور کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی، تعزیرات حکومتی، وزارت صمت و... تشکیل شد و در جریان آن بازرسی و سرکشی از انبار‌های کارخانه‌های تولیدی، نمایندگی‌های فروش لاستیک و نشانگاه‌های اقتصادی آنان در دستور کار تیم‌های بازرسی قرار گرفت.

به گفته وی در اجرای این طرح ۳۴ پرونده احتکار تشکیل و تعداد ۳۰ هزار و ۶۵۳ حلقه لاستیک خودرو‌های سبک و سنگین به ارزش ۸۵ میلیارد تومان کشف شد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر اینکه این گونه طرح‌ها در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی در سراسر کشور قرار دارد، خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح ۴۴ نفر دستگیر و پس از تشکیل پرونده‌های جداگانه برای ادامه روند رسیدگی به جرم تحویل مرجع قضائی شدند.

اعلام شماره تماس سامانه خبری پلیس امنیت اقتصادی

رحیمی در پایان با اشاره به راه‌اندازی سامانه دریافت خبری پلیس امنیت اقتصادی گفت: پلیس امنیت اقتصادی در راستای دفاع از امنیت اقتصادی هموطنان با همه توان و اعتقاد به میدان آمده است ونیازمند همراهی مردم شریف است، در همین راستا نیز مردم عزیز می‌توانند اخبار و اطلاعات خود در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی را باسامانه ۰۹۶۳۰۰ درمیان بگذارند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین