bato-adv
bato-adv
معاون وزیر راه و شهرسازی:

کاهش سود وام نوسازی مسکن

کاهش سود وام نوسازی مسکن

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: در حال حاضر نرخ سود وام نوسازی در بخش‌های حمایتی ۱۸ درصد است که قصد داریم در قالب برنامه هفتم توسعه نرخ سود را کاهش دهیم و دست کم برای مالکانی که واحد آن‌ها تخریب می‌شود مشابه مسکن روستایی تعیین کنیم.

تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۲

محمد آیینی، در نمایشگاه رسانه‌های ایران اظهار کرد: در دولت سیزدهم بر اساس آخرین آمار تاکنون در محدوده بافت‌های فرسوده ۲۲۶ هزار پروانه نوسازی صادر شده که این آمار دولت سیزدهم بیش از ۲۰ درصد کل نوسازی بعد از انقلاب را شامل می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: بسته تشویقی ۱۹ بندی شهرسازانه مربوط به نوسازی بافت‌های فرسوده در حدود ۳۵۰ شهر به مرحله اجرا رسیده که ۷۰ درصد محدوده مصوب بافت فرسوده را در بر می‌گیرد. برای ۳۷۰ شهر نیز اجرای این بسته‌ها را پیگیری می‌کنیم و از ساکنان ۷۱۰ شهری که دارای بافت فرسوده هستند می‌خواهیم از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۶۱۲ عدم اجرای این بسته‌ها در شهر‌های خود را به ما اعلام کنند.

آیینی با بیان اینکه موضوع بسته اداری کار را نیز به عنوان مشوق جدید نوسازی در دستور کار قرار داده‌ایم، گفت: بسته اداری کار در برنامه هفتم توسعه گنجانده شده که یک مجوز قانونی خیلی سریع برای تسریع در صدور پروانه شکل بگیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: بر اساس بسته اداری کار، شهرداری‌ها مکلفند تا حداکثر سه ماه پروانه را در بافت‌های فرسوده صادر کنند. این یک قانون است و ضمانت اجرایی دارد.

وی، بسته مالی کار را از دیگر مشوق‌های جدید نوسازی دانست و گفت: با نگاه وزیر راه و شهرسازی به دنبال این هستیم تا سود تسهیلات بانکی در بافت فرسوده را کاهش دهیم. در حال حاضر نرخ سود وام نوسازی در بخش‌های حمایتی ۱۸ درصد است و قصد داریم نرخ سود را مشابه مسکن روستایی تعیین کنیم. دست کم برای مالکانی که واحد آن‌ها تخریب می‌شود نرخ سود مشابهت‌هایی با مسکن روستایی داشته باشد.

bato-adv
bato-adv
bato-adv