بهتازگی سامسونگ صفحات پشتیبانی گلکسی A۵۵ و A۳۵ را در سایت پرتغالی خود در دسترس قرار داده است.
تاکنون اطلاعات و تصاویر مختلفی از گوشیهای میانرده گلکسی A۵۵ و A۳۵ فاش شده است. اگرچه هنوز سامسونگ اطلاعات رسمی چندانی از تاریخ عرضه یا مشخصات این گوشیها اعلام نکرده، اما بهتازگی صفحات پشتیبانی این دو گوشی در برخی از نسخههای سایت سامسونگ در کشورهای اروپایی در دسترس قرار گرفته است و از عرضه قریبالوقوع آنها خبر میدهد.
به گزارش دیجیاتو، در نسخه پرتغالی سایت سامسونگ، صفحه پشتیبانی گلکسی A۵۵ و A۳۵ ایجاد شده و در آن اطلاعات رم و حافظه این گوشیها را میتوانیم ببینیم. همچنین براساس اطلاعات پلتفرم کنسول گوگل پلی، نسخه جهانی گلکسی A۳۵ (با شماره مدل SM-A۳۵۶E) رم ۶ گیگابایتی خواهد داشت. البته همانطور که هفته گذشته Geekbench تأیید کرد، این گوشی در نسخه مجهز به رم ۸ گیگابایتی نیز عرضه خواهد شد. همچنین گلکسی A۵۵ احتمالاً در نسخههای ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی عرضه خواهد شد.
صفحه پشتیبانی گلکسی A۵۵ در نسخه پرتغالی سایت سامسونگ، ظرفیت حافظه این گوشی را نشان میدهد.
گلکسی A۵۴ و A۳۴ در اواسط مارس ۲۰۲۳ (اسفند ۱۴۰۱) رونمایی شدند و حالا که تقریباً یک سال از عرضه آنها میگذرد، به احتمال فراوان سامسونگ بهزودی مدلهای جدید گلکسی A۵۵ و A۳۵ را معرفی میکند.
احتمال دارد گلکسی A۳۵ به پردازنده اگزینوس ۱۳۸۰ مجهز باشد؛ این پردازنده سال گذشته میلادی در گلکسی A۵۴ و گلکسی تب S۹ FE بهکار رفته بود. تراشه ۵ نانومتری سامسونگ دارای چهار هسته آرم Cortex-A۷۸ با فرکانس ۲.۴ گیگاهرتز و چهار هسته Cortex-A۵۵ با فرکانس ۲.۰ گیگاهرتز است.
بهنظر میرسد سامسونگ طراحی این گوشیها را نیز دستخوش کمی تغییر کرده باشد. همانطور که در گلکسی A۱۵ و A۲۵ دیدهایم، احتمالا فریم گلکسی A۵۵ و A۳۵ نیز کمی برآمدگی در قسمتهای دکمه پاور و صدا داشته باشند. به طورکلی طراحی A۵۵ و A۳۵ ظاهری تقریباً یکسان با کمی تفاوت خواهند داشت. بهعنوان مثال، لنزهای دوربین گلکسی A۵۵ بیشتر از گلکسی A۳۵ از پنل پشتی بیرون زده است. همچنین براساس رندرهای لورفته، این گوشی دارای فریم فلزی است.
این دو گوشی اگرچه ظاهری یکسان دارند، اما پردازنده و دوربین متفاوتی خواهند داشت. بااینحال نمیتوان با قطعیت این اطلاعات را تأیید کرد و باید تا اعلام رسمی سامسونگ صبر کنیم.
پیشتر نیز اعلام شده بود که این دو گوشی، نسبت به مدلهای قبلی تعمیرپذیرتر خواهند بود.