اگر حین طبخ عدسی آب آن کم شد حتما به آن آب جوش اضافه شود و از آب سرد برای این کار استفاده نکنید؛ به این نکته هم توجه کنید که عدسی نباید بسیار غلیظ یا بسیار شل و آبکی باشد.
عدسی جزء غذاهای مقوی و خوشمزه ایرانی میباشد که بیشتر برای صبحانه سرو میشود نکات عدسی خوشمزه و راز مهم در تهیه این غذا را در ادامه بخوانید.
در طرز تهیه عدسی، باید نبایدهایی وجود دارد که اگر رعایت کنید، حتما نتیجه آشپزی شما هم کیفیت مطلوب را خواهد داشت و به یک عدسی خوشمزه و غلیظ خواهید رسید. این نکات را در دستور پخت عدسی تبریزی یا رستورانی رعایت میکنند تا غذا غلظت و طعم مطلوب تری داشته باشد.
بهتر است از عدسهای یکدست که چروک و سوراخ ندارند استفاده کنید؛ اگر عدس فلهای میخرید باید مدت زمان بیشتری آن را بپزید، زیرا بسیاری از آنها دیر پز هستند.
برای گرفتن نفخ عدس و جلوگیری از تیره شدن عدسی، بهتر است عدس را ۲۴ ساعت قبل از پختن، با مقداری آب خیس کنید.
برای اینکه عدس بسیار زودتر پخته شود بعد از اینکه پیازها را سرخ کردید عدس را به پیازهای سرخ شده اضافه کنید و سپس آب درون قابلمه بریزید.
برای خوشمزهتر شدن عدسی به آن سیب زمینی نگینی شده اضافه کنید، ولی از گوشت استفاده نکنید، چراکه عدسی، غذایی است که نیاز به گوشت ندارد، ولی استفاده از عصاره گوشت مانعی ندارد.
حجم آب مورد نیاز برای پخت عدس به مقدار دو برابر حجم عدس است. به عنوان مثال، اگر شما دو و نیم پیمانه عدس داشته باشید، تقریباً شش لیوان آب برای پخت آن نیاز دارید.
برای خوشمزهتر شدن طعم عدسی و همچنین جلوگیری از تاخیر در پخت آن، بهتر است ادویهها را در پایان پخت اضافه کنید.
با افزودن ادویهها در اوایل پخت، عطر و بوی عدسی از بین میرود.
در مورد ادویه عدسی سوال کرده بودید که در پاسخ باید بگوییم برای بهبود طعم عدسی میتوانید از انواع ادویههای مختلفی مانند پودر کاری، زردچوبه و فلفل سیاه استفاده کنید تا طعمی اصیل و خوشمزه به آن ببخشید. همچنین، زیره و گلپر نیز گزینههای مناسبی هستند که میتوانند به عدسی شما طعم دلچسبی اضافه کنند.
برای رفع شوری عدسی، میتوانید به آن سیب زمینی اضافه کنید.
ریختن فلفل سیاه زیاد در این غذا برای سرما خوردگی و بیماری بسیار مفید است.
سعی کنید پیازهای عدسی را درشت خرد نکنید.
برخی از خانمها به عدسی، آرد هم اضافه میکنند، شما هم برای غلیظ شدن عدسی میتوانید این روش را امتحان کنید.
ریختن رب در عدسی دلخواه است و جزو مواد لازم اصلی عدسی محسوب نمیشود.
اگر حین طبخ عدسی آب آن کم شد حتما به آن آب جوش اضافه شود و از آب سرد برای این کار استفاده نکنید. به این نکته هم توجه کنید که عدسی نباید بسیار غلیظ یا بسیار شل و آبکی باشد.
منبع: نمناک