این کابل فیبر نوری جدید با ساختار متفاوت خود میتواند در هر ثانیه به اندازه ۲۲ برابر کل ترافیک اینترنت، داده جابهجا کند.
مؤسسه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن (NICT) با یک فیبر نوری جدید موفق شد رکورد تازهای در انتقال دادهها به ثبت برساند. این فیبر نوری با نرخ انتقال داده ۲۲.۹ پتابیت بر ثانیه، میتواند در هر ثانیه ۲۲ برابر ترافیک اینترنت جهان، دادهها را منتقل کند.
به گزارش دیجیاتو، برای آنکه درک بهتری از این سرعت داشته باشید، باید گفت که یک پتابیت، یک میلیون گیگابیت است. درنتیجه نرخ انتقال داده ۲۲.۹ پتابیتی بسیار سریع است. گفتنی است ناسا تاکنون به نرخ ۴۶ ترابیت بر ثانیه یا ۰.۰۴۶ پتابیت بر ثانیه رسیده بود.
مهندسان ژاپنی موفق شده اند اتصال به اینترنت سریعتری را با استفاده از این فیبر نوری جدید ثبت کنند. درحالحاضر کاربران خوششانس در سطح جهان میتوانند از اتصال به اینترنت با سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه بهره ببرند. این درحالی است که در برخی نقاط جهان، کاربرانی هم هستند که یکدهم این سرعت را در اختیار دارند و اتصال یک گیگابیت بر ثانیه را تجربه میکنند و برخی دیگر نیز وضعیت بدتری دارند و سرعت آنها تنها به چندصد مگابیت میرسد.
در چنین شرایطی، مهندسان ژاپنی مؤسسه ملی فناوری اطلاعات و ارتباطات ژاپن (NICT) نرخ انتقال داده ۲۲.۹ پتابیت بر ثانیه را به ثبت رساندهاند که سرعتی بسیار بالا در مقایسه با شرایط فعلی محسوب میشود.
مهندسان ژاپنی برای دستیابی به چنین سرعتی از چندین فناوری استفاده کردهاند. فیبر نوری مورد استفاده توسط آنها بهجای یک هسته برای انتقال داده، مجهز به ۳۸ هسته است که هرکدام از این هستهها میتوانند دادهها را در سه وضعیت یا حالت در ۱۱۴ کانال فضایی انتقال دهند.
این سیستم میتواند درمجموع، نرخ انتقال داده ۲۲.۹ پتابیت بر ثانیه را فراهم کند که حدوداً بیش از دو برابر رکورد قبلی ثبتشده در سال ۲۰۲۰ است.