bato-adv
bato-adv

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس انار

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس انار

مرغ با سس انار یا مرغ پاییزی یکی از خوشمزه‌ترین و هوس برانگیزترین غذا‌هایی است که می‌توانید آن را در شب‌های سرد پاییز و زمستان یا برای شب یلدا درست کنید. اگر از پخت غذا‌های تکراری با مرغ خسته شده‌اید، بهتر است دست به کار شوید و طرز تهیه مرغ با رب انار مجلسی را امتحان کنید.

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس انار (روش اول):

ران مرغ ۳ تکه
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
انار دانه شده ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
آب جوش ۱ لیوان
کره به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ با سس انار

پختن مرغ در سس اناری که با دانه‌های انار و رب انار تهیه شده است، طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌بخشد. در ادامه می‌توانید با مراحل طرز تهیه مرغ با سس انار آشنا شوید.

مرحله اول؛ ران مرغ را در کره سرخ کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ با سس انار باید کره را در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. زمانی که کره داغ شد، تکه‌های مرغ را به آن اضافه کنید و آن را خوب سره کنید تا خوشرنگ شوند. بعد از این که همه قسمت‌های مرغ را در کره سرخ کردید، مرغ را از ماهیتابه خارج کنید و در ظرف قرار دهید.

مرحله دوم؛ پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید

در این مرحله باید پیاز را بشویید و به صورت خلالی خرد کنید. سپس آن را در همان ماهیتابه‌ای که مرغ‌ها را سرخ کردید، تفت دهید. اجازه دهید پیاز کمی سبک و طلایی شود، سپس سیر را رنده کنید و به آن اضافه کنید.

مرحله سوم؛ مرغ و ادویه‌ها را به ترکیب سیر و پیاز اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه مرغ با سس انار نوبت اضافه کردن مرغ سرخ شده به ماهیتابه است. ۳۰ ثانیه بعد از تفت دادن سیر، باید مرغ‌ها را به ماهیتابه اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مرغ‌ها بزنید.

مرحله چهارم؛ رب انار و دانه انار را به ماهیتابه اضافه کنید

بعد از این که بوی خامی ادویه‌ها گرفته شد، رب انار را به ماهیتابه اضافه کنید. ۱ دقیقه صبر کنید و بعد دانه‌های انار را اضافه کنید. همه مواد را خوب ترکیب کنید و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

مرحله پنجم؛ مقداری آب جوش به ماهیتابه اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه مرغ با سس انار باید آب جوش را به ماهیتابه اضافه کنید. صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند و بعد شعله گاز را خاموش کنید. درب ماهیتابه را روی آن بگذارید و اجازه دهید مرغ برای ۱ ساعت و نیم با حرارت ملایم بپزد و سس انار غلیظ شود. بعد از آماده شدن این غذا می‌توانید آن را همراه با برنج کته زعفرانی میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس انار

مواد لازم جهت تهیه مرغ با سس انار در فر (روش دوم):

سینه و ران مرغ ۴ تکه
آب انار ۳ لیوان فرانسوی دسته‌دار
دانه انار ۱ لیوان
شکر ۱ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ با سس انار با آب انار تازه

برای تهیه مرغ با سس انار می‌توانید رب انار را حذف کنید و این سس خوش طعم را با استفاده از آب انار تازه و طبیعی درست کنید. در ادامه می‌توانید با مراحل طرز تهیه مرغ با سس انار آشنا شوید.

مرحله اول؛ سس انار را آماده کنید

در اولین مرحله از طرز تهیه مرغ پاییزی با آب انار باید آب انار و دانه‌های انار را در یک ماهیتابه گود بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید آب انار برای چند دقیقه بجوشد. در ادامه مقداری شکر به آن اضافه کنید. سس را هم بزنید تا شکر به طور کامل در آب انار حل شود.

مرحله دوم؛ کره را به سس انار اضافه کنید

همانطور که سس انار در حال جوشیدن است، کره سرد را به آن اضافه کنید و کمی صبر کنید تا کره به طور کامل در سس ذوب شود.

