گوشت، ماهی آزاد{سالمون}، ماهی کاد، شیر، پنیر، تخم مرغ، سویا و برخی غلات منبع اصلی ویتامین B ۱۲ هستند.
ویتامین B۱۲ یا سیانوکوبالامین یک ویتامین ضروری برای واکنش متابولیک صحیح بدن ما است.
به گزارش تابناک به نقل از هلث لاین، علاوه بر این، ضمن اینکه در حفظ سیستم عصبی کمک کننده است، تولید گلبولهای قرمز را نیز افزایش میدهد.
اما چه بخوریم تا ویتامین B۱۲ بدنمان افزایش یابد؟
جگر و قلوه بره سرشار از B۱۲ است. جگر بره همچنین حاوی مس، سلنیوم و ویتامینهای Aو B۲ زیادی است.
گوشت، ماهی آزاد{سالمون}، ماهی کاد، شیر، پنیر، تخم مرغ، سویا و برخی غلات منبع اصلی ویتامین B۱۲ هستند.
صدف، قارچ، ساردین، گوشت گاو، ماهی تن و قزل آلا ویتامین B۱۲ زیادی دارند.