bato-adv
bato-adv

یک فیلم واقعی از زندگی زنان گیشه ایتالیا را تسخیر کرد

یک فیلم واقعی از زندگی زنان گیشه ایتالیا را تسخیر کرد

«هنوز فردایی هست» نه تنها گیشه سینما‌های ایتالیا را تسخیر کرده بلکه بحث‌هایی در سراسر کشور به راه انداخته است.

تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۲۹ آذر ۱۴۰۲

«هنوز فردایی هست» نه تنها گیشه سینما‌های ایتالیا را تسخیر کرده بلکه بحث‌هایی در سراسر کشور به راه انداخته است.

به گزارش مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، «هنوز فردایی هست» فیلم جدیدی است که به تازگی در ایتالیا اکران شده و از «باربی» گرتا گرویگ هم موفق‌تر ظاهر شده است. این فیلم که به پربیننده‌ترین فیلم سال ۲۰۲۳ ایتالیا بدل شده، درباره خشونت خانگی در رم در دوران پس از جنگ جهانی دوم است.

دلیا با بازی پائولا کورتلزی بازیگری که حالا کارگردانی فیلم را هم انجام داده است در کنار همسرش، ایوانو با بازی والریو ماستندریا از خواب بیدار می‌شود. او وقتی یک «بونجورنوی» سرحال می‌گوید، بدون هیچ حرفی از شوهرش سیلی می‌خورد. یک سیلی سخت. سپس، در حالی که فضا با موسیقی متنی که آهنگی عاشقانه از دهه ۴۰ است پر می‌شود، دلیا روزش را شروع می‌کند. به نظر می‌رسد خشونت به همان اندازه برس زدن موهایش و لباس پوشیدن برای کار، بخشی از روتین زندگی او است.

این فیلم که به صورت سیاه و سفید فیلمبرداری شده، ادای احترامی است به کلاسیک‌های نئورئالیست ایتالیایی مانند «دزد دوچرخه» و «رم شهر بی‌دفاع»، اما این درام اجتماعی به سینک آشپزخانه محدود نمی‌شود. اول از همه افراد با دیالوگ‌های کوتاه معرفی می‌شوند.

پدر شوهر می‌گوید: همه مشکلات از وقتی شروع شد که مردم از ازدواج با پسر عمو‌های خود دست کشیدند! همسرم مثل یک ملکه زندگی می‌کرد! و دلیا به مرد یادآوری می‌کند که همسرش با پریدن از طبقه پنجم خودکشی کرده است.

کورتلزی می‌گوید از داستانی‌هایی که در کودکی از مادربزرگش درباره زنان دیگری که در همان محله زندگی می‌کردند و مورد خشونت بودند شنیده، استفاده کرده است تا فیلمش را بسازد. او می‌گوید: آنچه مرا شوکه کرد عادی شدن این رویداد‌های غم‌انگیز بود.

وی می‌افزاید: این یک چیز رومی است، ما مردم رم، حتی وقتی در مورد غم انگیزترین وقایع صحبت می‌کنیم، تمایل داریم آن‌ها را با لبخند و شوخی بگوییم.

این فیلم تاثیرگذار به شدت در گیشه سینما‌ها موفق ظاهر شده و تا امروز بیش از ۳۰.۵ میلیون یورو (۳۳.۴ میلیون دلار) فروخته است و پس از فیلم پرفروش «باربی» گرتا گرویگ با تم صورتی که ۳۲ میلیون یورو فروخته، دومین فیلم موفق سال ایتالیا محسوب می‌شود. البته از نظر فروش بلیت «هنوز فردایی هست» در واقع شماره یک است، زیرا ۴.۴۹ میلیون بلیت فروخته و تعداد بلیت‌های فروخته شده «باربی» ۴.۳۹ میلیون بلیت بود. فیلم کورتلزی در حال حاضر ششمین فیلم موفق ایتالیایی تمام دوران است و تا پایان اکران خود، پیش بینی شده که از فیلم «زندگی زیباست» روبرتو بنیگی (۱۹۹۷) هم فراتر برود و جایگاه پنجم تاریخ را از آن خود کند.

اکران این فیلم بحث‌های مربوط به خشونت خانگی، کشتن زنان و حقوق زنان در ایتالیا را دوباره برانگیخته و بحث‌هایی را که از زمان ربودن و قتل تکان دهنده جولیا سکتین دانشجوی ۲۲ ساله در ماه گذشته و دستگیری دوست پسرش به این دلیل در جامعه ایجاد شده بود، قوی‌تر کرده است.

۲۵ نوامبر امسال این فیلم در سنای ایتالیا به مناسبت روز جهانی حذف خشونت علیه زنان سازمان ملل متحد به نمایش درآمد و برای دانش‌آموزان نیز در حال اکران شدن است و تا به امروز ۳۰۰ هزار دانش‌آموز این فیلم را تماشا کرده‌اند.

کارگردان فیلم می‌گوید تنها در پایان است که مخاطبان متوجه می‌شوند که «هنوز هم فردایی هست» یک داستان عاشقانه است، اما نه یک عشق رمانتیک بلکه درباره عشق یک مادر به دخترش … من می‌خواستم این داستان را برای دخترم که اکنون ۱۱ ساله است و برای بچه‌های هم نسلش تعریف کنم.

bato-adv
bato-adv
bato-adv