bato-adv
bato-adv

طرز تهیه املت اسپانیایی اصل با ۴ رسپی خوشمزه

طرز تهیه املت اسپانیایی اصل با ۴ رسپی خوشمزه

املت انواع فراوانی دارد و در کشور‌های مختلف به شیوه‌های گوناگون تهیه می‌شود؛ املت اسپانیایی یکی از انواع املت‌های خوشمزه و بین المللی است.

یکی از ساده‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا‌ها املت اسپانیایی است که به روش‌های مختلفی درست می‌شود، ما دستور تهیه چند املت اسپانایی را برایتان آماده کرده ایم.

به گزارش نمناک، املت یک غذای فوری و ساده، اما دلچسب و خوشمزه است که می‌توان آن را به عنوان صبحانه، پیش غذا و حتی یک وعده کامل استفاده کرد. املت انواع فراوانی دارد و در کشور‌های مختلف به شیوه‌های گوناگون تهیه می‌شود، اسپانیایی یکی از انواع املت‌های خوشمزه و بین المللی است که می‌توان آن را با مواد متنوعی پخت کرد.

مواد لازم برای پخت املت اسپانیایی

سفیده تخم مرغ ۸ عدد (بزرگ)

تخم مرغ بزرگ ۴ عدد

سیب زمینی اسلایس شده ۱/۵ فنجان

پیاز خرد شده نصف فنجان

فلفل دلمه‌ای خرد شده نصف فنجان

سیر خرد شده ۱ حبه

زیتون خرد شده ۱/۴ فنجان

پونه کوهی تازه ۱ قاشق غذاخوری

پونه کوهی خشک ۱ قاشق چایخوری

پنیر موزارلا رنده شده نصف فنجان

نمک ۱/۴ قاشق چایخوری

فلفل ۱/۸ قاشق چایخوری

روغن زیتون ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن به مقدار لازم

دستور پخت املت اسپانیایی

سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید.

مقداری آب روی سیب زمینی‌ها بریزید تا بپزند.

سیب زمینی‌ها را از آب خارج کنید.

پس از سرد شدن سیب زمینی ها، آن‌ها را به صورت مکعبی خرد نمایید.

درون یک ماهیتابه نچسب پیاز، فلفل دلمه‌ای و سیر را ریخته و به مدت ۸ دقیقه تفت دهید.

سیب زمینی، زیتون و پونه کوهی را اضافه کنید.

مواد را کمی تفت داده و غذا را از روی اجاق بردارید.

پنیر را داخل غذا بریزید و کنار بگذارید.

درون کاسه‌ای سفیده تخم مرغ، نمک و فلفل را خوب بهم بزنید.

یک ماهیتابه کوچک را چرب کرده و درون آن، یک چهارم روغن زیتون را بریزید.

تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید.

درون ماهیتابه نصف سفیده تخم مرغ را بریزید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه بپزد و سپس املت را برگردانید.

روی نیمی از املت، یک فنجان از ترکیب سیب زمینی را با قاشق بگذارید.

املت را با کفگیر به نصف تا کنید.

هر سمت را یک دقیقه دیگر بپزید.

املت را داخل ظرف سرو قرار دهید.

این کار را تکرار کنید تا همه موادتان به پایان برسد.

املت اسپانیایی با پنیر پیتزا

شما می‌توانید املت اسپانیایی را با پنیر پیتزا نیز تهیه نمایید.

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی با پنیر پیتزا:

گوجه فرنگی ۶ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

شیر نصف استکان

پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

سیر ۲ حبه

پیازچه و جعفری ۱ دسته متوسط

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت املت اسپانیایی با پنیر پیتزا

ژامبون‌ها و گوجه فرنگی را خرد کنید و کنار بگذارید.

درون یک ظرف تخم مرغ‌ها را بشکنید.

شیر، نمک و فلفل را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با هم مخلوط نمایید.

در یک تابه، کره را بریزید وروی حرارت بگذارید تا آب شود.

در یک تابه حدود دو سوم از ترکیب شیر و تخم مرغ‌ها را بریزید تا سرخ شود.

ژامبون خرد شده، گوجه فرنگی خرد شده و پنیر پیتزا رنده شده را روی تخم مرغ بریزید.

بعد از سرخ شدن یک طرف، املت را برگردانید.

روی املت، شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه صبر کنید.

املت را رول کنید.

املت رول شده را در ظرف سرو قرار داده و برش دهید.

طرز تهیه املت اسپانیایی با چیپس

املت اسپانیایی با چیپس یکی دیگر از انواع املت اسپانیایی است.

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی با چیپس

تخم مرغ

پنیر پارمزان

چیپس سیب زمینی

فلفل دلمه‌ای قرمز

کدو سبز

پیاز

فلفل سیاه و نمک

سیر

سس ماهی

کره

میزان مواد لازم را می‌توانید با الگو برداری از دستور تهیه قبلی و به دلخواه انتخاب کنید.

طرز تهیه املت اسپانیایی با چیپس

فلفل دلمه‌ای قرمز، کدو سبز و پیاز را خرد کنید.

چیپس را خرد کنید.

درون یک کاسه تخم مرغ، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه، سس ماهی و پنیر پارمزان را با هم مخلوط کنید.

چیپس را به مواد داخل کاسه بیافزایید.

یک تابه با اندازه مناسب روی حرارت بگذارید.

داخل تابه کره را بریزید.

درون تابه فلفل دلمه‌ای، کدو و پیاز را تفت دهید.

به مواد درون تابه ترکیب تخم مرغ و چیپس را افزوده و ترکیب کنید.

حرارت را کم کرده و در تابه را برای مدت زمان ده دقیقه بگذارید تا همه مواد بپزند.

املت اسپانیایی تورتیلا

تورتیلای اسپانیایی در حقیقت نوعی املت اسپانیایی است که با مواد مختلفی تهیه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه املت اسپانیایی تورتیلا

سیب زمینی ۹۰۰ گرم

پیاز متوسط (خرد شده) ۱ عدد

روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

جعفری ساطوری شده برای تزئین

طرز تهیه املت اسپانیایی تورتیلا

فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

سیب زمینی‌ها را با نمک و آب بپزید تا نرم شوند.

آن‌ها را به مکعب‌های کوچک برش دهید.

در تابه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

پیاز‌های سرخ شده را درون کاسه سیب زمینی‌ها بریزید.

درون یک کاسه تخم مرغ‌ها را هم بزنید و آن‌ها را روی سیب زمینی و پیاز بریزید.

روغن را درون تابه بزرگ و نچسب گرم کنید.

مخلوط سیب زمینی را داخل آن بریزید.

پنیر را روی آن بپاشید و اجازه دهید که تخم مرغ‌ها کمی سفت شوند.

تابه را ۲۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کاملا پخته و سطح آن طلایی شود.

تورتیلا را با جعفری ساطوری و مایونز با طعم سیر سرو کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv