فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب است که در ادامه طرز تهیه آن را میخوانید.
فلافل از جمله غذاهای خوشمزه و محبوب است که در کشورهای مختلف به روشها و مواد اولیه متنوعی تهیه میشود که به دلیل سرخ کردن با روغن زیادی از جمله غذاهای پرکالری محسوب میشود.
به گزارش مجله اکالا، البته میتوان این غذا را با فر تهیه کرد که سالمتر باشد. در این بخش مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه فلافل در فر به اندازه ۴ نفر شرح داده شده است:
در ادامه مقاله، طرز تهیه فلافل در فر را به صورت مرحله به مرحله شرح دادهایم:
ابتدا نخود را در ظرف مناسب ریخته و داخل آن مقداری آب که روی آن را بپوشاند بریزید، بگذارید نخود به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. پیشنهاد میکنیم در این مدت چند بار آب نخود را تعویض کنید.
پس از اینکه نخود کاملا خیس خورد، آن را آبکشی کرده و داخل قابلمه مناسب بریزید تا به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت ملایم کاملا بپزد.
پس از پخت نخود، آن را آبکشی کرده و با استفاده از مخلوطکن کاملا میکس کنید
در ادامه پیاز و سیر پوست گرفته را به همراه سبزی جعفری، گشنیز، زیره، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به مواد داخل مخلوطکن افزوده و همه مواد را کاملا مخلوط کنید. به صورت مواد فلافل را میکس کنید که کاملا پوره نشود.
پس از مخلوط شدن کامل مواد، مقداری روغن زیتون به مایه فلافل اضافه کرده و مخلوط کنید تا روغن زیتون به خورد فلافل برود و مایه فلافل چسبناک شود.
در این مرحله ابتدا سینی فرد را چرب کنید، سپس با قالب مخصوص فلافلها را قالب زده و داخل سینی فر بچینید. میتوانید مایه فلافل را در کف دست شکل دهید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا کاملا گرم شود. سپس سینی فرد را داخل فر قرار دهید تا به مدت ده دقیقه فلافلها بپزند. پس از ده دقیقه سینی را از فر خارج کنید و فلافلها را برگردانید و داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه طرف دیگر فلافل نیز بپزد.
حالا فلافلها آماده است و میتوانید با سس و مواد دلخواه نوش جان کنید.
حتما نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید تا فلافلها ترد شوند.
استفاده از روغن زیتون در مایه فلافل برای جلوگیری از چسبندگی آن است.
مواد فلافل را زیاد مخلوط نکنید که به شکل پوره شده و حین سرخ کردن وا نرود.
برای پخت فلافل در فر حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید که به سینی فلافل نچسبد.
در این مطلب سعی کردیم به روشی ساده طرز تهیه فلافل خوشمزه در فر را آموزش دهیم تا با استفاده از آن در کمترین زمان این غذای لذیذ و محبوب را تهیه کنید.