آیا با پیروزی انقلاب اسلامی، بعثت دیگری آغاز نشده است؟ و این بار از ایران، و به قول آقا، نه آن که دین جدید یا دعوتی بیرون از حلقه بعثت رسول خدا (ص) باشد... گویی باز هم رسول خداست که امیر کاروان است و هست.
حسین شریعتمداری در یادداشت روزنامه کیهان نوشت:
گردونه زمان چرخید و چرخید تا به عصری رسید که حضرت آقا از آن با عنوان «عصر خمینی» یاد میکنند. بار دیگر بعثت بود، بعد از آن بعثت که به فراموشی سپره شده بود. «ایمانوئل والرشتاین»، جامعهشناس بلندآوازه آمریکایی با نگرانی میگوید؛ «مانع اصلی پیشروی ما برای استقرار نظم جهانی (بخوانید کدخدایی آمریکا) دکترین ولایت فقیه امام خمینی است...
همه نظریهها درگذر زمان کمرنگ و کهنه شده و به تاریخ میپیوندند، ولی نظریه ولایت فقیه [امام]خمینی هر روز پررنگتر و سرزندهتر میشود و مسلمانان بسیاری را به خود جلب میکند» و «آنتونی گیدنز»، جامعهشناس پرآوازه انگلیسی درباره تحولات بنیادین قرن حاضر مینویسد؛ «درگذشته، سه غول فکری جامعهشناسی یعنی مارکس، دورکیم و ماکس وبر بااندکی اختلافنظر، فرآیند عمومی جهان را به سوی سکولاریزم و در جهت حاشیهنشینی دین ارزیابی میکردند، ولی از سال ۱۹۷۹ و با پیدایش انقلاب اسلامی در ایران، شاهد روند معکوس و متفاوت با این فرضیه هستیم، یعنی فرآیند عمومی جهان، با شتاب به سمت دینیشدن پیش میرود» و «آلوین تافلر» استراتژیست آمریکایی در کتاب «موج سوم» هشدار میدهد که «خمینی نه فقط جهان اسلام را علیه نظام لیبرال دموکراسی حاکم برانگیخته است، بلکه دنیای دینباوران را نیز متحول کرده است. این تحول و برانگیختگی میتواند در آینده غرب جای پا داشته باشد». نتانیاهو در مصاحبه با نیویورکر با اضطراب میگوید؛ به هر سو که مینگرم، خمینی و خامنهای را میبینم که پشت مرزهای اسرائیل خیمه زدهاند و نظم موجود جهانی را به دگرگونی تهدید میکنند و...
سقف نظام سلطه شکافته شده و در جهان طرحی نو در انداختهاند. رهبر معظم انقلاب از پیچ بزرگ تاریخ خبر میدهند و شواهد بر آن گواهند و این همه که اندکی از «همه» است در حالی است که ایران اسلامی از نخستین روزهای پس از پیروزی انقلاب تاکنون آماج سختترین و سهمگینترین فشارهای بیرونی و فتنهانگیزیهای درونی بوده است... اوج هنرنمایی یک ناخدا در مقابل طوفان سهمگین و همهجانبه، آن است که به جای پرتاب شدن به دوردستها و فرو رفتن در اعماق دریاها، برجای بایستد و مقاومت کند، اما، ناخداهای باخدای ما -امام راحل و خلف حاضر او- نه فقط کشتی طوفانزده را از بد حادثه در امان داشتهاند، بلکه هزاران هزار گره دریایی را نیز، در کشاکش طوفانها و صاعقهها به جلو راندهاند. انگار طوفان سهمگین به «باد موافق» تبدیل شده و صاعقه به جای سوزاندن، نورافشانی کرده و راه نموده است.
آیا با پیروزی انقلاب اسلامی، بعثت دیگری آغاز نشده است؟ و این بار از ایران، و به قول آقا، نه آن که دین جدید یا دعوتی بیرون از حلقه بعثت رسول خدا (ص) باشد... گویی باز هم رسول خداست که امیر کاروان است و هست.