شکلات را باید در یک محیط خنک و خشک با دمای ثابت، به طور ایده آل بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. از قرار دادن آن در معرض گرما یا سرمای شدید خودداری کنید، زیرا نوسانات دما میتواند باعث شود سطح شکلات سفید شده و ظاهری پودری پیدا کند که نشان دهنده خراب شدن شکلات است.
بسیاری علاقه دارند به جای خرید شکلات، این ماده خوراکی شیرین و دوست داشتنی را در خانه درست کنند. اگر شما هم از این دسته افراد هستید برایتان جالب توجه خواهد بود که راههای سادهای برای بررسی اینکه آیا شکلاتهایی که درست کردهاید برای خوردن بی خطر هستند یا خیر وجود دارد.
شکلاتهای بستهبندی شده ماندگاری طولانیتری دارند، اما درست نگهداری نکردن آنها میتواند بر طعم و کیفیت آن تأثیر بگذارد و منجر به پوسیدگی سریع شود. در این مطلب به چند نکته ساده اشاره کردهایم که به شما کمک میکند بررسی کنید آیا شکلاتی که میخورید فاسد شده یا خیر.
شکلات را باید در یک محیط خنک و خشک با دمای ثابت، به طور ایده آل بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد نگهداری کرد. از قرار دادن آن در معرض گرما یا سرمای شدید خودداری کنید، زیرا نوسانات دما میتواند باعث شود سطح شکلات سفید شده و ظاهری پودری پیدا کند که نشان دهنده خراب شدن شکلات است.
شکلات به رطوبت حساس است که نیاز به نگهداری مناسب دارد. برای جلوگیری از نفوذ رطوبت باید آن را در یک ظرف دربسته نگهداری کرد یا در پلاستیک یا فویل بسته بندی کرد. هنگامی که شکلات در معرض رطوبت قرار میگیرد، ممکن است به سرعت فاسد شود.
شکلات به راحتی بوهای اطراف خود را جذب میکند، بنابراین بهتر است آن را به دور از مواد غذایی با بوی تند، ادویهها یا مواد شیمیایی نگهداری کنید. آن را در مکانی نگهداری کنید که بوی ناخواسته را نگیرد.
اکثر محصولات شکلاتی بسته بندی شده تجاری دارای تاریخ انقضا هستند، که تضمین میکند مصرف بعد از این تاریخ شکلات برای مصرف نامناسب است.
بستهبندی شکلاتهایی که در معرض هوا و رطوبت قرار دارند، ضروری است. اگر میخواهید شکلات را برای مدت طولانی ذخیره کنید، میتوانید از یک کیسه پلاستیکی یا ظرف دربسته استفاده کنید و آن را در عمق فریزر قرار دهید.
منبع: همشهری آنلاین