رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی و ارتباطی و لوازم جانبی استان تهران سال گذشته اعلام کرد که معمولا آیفونهای ۱۴ کپی بهصورت قاچاق وارد کشور میشوند و سریالهای آن هم جعل شده و فروشش هم غیرقانونی است؛ آیفونهای ۱۴ کپی به دلیل اینکه به صورت قاچاق وارد میشوند، رجیستری آنها هم جعلی است. به عبارتی این گوشیها از راه قانونی وارد کشور نمیشوند و غیرقانونی هستند.
طبق بررسیها اخیرا در فضای مجازی برخی شرکتها به فروش گوشی و لوازم جانبی برند اپل با قیمت بسیار کمتر از قیمت اصلی آن اقدام میکنند، اما کارشناسان تاکید دارند لازم است شهروندان علاقهمند به تهیه آیفون ۱۳ نسبت به این موضوع که شائبهدار است، توجه کنند.
به گزارش ایسنا؛ این روزها ترفندهای جدیدی برای کلاهبرداری از شهروندان در راستای خرید گوشی بوجود آمده اما این موضوع سبب کاهش تعداد علاقهمندان برند معروف اپل نشده است. درواقع امروز افراد بسیاری هستند که همچنان به خرید گوشی آیفون علاقهمندند و پس از عرضه هر مدل جدید در بازار سعی در تهیه آن دارند؛ اما به دلیل اینکه این گوشی یکی از محصولات گران قیمت و لوکس محسوب میشود، ممکن است در کنار علاقهمندی به تهیه آن، بودجه کافی برای خرید نداشته باشند و درنتیجه به سراغ تهیه آن از هر روشی بروند.
سال گذشته و همزمان با اعلام ممنوعیت واردات آیفون ۱۴ و مدلهای پس از آن، بازار خرید و فروش آیفونهای کپی که بسیار ارزانتر از اصل آن است داغ شد، اما خوب است بدانید این آیفونها فیک فقط از نظر ظاهری به نسخه اصلی شباهت دارند و در بخشهای دیگر تفاوتها بسیار است.
رئیس اتحادیه صنف دستگاههای مخابراتی و ارتباطی و لوازم جانبی استان تهران سال گذشته اعلام کرد که معمولا آیفونهای ۱۴ کپی بهصورت قاچاق وارد کشور میشوند و سریالهای آن هم جعل شده و فروشش هم غیرقانونی است؛ آیفونهای ۱۴ کپی به دلیل اینکه به صورت قاچاق وارد میشوند، رجیستری آنها هم جعلی است. به عبارتی این گوشیها از راه قانونی وارد کشور نمیشوند و غیرقانونی هستند.
سال گذشته هم اتفاق مشابهی رخ داد و دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز از بازداشت متهمان پرونده کثیرالشاکی یک سایت در کرج خبر داد. این مقام مسئول از مردم درخواست کرد در خریدهای خود فریب قیمتهای پایین فروشندگان و تبلیغات را نخورند و حتما از مراکز معتبر اقدام به خرید قسطی کنند.
حال با گذشت یک سال از این موضوع، ترفندهای نوینی برای فروش آیفون ایجاد شده است. به عبارتی بررسیها نشان میدهد مدتی است که فعالیتی رواج پیدا کرده و فروشگاهها گوشی و لوازم جانبی را با قیمت پایینتر به فروش میرسانند اما به دلیل اینکه برند اپل محبوب است معمولا تبلیغات بر روی گوشیها و لوازم جانبی آن انجام میشود.
درباره جزئیات این موضوع میتوان گفت ممکن است در ابتدا کسب و کاری برای تبلیغ و توسعه خود بتواند تعدادی آیفون با ۲۰ درصد تخفیف ارائه دهد که البته جلوی فعالیت برخی شرکتهایی که دست به چنین اقدامی زده بودند، گرفته شد. اما همچنان شرکتهایی هستند که این کار را انجام میدهند، به گونهای که اخیرا از سوی برخی شرکتها اعلام شده آیفون ۱۳ را با قیمت ۲۰ میلیون تومان به فروش میرسانند که از قیمت اصلی بسیار کمتر است.
به گفته کارشناسان، ممکن است در ابتدا یک کسب و کار برای تبلیغ و توسعه گسترش خود بتواند تعدادی آیفون با ۲۰ درصد تخفیف ارائه دهد اما نکته قابل توجه این است که اینگونه شرکتها مدعی هستند، آنها واسطهها را حذف میکنند اما به هیچ وجه قیمت مذکور، قیمت معقولی نیست.
شگرد و ترفند این شرکتها به این گونه است که ابتدا قیمت محصول خود را حدود ۲۶ میلیون تومان با زمان تحویل ۳۵ روزه اعلام می کنند و پنج شنبه را هم از روز کاری حذف کردهاند. سپس با گذشت زمان تحویل و دیرکرد، این شرکتها در پی اعتراض سفارش دهندگان در صورتی که کسب و کار سالمی داشته باشند، ثبت سفارش متوقف میشود اما در کمال تعجب قیمت فروش محصول خود را به ۲۰ میلیون تومان کاهش میدهند.
این موارد همگی نشانه است و از شائبهدار بودن آن حاکی است و این سوال مطرح میشود که اینگونه شرکتها چگونه آیفون ارزانتر از اپل می فروشند؛ بنابراین حتما لازم است شهروندان به این موارد توجه کنند.
زمانی که از سفارش دهندگان درخواست میشود درباره نحوه این سفارشگیری تحقیق کنند، اعلام میکنند افراد مشهوری مانند بازیگران و اینفلوئسرها، این شرکت و محصولش را تبلیغ کرده اند اما نیاز است شهروندان نسبت به تبلیغات این گونه افراد آگاه باشند و اعتماد نکنند و خود تحقیقات لازم را در این زمینه انجام دهند.