ذرت، خواص بسیاری برای بدن دارد و شما با ایین ماده خوراکی، میتوانید خوراکیهای جذاب و خوشمزهای را تهیه کنید
ذرت یا بلال یکی از غلات مهم است که خواص و فواید بسیار زیادی دارد. ذرت انواع مختلفی دارد، اما بیشتر در دو مدل ذرت مکزیکی و ذرت دندان اسبی در بازار یافت میشود. ذرتهای مکزیکی برای استفاده انتخاب عالی هستند، این ذرتها بسیار شیرین و نرم هستند. دانههای درشت و آبداری دارند، زودتر میپزند و موی کمتری در اطرافشان وجود دارد.
به گزارش اکالا بلاگ، شما با ذرت میتوانید خوراکیهای جذاب و خوشمزهای را تهیه کنید، اما ممکن است دانه کردن ذرت برای شما یک چالش بزرگ باشد. در این بخش، دو روش بسیار ساده و کاربردی برای دانه کردن انواع ذرت به شما آموزش خواهیم داد پس در ادامه با ما همراه باشید.
در اولین روش برای دانه کردن ذرت میتوانید از ۲ کاسه کمک بگیرید. یک کاسه نسبتا بزرگ و یک کاسه کوچکتر. برای استفاده از این روش باید کاسه کوچک را به صورت برعکس درون کاسه بزرگتر قرار دهید. برگهای سبز و بافت مویی شکل ذرت را از آن جدا کنید و ذرت را بشویید. ساقه ذرت را با چاقو ببرید و ذرت را از همین قسمت انتهای روی کاسه کوچک درون ظرف بزرگتان قرار دهید.
حال با کمک چاقوی تیزی به صورت چند ردیفی از بالا تا پایین دانههای ذرت را ببرید. این کار را تا پایان یافتن تمام دانههای ذرت ادامه دهید. در این روش سرعت دانه کردن دانهها بسیار بالا میرود و شما در کمتر از چند دقیقه میتوانید هر ذرت را دانه کنید. اما استفاده از چاقو موجب آسیب دیدن برخی از دانهها و ناقص شدن آنها میشود.
در این روش ابتدا باید پوست سبز گیاه را جدا کنید. بافت مویی شکل آن را هم جدا کرده و ذرت را بشویید. حال از بالا تا پایین ذرت را با کمک چاقو یک ردیف از ذرت را در بیاوردید. ممکن است در این مرحله برخی از دانهها در زمان جدا سازی له شوند که ایرادی ندارد. سختترین مرحله در این روش همین خالی کردن ردیف اول است.
پس از خالی کردن این ردیف با کمک دست به آرامی بقیه دانهها را جدا کنید. در این روش دانههای زیادی کامل و سالم از ساقه ذرت جدا میشوند. برخی برای دانه کردن ذرت ابتدا آن را آبپز میکنند تا دانهها کمی نرم شود سپس ذرت را با کمک دست یا چاقو دانه میکنند. ما این روش را توصیه نمیکنیم، زیرا دانههای زیادی از ذرت در این روش ممکن است له شوند و آسیب ببینند.
شما از دانههای ذرت در تهیه ذرت مکزیکی، پیروک ذرت، پلو یونانی و استفاده در انواع سالاد و سوپ و تهیه پفیلا محبوب خانگی میتوانید استفاده کنید.
اگر از بیماری دیابت رنج میبرید خوردن ذرت را به شما توصیه نمیکنیم، زیرا در ذرت مقادیر زیادی کربوهیدرات وجود دارد. افرادی که دچار نفخ معده هستند نیز در خوردن ذرت بهتر است محتاط عمل کنند.