تتلو خوانندهای که بارها سوژه رسانهها شده او به شکل زیرزمینی کار کرد و در سال ۱۳۹۰ بدون گرفتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آلبومی منتشر کرد.
در پی انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر دستگیری امیر حسین مقصودلو معروف به تتلو با شکایت کنسولگری ایران در ترکیه، خبرگزاری تسنیم گزارش داده که تتلو روز گذشته به دلیل تشنجی که در کنسولگری ایران در ترکیه ایجاد کرده بود از سوی پلیس این کشور به بازداشتگاه منتقل شده است.
به گزارش اعتماد، بنا به گزارش این خبرگزاری، تتلو به تازگی پاسپورت جدید دریافت کرده، اما با پاسپورت پانچ شده و قدیمی خود به فرودگاه رفته و خواستار بازگشت به کشور بود که این موضوع نشان میدهد، که این حرکت او نه برای بازگشت به ایران، بلکه برای حاشیهسازی و جذب بیشتر دنبالکننده بوده است. گزارش تسنیم حاکی از این است که مقصودلو پاسپورت خود را برای سفر به امریکا و اقامت در این کشور به کنسولگری امریکا در استانبول تحویل داده است.
اما تتلو کیست؟ خوانندهای که بارها سوژه رسانهها شد، اما نه برای خوانندگی بلکه برای حاشیههایی که ساخته. تتلو به شکل زیرزمینی کار کرد و در سال ۱۳۹۰ بدون گرفتن مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آلبومی منتشر کرد.
این اولینبار نیست که تتلو بازداشت میشود. بازداشت اخیر او، طبق گمانهزنی رسانههایی مثل تسنیم به دلیل نداشتن شاکی خصوصی احتمالاً موقت است و به زودی هم آزاد خواهد شد. حاشیههای او از اظهارنظرهایش گرفته تا فعالیتهایش در دنیای مجازی، گویا تمام شدنی نیستند. حساب اینستاگرام تتلو پیش از این هم پس از اشتراکگذاری مطالبی علیه زنان و دختران بسته شد. بازنشر مطالبی درباره ایجاد «حرمسرا» برای خودش، فراخوانی جنجال برانگیز و نافی حقوق زنان و کودکان، برنامهها و کنسرتهای او هم خیلی وقتها حاشیهساز است. موضعگیریهای او درباره مسائل اجتماعی و سیاسی هم خیلی وقتها کانون توجه قرار گرفته است.
از جمله میتوان به مواضع او در حیطه سیاسی اشاره کرد؛ تتلو در مواضع سیاسی هم رنگ عوض کرده و در طرفداری از کاندیداهای ریاستجمهوری هم فعال بوده؛ اگر چه تتلو با خواندن ترانهای در انتخابات ۱۳۸۸ از میرحسین موسوی حمایت کرد و در سال ۹۶ از رییسی. اما تفاوتی آشکاری بود میان این دو حمایت و دومی جنجالبرانگیزتر بود. چرا که همزمان ابراهیم رییسی در ویدئویی در کنار او نشست و گفتوگوی میان آن دو به عنوان بخشی از تبلیغات انتخاباتی منتشر شد.
تتلو در مصاحبهای درباره این موضوع به بیبیسی گفته بود که «من از هر دو جناح حمایت کردهام. یک بار از اصلاحطلبان که دیدم آخر سر به حسن روحانی ختم شد و به جایی نرسید و بار دیگر از محافظهکاران که این هم به جایی نرسید.» در نهایت هم عنوان کرده بود که اگر بخواهد اکنون از کسی حمایت کند از محمود احمدینژاد حمایت خواهد کرد. علاوه بر حاشیههایی که او در حوزه ورزش هم ساخته، در سال ۱۳۹۴ حین مذاکرات هستهای ایران و ۱+۵ در وین، ترانه «انرژی هستهای» هم از او منتشر شد. در ویدئوی این ترانه، این خواننده بر روی یک ناو نظامی ایرانی متن «خلیج مسلح فارس حق مسلم ماست» را خواند. خبرآنلاین در آن زمان نوشته بود که تتلو در این نماهنگ اقدام به اجرای آهنگ بر روی یک ناو جنگی کرده که با توجه به توضیحات پایان نماهنگ به نظر میرسد متعلق به ارتش جمهوری اسلامی ایران باشد.
به هر روی در دنیای امروز که تبلیغات و رسانه و جذب دنبالکننده خود به یک تجارت تبدیل شده است، باید پرسید و بررسی کرد که صفحه مجازی افرادی که توهین، کار معمولشان میشود و صفحهای که استانداردهای جهانی حقوق زنان و کودکان را زیر سوال میبرد، چرا دنبالکنندههای میلیونی دارد؟ طبیعی است وقتی سادهترین برنامههای موسیقایی در کشور ما با معضل مواجه هستند، وقتی برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری جدی و واجد اهمیت هنری فرصت چندانی برای عرضه خود ندارند و عرصه تعامل فرهنگی و تضارب آرا سوت و کور است، صداهای فالش هم به خاطر سر و صدایشان جلبتوجه بیشتری دارند.