bato-adv
bato-adv

این ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید!

این ساندویچ سرد خوشمزه و متفاوت را از دست ندهید!

ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است که به دو صورت سرد و گرم سرو می‌شود و شما می‌توانید آن را با روشی آسان در منزل تهیه کنید.

فراروـ  ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و... به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می‌شوند. ساندویچ مرغ یکی از انواع ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است که می‌توانید آن را در منزل به صورت کاملا سالم و خانگی تهیه کنید. برای درست کردن ساندویچ مرغ روش‌های متفاوتی وجود دارد. ما در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه یک مدل ساندویچ مرغ خوشمزه و بسیار متفاوت را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن شگفت‌زده شوید. اگر دوست دارید این ساندویچ را همراه با تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
هویج خام: ۱ عدد
ذرت: نصف لیوان
سیر: ۳ حبه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
چیپس خلالی: ۱ لیوان
پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار: ۴ ورق
سس مایونز: ۲ قاشق غذاخوری
ماست هم زده یا یونانی: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، آویشن و پودر سیر: به میزان لازم
نان باگت: به میزان لازم

طرز تهیه

ساندویچ مرغ

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه اول حبه‌های سیر را رنده کنید و همراه با یک قاشق روغن داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید تا یک دقیقه تفت بخورد. سینه مرغ را به صورت نواری یا مکعبی خرد کنید و بعد از اینکه سیر یک دقیقه تفت خورد و عطرش بلند شد، به آن اضافه کنید. حالا کمی نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و پاپریکا روی مرغ‌ها بریزید و خوب هم بزنید. درب ماهی تابه را بگذارید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا مرغ کم کم با آب خودش بپزد و نرم شود. نیم ساعت بعد اجاق گاز را خاموش کنید و مرغ‌های پخته را داخل یک کاسه مناسب بریزید.

در این مرحله هویج را رنده کنید و همراه با جعفری خرد شده، ذرت و چیپس خلالی به مرغ اضافه کنید. پنیر ورقه‌ای گودا یا چدار را خرد کنید و داخل مواد بریزید. در آخر باید سس ساندویچ را آماده کنید، پس داخل یک کاسه کوچکتر ماست و سس مایونز را با هم مخلوط کنید و به آن کمی نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید تا همه مزه‌ها با هم مخلوط شود. حالا سس را داخل مواد ساندویچ بریزید و خوب هم بزنید. در این مرحله مایه ساندویچ مرغ خوشمزه شما آماده است که می‌توانید لای نان ساندویچی بگذارید و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی

۱ ـ یادتان نرو قوطی کنسرو ذرت را قبل از استفاده حتما بیست دقیقه داخل آب جوش بجوشانید.
۲ ـ برای تهیه این ساندویچ مرغ نمی‌توانید به جای پنیر گودا از انواع پنیر پیتزا استفاده کنید؛ زیرا پنیر پیتزا باید با حرارت آب شود، اما این ساندویچ سرد است و به همین دلیل باید حتما از پنیر ورقه‌ای که مخصوص انواع ساندویچ است، استفاده کنید.
۳ ـ جعفری را بیش از حد خرد نکنید تا داخل مواد ساندویچ آب نیندازد.
۴ ـ برای درست کردن این ساندویچ می‌توانید هویج را به صورت پخته هم به مواد اضافه کنید و این مسئله کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
۵ ـ مایه این ساندویچ را می‌توانید همراه با نان باگت یا هر نوع نان دیگری که دوست دارید، سرو کنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv