وی بیان کرد: اینجانب به دلیل اعتراض به دست بردن در بیانیه نمایندگان خطاب به رهبری در ماجرای سیسمونی گیت و مصادره به مطلوب آن به نفع خودتان، اینجانب را به نشر اکاذیب و افترا به دادگاه بردید، اما با شهادت قضات آگاه و اطلاع آنان از مسائل موجود در مجلس، بنده را از این اتهامات تبرئه کردند.
نماینده تهران در مجلس در نطق امروز خود بیان کرد: اینجانب به دلیل اعتراض به دست بردن در بیانیه نمایندگان خطاب به رهبری در ماجرای سیسمونی گیت و مصادره به مطلوب آن به نفع خودتان، اینجانب را به نشر اکاذیب و افترا به دادگاه بردید، اما با شهادت قضات آگاه و اطلاع آنان از مسائل موجود در مجلس، بنده را از این اتهامات تبرئه کردند.
به گزارش ایلنا، بیژن نوباوه وطن نماینده تهران در مجلس در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی گفت: خدمت مردم قهرمان و همه خادمان ملت ایران اسلامی سلام و عرض ادب دارم.
در حالی که در ماههای پایانی مجلس یازدهم که رهبر عزیزمان آن را به حق مجلس انقلابی قلمداد کردند، قرار داریم برخورد لازم دانستم به رغم موفقیتهای چشم گیر که نمایندگان مردم در برخی از قوانین ضروری و مورد نیاز جامعه به دست آوردند، در عین حال تعدادی از ناکامیها در وضع قوانینِ مهمتر و کاربردیتر از سوی مجلس را خدمت ملت عزیزمان اعلام نمایم.
وی تاکید کرد: بدون شک همه ملت ایران به خوبی میدانند که پاشنه آشیل عملکرد غرب فضای مجازی و تخریب و دروغ پراکنی به شیوههای علمی و روانشناسانه در این فضا میباشد.
اگرچه امروزه فضای مجازی و اینترنت میتواند به عنوان یکی از اصلیترین عوامل پیشرفت کشورها در زمینه اطلاع رسانی، ایجاد امنیت کسب و کار و تمدن سازی به کار گرفته شود، در عین حال امروزه با نشر فساد سازمان یافته که جرایم فضای مجازی را در همه زمینهها از فضای حقیقی فراتر برده است و به گفته پلیس فتا فقط در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲، بیش از ۱۲۰ هزار پرونده تخلفات در فضای مجازی به این امور ارجاع شده و آمارها نشان میدهد فقط سالانه ۲۵ هزار میلیارد تومان قماربازی در فضای مجازی صورت میگیرد و علاوه بر آن جرائم دیگر نظیر قاچاق مواد مخدر، خرید و فروش سلاح، فحشا و کلاهبرداری گوناگون که پلیس فتا را در مواجهه با حجم گسترده فساد با مشکلات جدی مواجه کرده است. سوال اینجاست چرا برای وضع قوانین و حراست از حریم مردم ایران اسلامی در فضای مجازی اقدامی از سوی مجلس شورای اسلامی صورت نگرفت؟
وی تاکید کرد: طرح ساماندهی فضای مجازی در کمیسیون مشترک مجلس که با حضور ۲۳ نفر از کارشناسان و نخبگان مربوطه تشکیل و در یک روند کاملاً قانونی به تصویب رسید، چرا به یکباره از سوی رئیس مجلس با همکاری معاونت قوانین و مرکز پژوهشها مسدود اعلام شد؟ باید از آقای قالیباف سوال کرد با کدامین توجیه قانونی امر قانونگذاری در فضای مجازی را متوقف و آن را از دستور کار مجلس خارج کردید.
وی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته نظیر اتحادیه اروپا و آمریکا در زمینه وضع قوانین در حوزه فضای مجازی اقدام کرده و با تصویب ماده واحدهای به عنوان «هر آنچیزی که در فضای حقیقی جرم است، میتواند در فضای مجازی هم جرم قلمداد شود.» عملا حوزه نظارت قانونی خود را به فضای مجازی تسری داده اند، گفت: آقای قالیباف! باید عرض کنم اگر منافعی بیش از منافع ایران برای شما مطرح است، آن منافع در کجاست؟ لطفاً برای مردم ایران توضیح دهید.
نوباوه تصریح کرد: آقای قالیباف شما در محضر مقام معظم رهبری و حضور نمایندگان قول دادید که به زودی طرح فضای مجازی و لایحه عفاف و حجاب در مجلس مطرح خواهد شد؛ آن از ساماندهی فضای مجازی و این هم لایحه عفاف و حجاب! که پس از ارائه به شورای نگهبان معلوم شد بیش از دهها مورد دخالت شخصی و دستکاری در مصوبه کمیسیونهای قضایی و فرهنگی توسط مشاوران که شما انها را به خوبی نمیشناسید صورت گرفته و این لایحه تاکنون دو بار از سوی شورای نگهبان به مجلس عودت داده شده است.
وی بیان کرد: اینجانب به دلیل اعتراض به دست بردن در بیانیه نمایندگان خطاب به رهبری در ماجرای سیسمونی گیت و مصادره به مطلوب آن به نفع خودتان، اینجانب را به نشر اکاذیب و افترا به دادگاه بردید، اما با شهادت قضات آگاه و اطلاع آنان از مسائل موجود در مجلس، بنده را از این اتهامات تبرئه کردند و، اما دادگاه پذیرفت و اعلام کرد که متن بیانیه تشکر نمایندگان به مقام معظم رهبری در مجلس شورای اسلامی دستکاری و به نفع محمد باقر قالیباف مصادره به مطلوب شده است.
عبدالرضا مصری که ریاست جلسه علنی مجلس را برعهده داشت، در واکنش به نطق بیژن نوباوه وطن در صحن علنی مجلس گفت: اگر رئیس اینقدر اقتدار دارد! دیگر باید به مجلس تبریک گفت که یک رئیسی مقتدر دارد. جای خیلی از مسائل تربیون نیست و این تریبون مقدس است و میتوانیم بنشینیم و با همدیگر صحبت کنیم