معاون سازمان اموال تملیکی، گفت: طول سنوات گذشته، حدود ۱۲۰ هزار ماینر در انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور نگهداری شدهاند که به موجب مصوبه آبان ۱۴۰۲ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین، تکلیف آنها شروع شده است.
معاون سازمان اموال تملیکی از تعیین تکلیف ماینرهای موجود در انبارهای این سازمان خبر داد و گفت: ماینرهای مزایدهای فقط به افراد دارای مجوز بهره برداری فروخته میشود.
به گزارش ایسنا، سعید غلامی باغی در خصوص تعیین تکلیف ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی اظهار کرد: یکی از کالاهایی که در سنوات گذشته توسط دستگاههای کاشف به سازمان اموال تملیکی تحویل داده شده و در انبارهای این سازمان نگهداری میشوند، دستگاههای استخراج رمز ارز است که به موجب نگرانیهایی که در خصوص مصرف برق این دستگاه و مشکلاتی که برای شبکه برق کشور ایجاد میکنند، تعیین تکلیف این دستگاهها به اخذ مجوز از ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا موکول شده است.
وی افزود: طول سنوات گذشته حدود ۱۲۰ هزار ماینر در انبارهای اموال تملیکی در سراسر کشور نگهداری شدهاند که به موجب مصوبه آبان ۱۴۰۲ ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تعیین تکلیف آنها شروع شده که با توجه به این مصوبه برای تعیین تکلیف ماینرها، حدود و شروطی از جمله اخذ گواهی انطباق استاندارد و دریافت کد شناسه و کد رهگیری و کالا ملاحظات اجرایی وجود دارد که در حال انجام است.
غلامی متذکر شد: سایر ماینرهای مکشوفه تمامی اشخاص، از جمله ماینرهای شرکت بورس تهران باید توسط دستگاههای کاشف مطابق قانون به انبارهای اموال تملیکی تحویل داده شود.
معاون بهره برداری و فروش سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در پایان اظهارکرد: پرونده رسیدگی به ماینرهای موجود در انبارهای اموال تملیکی مانند سالهای گذشته و سایر پروندههای دیگر در مراجع رسیدگی کننده مورد بررسی قرار میگیرد که اگر رای بر برائت این پرونده صادر شود، بعد از اخذ شناسه کالا و کد رهگیری دستگاهها به صاحبان کالا مسترد میشود، اما اگر حکم به محکومیت صادر شود، این ماینرها پس از اخذ گواهی انطباق استاندارد توسط سازمان اموال تملیکی و اخذ شناسه کالا و کد رهگیری در مزایدههای سراسری سازمان صرفا به افرادی که مجوز بهره برداری و یا مجوز دارای پیشرفت از مراجع ذی صلاح هستند، فروخته میشود.