طی ۶ هفته گذشته دروغهای ماشین تبلیغات اسراییل یکی پس از دیگری افشا شده است و حالا ادعای "کشتار حماس در فستیوال موسیقی" نیز دروغ از آب درآمده و واقعیت ماجرا آن گونه که اسراییل روی آن مانور داده، نبوده است.
پس از افشای یک به یک دروغهای دستگاه تبلیغات رژیم اسراییل مبنی بر "کشتار وسیع غیرنظامیان اسراییلی از سوی حماس در روز هفتم اکتبر" حالا گزارشهای رسانهای کم کم پرده از راز وقایع کشتار اسراییلیها در روز هفتم اکتبر برمی دارد و گزارشهای جدید رسانههای اسراییلی حاکی است که حماس برنامهای برای حمله به فستیوال موسیقی اسراییلیها نداشته و با مداخله ارتش اسراییل تعدادی از شرکت کنندگان در این فستیوال کشته شده اند.
به گزارش عصرایران، دستگاه تبلیغاتی رژیم اسراییل پس از بی اعتبار شدن درباره دروغهای سریالی شان درباره موضوعاتی مثل" سر بریدن ۴۰ کودک اسراییلی از سوی حماس"، "شکنجه و تجاوز به زنان"، " بیرون کشیدن جنین از رحم مادر حامله اسراییلی"، " اصابت موشک گروه جهاد اسلامی به بیمارستان المعمدانی" و " ادعای حضور ستاد مرکزی حماس و اسرای اسراییلی در بیمارستان الشفا" حالا یکی دیگر از دروغ هایش افشا شده و روزنامه چپگرای هاآرتص در گزارشی نوشته ماجرای کشتار فستیوال موسیقی در غلاف غزه در برنامه قبلی حمله روز هفتم اکتبر حماس نبوده و درگیری در این منطقه با مداخله ارتش اسراییل به وقوع پیوسته و تعدادی از شرکت کنندگان در این فستیوال در اثر شلیک بالگردهای اسراییلی کشته شده اند.
روز شنبه، روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش داد که "ارزیابی تشکیلات امنیتی اسرائیل" بر اساس تحقیقات پلیس و بازجویی از اعضای دستگیر شده حماس، این است که این گروه برای هدف قرار دادن این رویداد (فستیوال موسیقی) برنامه ریزی نکرده بود.
در حالی که پلیس نقشههایی از مکانهای مورد حمله را در لباس اجساد اعضای کشته شده حماس پیدا کرده در بین هیچ یک از این نقشهها اشارهای به محل جشنواره نشده است. به گزارش هاآرتص، یکی دیگر از یافتههای تاییدکننده این ارزیابی این بود که شبهنظامیان حماس از سمت مرز به جشنواره نزدیک نشدند، بلکه از بزرگراهی نزدیک به آن نزدیک شدند و پس از حمله به شهرکها از طریق کوادکوپتر و هنگام نفوذ از طریق پاراگلایدر به درون غلاف غزه، در جریان فستیوال موسیقی در نزدیکی باریکه غزه قرار گرفته اند.
علاوه بر این، در ابتدا قرار بود این رویداد در روزهای پنجشنبه و جمعه برگزار شود، ولی در روز سه شنبه تصمیم به تغییر زمان برگزاری این جشنواره به شنبه گرفته شده است.
این گزارش همچنین نشان داد که اکثر شرکت کنندگان جشنواره تا زمان حضور حماس موفق به ترک مراسم شده بودند.
به گفته یک منبع ارشد پلیس به هاآرتص، "اکثریت بزرگ افرادی که در این مراسم حضور داشتند پس از تصمیمی که برای متفرق کردن رویداد ۴ دقیقه پس از حمله موشکی گرفته شد، موفق به فرار شدند. "
تحقیقات پلیس اسراییل همچنین نشان داد که یک بالگرد نظامی اسرائیلی به سوی مهاجمان حماس در محل تیراندازی کرده که در جریان این تیراندازی برخی از افراد شرکت کننده در جشنواره نیز تیر خورده و کشته شده اند. جزئیات بیشتری در این باره ارائه نشده است، اما به نظر میرسد ماجرا این چنین بوده که نیروهای اسراییلی در محل فستیوال که تعدادی از مبارزان حماس به آنجا نفوذ کرده بودند به سمت نیروهای حماس آتش گشوده و در جریان تبادل آتش تعدای از شرکت کنندگان در جشنواره نیز تیر خورده و کشته شده اند.
در این گزارش به نقل از یک مقام پلیس ناشناس آمده است: "تحقیق در مورد این حادثه نشان داد که یک بالگرد جنگی اسرائیل که از پایگاه "رامات داوید" به محل حادثه رسیده بود، به سمت تروریستها شلیک کرد و ظاهرا برخی از شرکت کنندگان فستیوال را نیز هدف قرار داده است. "
گفتنی است مستندات موجود درباره بقایای شهرکهای ویران شده در غلاف غزه نیز نشان میدهد بسیاری از خانهها و خودروها با سلاحهای سنگین که گروه حماس فاقد این نوع سلاح هاست هدف قرار گرفته است و ظن قریب به یقین این است که ارتش اسراییل که از حمله هفتم اکتبر غافلگیر شده بود، برای اینکه مبارزان حماس را هدف قرار دهد با دستپاچگی بسیاری از شهرکها و خودروها و حتی شهرک نشینان اسراییلی را نیز مورد هدف قرار داده است و پس از آن با انداختن مسئولیت این کشتار به گردن حماس تلاش کرده نسل کشی ۶ هفته گذشته خود در غزه را موجه جلوه دهد.
در حالی که در اسناد و فیلمهای منتشر شده از سوی حماس در روز هفتم اکتبر غالبا صحنههای حملات این گروه مقاومت فلسطینی به پایگاههای نظامی اسراییلی در غلاف غزه و نیز به اسارت گرفتن نظامیان و برخی از غیرنظامیان اسراییلی برای تبادل اسرا با زندانیان فلسطینی دیده میشود و صحنه چندانی از کشتار و قتل عام غیرنظامیان در آنها وجود ندارد و ماجرای کشتار غیرنظامیان از آنجایی آغاز شده که ارتش اسراییل سراسیمه وارد شهرکهای غلاف غزه شده و به ظن وجود مبارزان حماس، تمامی خانهها و خودروها را منهدم کرده و به روی تمامی افراد حاضر در محل آتش گشوده است.
به عبارت دیگر برنامه حمله هفتم اکتبر حماس این بوده که با نفوذ به شهرکها و پایگاههای نظامی غلاف غزه ضمن کشتن نظامیان اسراییلی و به اسارت گرفتن آنها تعدادی از غیرنظامیان اسراییلی نیز به اسارت ببرد تا از آنها به عنوان اهرم فشار برای مبادله اسرا با زندانیان فلسطینی استفاده کند.