مرحله سوم؛ مرغ و پیاز را در ظرف بریزید

در این مرحله باید پیاز را به صورت خلالی خرد کنید و در یک ظرف مخصوص فر بریزید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز‌ها اضافه کنید. مواد را با دست هم بزنید تا پیاز‌ها مزه دار شوند. سپس تکه‌های مرغ را روی پیاز‌ها بچینید. مقداری نمک و ادویه روی مرغ‌ها بپاشید و با دست مرغ‌ها را ماساژ دهید. چند قاشق از سس اناری که درست کردید را روی مرغ‌ها بریزید.

مرحله چهارم؛ مرغ‌ها را در فر بگذارید

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد روشن و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید. زمانی که فر گرم شد، ظرف مرغ را در فر قرار دهید. حدود ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت صبر کنید تا مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله پنجم؛ سس را آماده کنید

سس را همچنان روی حرارت ملایم بجوشانید تا زمانی که کاملا غلیظ شود. سپس مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید. بهتر است قبل از اضافه کردن لیمو ترش آن را صاف کنید و گوشت و هسته لیمو با سس ترکیب نشود.

مرحله ششم؛ مرغ با سس انار را آماده کنید

بعد از این که مرغ به طور کامل پخت، آن را از فر خارج کنید. نیمی از سس را روی مرغ‌ها بریزید و مرغ‌ها را دوباره در فر بگذارید. گریل را روشن کنید و اجازه دهید روی مرغ‌ها طلایی شود. بعد از این که مرغ خوشرنگ شد، آن را از فر خارج کنید. غذا را در ظرف مورد نظرتان بریزید و بقیه سس را به آن اضافه کنید. می‌تونید این غذای لذیذ را با برنج، زیتون و سبزی خوردن سرو کنید.

طرز تهیه مرغ مجلسی با سس انار

نکات و فوت و فن‌های طرز تهیه مرغ با سس انار

در این بخش به چند نکته طلایی برای تهیه مرغ با سس انار اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

برای تهیه مرغ با سس انار بهتر است از ران مرغ استفاده کنید، اما در صورت تمایل می‌توانید این غذا را با سینه مرغ نیز آماده کنید.

در طرز تهیه سس انار با رب انار بهتر است از رب انار ملس که طعم ترش و شیرینی دارد استفاده کنید.

به منظور تزیین مرغ با سس انار می‌توانید از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید.

برای خوشمزه‌تر شدن مرغ با سس انار می‌توانید از مقداری آلو در این غذا استفاده کنید.

اضافه کردن زعفران به ترکیب مرغ با سس انار طعم بی‌نظیری می‌بخشد و موجب خوش رنگ شدن غذای شما می‌شود.

اگر از رب انار شیرین برای تهیه مرغ با سس انار استفاده می‌کنید، می‌توانید مقداری آبلیمو به غذا اضافه کنید تا طعم آن متعادل‌تر شود.

اگر رب اناری که برای تهیه سس انار استفاده می‌کنید ترش است، می‌توانید در مرحله آخر پخت غذا مقداری شکر به آن اضافه کنید.‌

می‌توانید از سس رب انار برای مرغ سوخاری نیز استفاده کنید.

در طرز تهیه سس رب انار برای مرغ هم می‌توانید از آب انار طبیعی و هم رب انار استفاده کنید.

برای طرز تهیه مرغ با سس انار باید صبر کنید تا سس کاملا غلیظ و یکدست شود.

در طرز تهیه مرغ با سس انار برای شام یلدا حتما از مقداری دانه انار برای تزیین غذا استفاده کنید.

به منظور طرز تهیه مرغ با رب انار مجلسی حتما مرغ‌ها را خوب سرخ کنید تا مزه بهتری پیدا کنند و حین پخت غذا از هم وا نروند.

منبع:اکالا

برچسب ها: مرغ مجلسی سس انار
bato-adv
bato-adv
bato-adv