December 26 2024 - پنجشنبه ۰۶ دی ۱۴۰۳
- RSS
- |
- قیمت خودرو
- |
- عضویت در خبرنامه
- |
- پیوندها و آگهی ها
- |
- آرشیو
- |
- تماس با ما
- |
- درباره ما
- |
- تبلیغات
- |
- استخدام
مهدی سروی، کارشناس اندیشکده اقتصاد مقاومتی در برنامه فرامتن گفت: میانگین مصرف گوشت خانوادهها در کشور ۸ کیلوگرم و در سه دهک پایین جامعه ۲ کیلوگرم است. احتمالا اکنون هم به زیر دو کیلوگرم رسیده. در حالی که استانداردهای جهانی ۱۲ کیلوگرم است.
کارشناس مرکز پژوهشکده اقتصاد مقاومتی گفت: باید از صادرات و واردات دام در راستای مدیریت قیمت جلوگیری شود تا افزایش قیمت دام نداشته باشیم.
مهدی سروی، کارشناس اندیشکده اقتصاد مقاومتی در برنامه فرامتن گفت: ۹۵ درصد واحدهای تولید دام به صورت سنتی فعالیت میکنند که در این واحدها ۶۶ میلیون راس دام تولید شده که ۶۸ درصد آن گوسفند، ۲۶ درصد بز و مابقی گاو بوده است.
به گفته وی نوسانات نرخ ارز و دیرکرد در تامین نهادههای تولید باعث افزایش قیمت دام شده است.
او بیان کرد: میانگین مصرف گوشت خانوادهها در کشور ۸ کیلوگرم و در سه دهک پایین جامعه ۲ کیلوگرم است. احتمالا اکنون هم به زیر دو کیلوگرم رسیده. در حالی که استانداردهای جهانی ۱۲ کیلوگرم است.