فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه ایرانی است؛ فینگر فود یک غذای مجلسی است و شما با تهیه آن میتوانید هنر خود را به رخ دیگران بکشید.
فینگر فود گوشت و بادمجان یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه ایرانی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان در ادامه با ما همراه باشید.
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری
جعفری تازه به مقدار کافی
دلستر بی طعم به مقدار کافی
پاپریکا و زیره به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه فینگر فود گوشت و بادمجان خوشمزه در ابتدای کار پیاز را به صورت ریز رنده کرده و از صافی رد میکنیم تا آب اضافی شان گرفته شود سپس به همراه گوشت چرخ کرده و سیر له شده درون یک تابه میریزیم.
هنرنمایی خانمهای کدبانو با مجلسیترین فینگر فودهنرنمایی خانمهای کدبانو با مجلسیترین فینگر فود
مرحله دوم
حالا جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره به کاسه اضافه کرده و به خوبی ورز میدهیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند، سپس بادمجانها را شسته و به صورت حلقهای برش میزنیم.
هنرنمایی خانمهای کدبانو با مجلسیترین فینگر فودهنرنمایی خانمهای کدبانو با مجلسیترین فینگر فود
مرحله سوم
در ادامه آرد سفید را به همراه آرد ذرت، بیکینگ پودر و دلستر بی طعم درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط میکنیم، سپس از مواد گوشتی به اندازه یک فندق جدا کرده و بین دو ورقه بادمجان قرار میدهیم.
مرحله چهارم
حالا فینگر فود گوشت و بادمجان را درون مایه فرو برده، سپس درون روغن داغ سرخ میکنیم. در نهایت فینگر فودها را روی دستمال مخصوص روغن گیری قرار میدهیم تا روغن اضافی شان کشیده شود. نوش جان.
منبع: چی شی