بادمجان انواع مختلفی دارد، بادمجان سیاه، بادمجان سفید و بادمجان بنفش از شناخته شدهترین انواع بادمجانها هستند.
بادمجان، یکی از انواع میوههای محبوب خانوادهی بادنجانیان است. بادمجان، کاربردها و خواص بسیار زیادی دارد که تهیه انواع ترشی یکی از پرطرفدارترین موارد مصرف آن است.
به گزارش مجله اکالا، بادمجان انواع مختلفی دارد، بادمجان سیاه، بادمجان سفید و بادمجان بنفش از شناخته شدهترین انواع بادمجانها هستند.
ترشی مخلوط بادمجان یکی از رنگانگترین و جذابترین ترشیهای است که میتوانید به راحتی آن را در خانه تهیه کنید. انتخاب مواد تشکیل دهنده این ترشی مناسب با سلیقه شما قابل تغییر است.
این ترشی یکی از ترشیجات کمدردسر و سادهای است که طی ۳ مرحله بسیار ساده آماده میشود. مرحله اول، آماده سازی مواد اولیه ترشی است همه مواد ترشی را بشویید و کاملا خشک کنید سپس به ابعاد دلخواه برش زنید. در دومین مرحله ادویهها را به ترکیب مواد خرد شده بیفزایید و همه مواد را بهم زنید. مرحله سوم زمان افزودن سرکه است و در نهایت ترشی را به ظروف نگهدارنده مناسبی انتقال دهید.
ترشی بادمجان شکمپر یکی از جذابترین انواع ترشی با بادمجان است که طرفداران بسیا ر زیادی دارد. با مواد اولیه در دسترس و سادهای تهیه میشود. بهتر است از بادمجانهای کوچک و گوشتی استفاده کنید. این بادمجانها نامشان بادمجان مخصوص ترشی است و ابعاد کوچکی دارند، اما اگر این بادمجانها را در دسترس نداشتید میتوانید از سایر انواع بادمجان استفاده کنید.
مرحله اول، آماده سازی مواد اولیه درون شکم بادمجانها است. سبزیجات معطر را بشویید و خشک کنید و با کمک میکسر یا خردکن خرد کنید. مقداری گلپر و سیاه دانه به سبزیها بیفزایید و همه مواد را با هم ترکیب کنید. در دومین مرحله بادمجانها را به خوبی بشویید و خشک کنید سپس شکافی از انتها تا میانه آنها ایجاد کنید.
در مرحله سوم، نمک، فلفل، ادویه ترشی را در سرکه حل کنید و در قابلمه مناسبی بریزید، بادمجانها را درون قابلمه ریخته و قابلمه را روی حرارت قرار دهید. ۱۰-۱۵ دقیقه زمان دهید تا بادمجانها در سرکه بجوشند. پس از گذشت زمان فوق آنها را از سرکه خارج کنید و منتظر بمانید تا خنک شوند. در چهارمین مرحله از ترکیب سبزیجات درون شکم بادمجانها گذارید و آنها را به ظروف نگهدارنده ترشی منتقل کنید.
این ترشی با عطر و طعم منحصربه فردی که دارد یکی از خوشمزهترین انواع ترشی بادمجان است.
مواد تشکیل دهنده این ترشی کاملا متناسب با ذائقه و سلیقه شما قابل تغییر است. در مرحله اول به سراغ آمادهسازی سبزیجات شسته شده روید، آنها را خشک کنید و با کمک میکسر خرد کنید. در دومین مرحله بادمجانهای شسته شده را روی حرارت کباب کنید تا کاملا پخته شوند و پوست آنها را بگیرید. مرحله سوم، گوجههای شسته شده را همانند بادمجانها روی حرارت کباب کنید.
در مرحله چهارم، گوجههای کباب شده را پوست بگیرید و با کمک میکسر یا کوشکوب له کنید. پنجمین مرحله نمک، سیاهدانه، پودر گلپر و سرکه را با هم ترکیب کنید. در ششمین مرحله همه مواد را درون ظرفی ترکیب کنید و در مرحله هفتم به ظروف نگهدارنده منتقل کنید.
شاید نام این ترشی را کمتر شنیده باشید. ترشی بادمجان با رب انار طعم بسیار جذاب و متفاوتی دارد که یک بار امتحان کردن آن خالی از لطف نیست.
طعم رب انار در طعم نهایی این ترشی نقش بهسزایی دارد پس بهتر است از رب انار خوشطعم و مرغوب استفاده کنید. در اولین مرحله برای تهیه ترشی بادمجان با رب انار باید به سراغ بادمجانها روید، آنها را بشویید و خشک کنید. حال بادمجانها را به شکل مکعبی خرد کنید. دومین مرحله باید بادمجانهای خرد شده را با مقداری سرکه به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته و منتظر بمانید تا کاملا خنک شود.
در سومین مرحله سیرا را بشویید و خرد کنید. چهارمین مرحله زمان ترکیب کردن همه مواد ترشی فرا میرسد، همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و در نهایت به شیشههای نگهدارنده منتقل کنید.
ترشی بادمجان لیته با طعمی بسیار جذاب را در کنار هر غذای میتوانید سرو کنید. این ترشی خوشمزه ترکیب هماهنگی از تندی و ترشی دارد.
مواد تشکیل دهنده این ترشی نیز مطابق با ذائقه و سلیقه شما قابل تغییر است. در اولین مرحله برای تهیه ترشی لیته بادمجان به سراغ شستن و خرد کردن بادمجانها روید. مرحله دوم باید بادمجانهای خرد شده را با ترکیب آب و سرکه بپزید. در سومین مرحله هویج وسیر را پوست بگیرید و پوره کنید.
چهارمین مرحله زردچوبه و نیمی از مواد خرد شده را به بادمجانها بیفزایید و زمان دهید تا آب آن کاملا تبخیر شود. پنجمین مرحله باید به کمک میکسر بادمجانها را پوره کنید. در ششمین مرحله تمام مواد را با هم ترکیب کرده و به شیشههای نگهدارنده منتقل کنید.
شاید نام این ترشی را کمتر شنیده باشید، ترشی پوست بادمجان با مواد اولیه ساده و در دسترسی به راحتی تهیه میشود.
این ترشی طعم و رنگ جذاب و متفاوتی نسبت به سایر ترشیها دارد. در اولین مرحله به سراغ آمادهسازی پوست بادمجانها روید آنها را بشویید و به خوبی خشک کنید. حال مطابق با سلیقتان پوست بادمجانها را خرد کنید. مرحله دوم زمان آماده سازی سس ترشی است که باید نمک، شکر، سرکه، آب و فلفل را به خوبی با هم ترکیب کنید.
در سومین مرحله پوستهای ترشی را به همراه سسی که در مرحله قبل تهیه کردهاید بجوشانید. چهارمین مرحله پس از خنک شدن محتوای ترشی آن را به شیشههای نگهدارنده منتقل کنید.