bato-adv
bato-adv

طرز تهیه فلافل در فر؛ مرحله به مرحله برای ۴ نفر

طرز تهیه فلافل در فر؛ مرحله به مرحله برای ۴ نفر

فلافل از جمله غذا‌های خوشمزه و محبوب است که در ادامه طرز تهیه آن را می‌خوانید.

فلافل از جمله غذا‌های خوشمزه و محبوب است که در کشور‌های مختلف به روش‌ها و مواد اولیه متنوعی تهیه می‌شود که به دلیل سرخ کردن با روغن زیادی از جمله غذا‌های پرکالری محسوب می‌شود.

به گزارش مجله اکالا، البته می‌توان این غذا را با فر تهیه کرد که سالم‌تر باشد. در این بخش مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه فلافل در فر به اندازه ۴ نفر شرح داده شده است:

مواد لازم برای تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل در فر؛ مرحله به مرحله برای ۴ نفر

مراحل تهیه فلافل در فر

در ادامه مقاله، طرز تهیه فلافل در فر را به صورت مرحله به مرحله شرح داده‌ایم:

مرحله اول) خیساندن نخود

ابتدا نخود را در ظرف مناسب ریخته و داخل آن مقداری آب که روی آن را بپوشاند بریزید، بگذارید نخود به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. پیشنهاد می‌کنیم در این مدت چند بار آب نخود را تعویض کنید.

مرحله دوم) پختن نخود

پس از اینکه نخود کاملا خیس خورد، آن را آبکشی کرده و داخل قابلمه مناسب بریزید تا به همراه مقداری آب و نمک روی حرارت ملایم کاملا بپزد.

مرحله سوم) میکس کردن نخود

پس از پخت نخود، آن را آبکشی کرده و با استفاده از مخلوط‌کن کاملا میکس کنید

مرحله چهارم) میکس کردن پیاز، سیر، جعفری و … با مخلوط کن

در ادامه پیاز و سیر پوست گرفته را به همراه سبزی جعفری، گشنیز، زیره، مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به مواد داخل مخلوط‌کن افزوده و همه مواد را کاملا مخلوط کنید. به صورت مواد فلافل را میکس کنید که کاملا پوره نشود.

مرحله پنجم) افزودن روغن زیتون به مایه فلافل

پس از مخلوط شدن کامل مواد، مقداری روغن زیتون به مایه فلافل اضافه کرده و مخلوط کنید تا روغن زیتون به خورد فلافل برود و مایه فلافل چسبناک شود.

مرحله ششم) قالب زدن و چیدن فلافل داخل سینی فر

در این مرحله ابتدا سینی فرد را چرب کنید، سپس با قالب مخصوص فلافل‌ها را قالب زده و داخل سینی فر بچینید. می‌توانید مایه فلافل را در کف دست شکل دهید.

مرحله هفتم) گرم کردن فر

فر را از ۱۵ دقیقه قبل روی دمای ۲۰۰ درجه تنظیم کنید تا کاملا گرم شود. سپس سینی فرد را داخل فر قرار دهید تا به مدت ده دقیقه فلافل‌ها بپزند. پس از ده دقیقه سینی را از فر خارج کنید و فلافل‌ها را برگردانید و داخل فر قرار دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه طرف دیگر فلافل نیز بپزد.

حالا فلافل‌ها آماده است و می‌توانید با سس و مواد دلخواه نوش جان کنید.

فوت و فن‌های تهیه فلافل خوشمزه در فر

حتما نخود را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید تا فلافل‌ها ترد شوند.

استفاده از روغن زیتون در مایه فلافل برای جلوگیری از چسبندگی آن است.

مواد فلافل را زیاد مخلوط نکنید که به شکل پوره شده و حین سرخ کردن وا نرود.

برای پخت فلافل در فر حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید که به سینی فلافل نچسبد.

در این مطلب سعی کردیم به روشی ساده طرز تهیه فلافل خوشمزه در فر را آموزش دهیم تا با استفاده از آن در کمترین زمان این غذای لذیذ و محبوب را تهیه کنید.

برچسب ها: فلافل طرز تهیه
bato-adv
bato-adv
bato-adv