گفته میشود که پادشاهان هندی و تایلندی در گذشته دستور تهیه این چای را در مهمانیهای خود میدادند. آمادهاش در بازار موجود است، اما وقتی میتوانید به سرعت در منزل آماده کنید بهتر است تازه و قابل اطمینان آن را داشته باشید.
«تو فصل سرد چی میچسبه؟! چای ماسالا!»
چای ماسالا یکی از محبوبترین نوشیدنیهای هندی است که در کافههای ما هم غوغا به پا کرده است. این چای طرفداران بسیار زیادی دارد و طعم و مهمتر از آن عطر بی نظیری دارد. از خواص آن هم که لازم نیست چیزی گفته بشود! طبع گرم این چای در این روزهای سرد خیلی مفید است.
گفته میشود که پادشاهان هندی و تایلندی در گذشته دستور تهیه این چای را در مهمانیهای خود میدادند. آمادهاش در بازار موجود است، اما وقتی میتوانید به سرعت در منزل آماده کنید بهتر است تازه و قابل اطمینان آن را داشته باشید.
اساس این چای بر ادویههایش است پس این مواد را آماده کنید و تا مدتها داشته باشید.
تمام این مواد را به صورت دقیق اندازهگیری کنید و در یک تابه به مدت ۲-۳ دقیقه تفت بدهید تا عطر ادویهها رها بشود و آشپزخانه شما را بوی خوش بردارد! حواستان به حرارت گاز باشد که نباید بسوزند. شعله ملایم و متوسط باشد. بعد از اینکه تفت دادن تمام شد آنها را داخل آسیاب بریزید تا پودری یکدست به شما تحویل بدهد. همین الان عطر و بوی این ادویه شما را دیوانه کرده است! میدانم! حق هم دارید. این ادویه را در یک ظرف دربسته برای مدت طولانی میتوانید نگهداری کنید.
حالا وقت دم کردن چای ماسالاست:
برای درست کردن چای ماسالا هم هروقت اراده کردید یک قاشق چای سیاه، یک قاشق از ادویهای که آماده کردید، یک لیوان آب، یک پیمانه شیر و ۲ قاشق شکر را داخل شیرجوش بریزید و روی گاز قرار بدهید. شعله گاز هم متوسط و ملایم باشد. ۵ دقیقه که بجوشد نوشیدنی معرکه و پرفایده شما حاضر است. مطمئن باشید عاشقش خواهید شد و همیشه از آن برای مهمانهایتان آماده خواهید کرد. نوش جان
منبع: راهنماتو