bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۱۳۲۹۵

واکنش کنعانی به ادعای آلمان در نشست شورای حقوق بشر

واکنش کنعانی به ادعای آلمان در نشست شورای حقوق بشر

«طنز تلخی است که برخی دولت‌های غربی، با سابقه حمایت همه‌جانبه از ناقضان حقوق بشر و نقش مستقیم در تامین و تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران و نیز حمایت بی پروا از نسل‌کُشی اسرائیل در غزه، داعیه دفاع از حقوق بشر را دارند.»

تاریخ انتشار: ۱۲:۴۱ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۲

سخنگوی وزارت امور خارجه اتهام‌زنی وزیر امور خارجه آلمان در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه ایران را تلاشی بی‌حاصل برای سرپوش گذاشتن بر حمایت این کشور از اشغالگری و بی‌تفاوتی نسبت به نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در فلسطین توصیف کرد.

به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی گفت: طنز تلخی است که برخی دولت‌های غربی، با سابقه حمایت همه‌جانبه از ناقضان حقوق بشر و نقش مستقیم در تامین و تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران و نیز حمایت بی پروا از نسل‌کُشی اسرائیل در غزه، داعیه دفاع از حقوق بشر را دارند.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه در یک موضع‌گیری رسانه‌ای، اتهام‌زنی وزیر امور خارجه آلمان در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را تلاشی بی‌حاصل برای سرپوش گذاشتن بر حمایت این کشور از اشغالگری و بی‌تفاوتی نسبت به نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در فلسطین توصیف کرد.

کنعانی تصریح کرد: طنز تلخی است که برخی دولت‌های غربی با سابقه حمایت همه‌جانبه از ناقضان حقوق بشر و نقش مستقیم در تامین و تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران و نیز حمایت بی‌پروا از نسل‌کُشی اسرائیل در غزه، داعیه دفاع از حقوق بشر را دارند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران افزود: مقامات آلمان به بهانه حمایت از حقوق بشر و البته با سیاسی کردن آن، به دخالت در امور داخلی دیگر کشور‌ها می‌پردازند و همزمان با تشدید فعالیت کارخانه‌های اسلحه‌سازی، اقتصاد کشورشان را رونق می‌بخشند.

سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: به آلمان توصیه می‌کنیم بیش از این، با توصیه‌های به ظاهر انسانی و البته خلاف واقع، واژه‌های اصیل و ارزشمند حقوق بشر را وارد بازی‌های سیاسی نکنند.

کنعانی تاکیدکرد: شرایط فاجعه‌بار غزه و کرانه باختری و وضعیت نگران‌کننده ساکنان و آوارگان فلسطینی در منطقه رفح، طبل رسوایی و گواه روشنی بر شکست مدعیان حقوق بشر است. بر این اساس اگر آلمان و هم پیمانانش به راستی به‌دنبال صیانت از حقوق بشر هستند، یک هیات حقیقت‌یاب ویژه را برای اسرائیل به دلیل کشتار بیرحمانه بالغ بر ۳۰ هزار انسان و شهروند بی‌دفاع که بیش از هفتاد درصد آنان زنان و کودکان هستند، تشکیل دهند و بدین ترتیب صداقت ادعای خود را به جهانیان نشان دهند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین