bato-adv
bato-adv
مسلمانان آمریکایی به بایدن در پیروزی در سال ۲۰۲۰ کمک کردند آیا اکنون او را رها خواهند کرد؟

مسلمانان و عرب تبار‌های امریکایی از بایدن انتقام می‌گیرند!

مسلمانان و عرب تبار‌های امریکایی از بایدن انتقام می‌گیرند!

جوامع عرب و مسلمان می گویند که بایدن را "مجازات" خواهند کرد حتی اگر به معنای شکست دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری در ماه نوامبر باشد.

تاریخ انتشار: ۰۲:۳۵ - ۱۲ اسفند ۱۴۰۲

فرارو- جو بایدن در سال ۲۰۲۰ میلادی در ایالت میشیگان با اختلاف بسیار کمتری نسبت به دونالد ترامپ رقیب خود پیروز شد آن هم تنها با کسب بیش از ۱۵۰۰۰۰ رای. دو گروه از رای دهندگان رای شان در میشیگان و سایر ایالت‌های نوسانی حیاتی از جمله پنسیلوانیا و ویسکانسین به پیروزی بایدن کمک کردند: آمریکایی‌های مسلمان و آمریکایی‌های عرب تبار.

به گزارش فرارو به نقل از الجزیره، اکنون چهار سال از آن زمان می‌گذرد و در حالی که بایدن و ترامپ به سوی رقابتی دوباره در ماه نوامبر پیش می‌روند بسیاری از رای دهندگان مسلمان و عرب تبار که پیش‌تر بایدن را حمایت کرده بودند، قصد دارند وی را رها کنند. خشم فزاینده از حمایت واشنگتن از اسرائیل در کارزار بمباران بی سابقه علیه غزه، بسیاری از رای دهندگان امریکایی عرب تبار و مسلمان را بر آن داشته تا اعلام کنند که قصد دارند از پای صندوق‌های رای دور بمانند. با ادامه کمک‌های نظامی آمریکا به تل آویو تعداد فلسطینی‌های کشته شده در جنگ غزه از ۷ اکتبر به نزدیک ۳۰۰۰۰ نفر افزایش یافته که بسیاری از آنان کودک هستند. در میشیگان جایی که انتخابات مقدماتی اولیه این هفته آغاز می‌شود رای دهندگان عرب تبار و مسلمان که پیش‌تر به بایدن رای داده بودند با عدم رای دادن به نفع او قصد دارند پیامی قوی به دولت فعلی امریکا ارسال کنند. این در حالیست که دستیاران بایدن تلاش می‌کند تا با رهبران جوامع مسلمان و عرب تبار دیدار کرده و آنان را متقاعد به حضور در انتخابات به نفع بایدن سازند.

آمریکایی‌های عرب تبار چه مطالبه‌ای دارند؟

جوامع عرب تبار و مسلمان می‌گویند که از دولت بایدن خواسته اند تا صحبت کند و کشتار غزه را بدون نتیجه متوقف نماید. برخی از آنان فلسطینی هستند و اعضای خانواده و دوستان شان در نوار محاصره شده غزه به سر می‌برند. این جوامع خواسته‌های متنوعی دارند که مهمترین آن‌ها عبارتند از: ایالات متحده از آتش بس فوری در غزه حمایت کرده و برای آزادی زندانیان فلسطینی تلاش کند، واشنگتن کمک‌های نظامی به اسرائیل را متوقف سازد، امریکا برای کمک کافی برای فلسطینیان فشار وارد سازد و در نهایت دولت امریکا اقدامات بیش تری را برای مقابله با نفرت پراکنی علیه اعراب و فلسطینیان انجام دهد.

با این وجود، بسیاری از آنان می‌گویند صدای شان شنیده نمی‌شود و به دلیل حمایت شان از بایدن در انتخابات پیشین پشیمان هستند.

تاکتیک "عدم متعهد" که برخی از رای دهندگان می‌خواهند با آن پیش بروند چیست؟

برخی از رای دهندگان امریکایی عرب تیار ترجیح می‌دهند در انتخابات مقدماتی ایالتی شرکت نکنند و اگر بایدن خواستار آتش بس در غزه نشود در انتخابات نوامبر نیز شرکت نخواهند کرد. رهبران جوامع عرب و مسلمان در مینه سوتا کارزار Abandon Biden را در ماه اکتبر راه اندازی کردند که به معنای رها کردن بایدن در صورت عدم پذیرش خواسته‌های شان از سوی دولت او می‌باشد.

برخی دیگر می‌گویند که قصد دارند روی برگه‌های رای خود بنویسند: "فلسطین آزاد" و این گونه اعتراض شان را نشان دهند. عده‌ای دیگر به ویژه در میشیگان در حال برنامه ریزی برای شرکت در انتخابات مقدماتی دموکرات‌ها هستند نه برای رای دادن به بایدن بلکه برای انتخاب گزینه "عدم تعهد" در برگه‌های رای. این گزینه نشان می‌دهد که رای دهندگان از حزب حمایت می‌کنند، اما به هیچ یک از نامزد‌های فهرست شده وابسته نیستند. رای عدم تعهد برای بایدن حساب نمی‌شود. در عین حال از آنجایی که ترامپ در برگه رای حزب دموکرات حضور ندارد رای برای او نیز به حساب نخواهد آمد. در حالی که در ماه نوامبر گزینه عدم تعهد در رای گیری‌های عمومی وجود نخواهد داشت آرای عدم حضور و برگه‌های رای که از طرف حامیان سابق حزب دموکرات علامت زده نشده باشد، می‌تواند تعداد آرا را برای بایدن کاهش دهد.

"لکسیس زیدان" از Listen to Michigan گروهی که فراخوانی را برای جذب هزاران رای دهنده "غیر متعهد" میشیگان سازماندهی کرده به "الجزیره" می‌گوید که تلاش شان نشان دادن اعتراض به موضع کاخ سفید در قبال تحولات غزه است. او می‌گوید: "شما نمی‌توانید از این تصور و استدلال استفاده کنید که، چون جمهوری خواه نیستید بهترین حزب هستید به خصوص زمانی که به نسل زدایی کمک می‌کنید و حتی فراتر از آن مالیات‌های ما را می‌گیرید". زیدان که یک مسیحی فلسطینی است می‌گوید در ماه نوامبر به بایدن رای نخواهد داد. هدف آن گروه آن است که دست کم ۱۰ هزار نفر در انتخابات مقدماتی گزینه "عدم تعهد" را انتخاب کنند دقیقا به همان میزان رای که به ترامپ در پیروزی در میشیگان در انتخابات ۲۰۱۶ در مقابل هیلاری کلینتون کمک کرد.

او می‌گوید: "دست کم با این کار می‌توانیم نشان دهیم که قادر هستیم میشیگان را به هر جهتی سوق دهیم". حدود ۳۰ تن از رهبران ایالتی منتخب در میشیگان از جمله "رشیده طلیب" تنها آمریکایی فلسطینی تبار در کنگره ایالات متحده به آن جنبش پیوسته اند. "عبدالله حمود" شهردار شهر دیربورن در میشیگان در بخش نظرات "نیویورک تایمز" در یادداشتی نوشته که در انتخابات مقدماتی گزینه "عدم تعهد" را انتخاب کرده و در ادامه افزوده است: "با انجام این کار امیدوارم که آقای بایدن به صدای ما گوش کند".

کدام ایالت‌ها پایگاه‌های آرای امریکایی‌های عرب تبار هستند؟

طبق گزارش موسسه امریکایی‌های عرب تقریبا ۳.۵ میلیون امریکایی عرب تبار وجود دارند که حدود ۱ درصد از جمعیت ایالات متحده را تشکیل می‌دهند. حدود ۶۵ درصد آنان مسیحی، تقریبا ۳۰ درصد مسلمان و تعداد اندکی از آنان یهودی هستند. در حالی که این گروه‌ها بر اساس منافع متفاوت رای می‌دهند تقریبا اتفاق نظری در میان آنان در مورد لزوم برقراری آتش بس در غزه وجود دارد. دیربورن در ایالت میشیگان خانه بزرگترین جامعه امریکایی عرب تبار در امریکاست و آنان بیش از ۴۰ درصد جمعیت آن شهر را تشکیل می‌دهند. پس از آن جورجیا، پنسیلوانیا، فلوریدا و ویرجینیا نیز محل زندگی جوامع بزرگ عرب تبار هستند. حداقل سه ایالت جورجیا، میشیگان و پنسیلوانیا قرار است در ماه نوامبر به ایالت‌های نوسانی میدان نبرد تبدیل شوند جایی که تفاوت در حمایت از دموکرات‌ها و جمهوری خواهان حاشیه‌ای است و تغییرات کوچک می‌تواند نتایج را تغییر دهد.

آرای رای دهندگان عرب تبار تفاوت را در رقابت تنگاتنگ ۲۰۲۰ ایجاد کرد. بایدن با ۱۵۴۰۰۰ رای در میشیگان از ترامپ پیشی گرفت رایی که عمدتا به جامعه امریکایی‌های عرب تبار که ۵ درصد آرا را به خود اختصاص داده بودند تعلق داشت. میشیگان خانه حدود ۲۴۰۰۰۰ امریکایی عرب تبار است. در جورجیا بایدن با کمتر از ۱۲۰۰۰ رای پیروز شد. در آن ایالت بیش از ۵۷ هزار امریکایی عرب تبار زندگی می‌کنند. با این وجود، افزایش نارضایتی در آن جوامع به این معنی است که برای اولین بار در ۲۶ سال گذشته حزب دموکرات دیگر گزینه‌ای برای بسیاری از رای دهندگان عرب تبار چه مسیحی و چه مسلمان نیست. میزان محبوبیت بایدن در میان امریکایی‌های عرب تبار از ۵۹ درصد در سال ۲۰۲۰ به ۱۷ درصد در سال ۲۰۲۳ رسید.

مسلمانان غیر عرب چگونه می‌توانند رای دهند؟

حدود ۴.۵ میلیون مسلمان آمریکایی وجود دارند و اکثریت تقریبا ۳.۵ میلیون از آنان از قومیت عرب نیستند. اکثر آنان پاکستانی و هندی تبار هستند. با این وجود، جوامع مسلمان غیر عرب که به طور سنتی به دموکرات‌ها رای داده اند نیز ایمان خود را به بایدن از دست می‌دهند.

در مجموع، حدود یک میلیون مسلمان در سال ۲۰۲۰ رای دادند و ۸۰ درصد از آنان به بایدن رای داده بودند. بر اساس گزارش شورای روابط آمریکایی -اسلامی حدود دو میلیون مسلمان در حال حاضر برای رای دادن در انتخابات ۲۰۲۴ ثبت نام کرده اند.

با این وجود، طبق نظرسنجی Emgage یک گروه تعامل مدنی مسلمان این بار تنها ۵ درصد از مسلمانان آمریکایی می‌گویند که در ماه نوامبر به بایدن رای خواهند داد. مسلمانان آمریکایی در نیویورک، کالیفرنیا، ایلینوی، نیوجرسی، تگزاس، فلوریدا، اوهایو، ویرجینیا، جورجیا و میشیگان متمرکز هستند.

رای گیری بدون حضور چه تاثیراتی خواهد داشت؟

برخی تحلیلگران می‌گویند که چه آنان که رای خود را دریغ می‌کنند و چه آنان که به ترامپ رای می‌دهند رای مسلمانان و اعراب امریکایی تاثیر زیادی در کارزار انتخاباتی بایدن ایجاد نمی‌کند، زیرا آنان تنها حدود ۲ تا ۳ درصد از کل جمعیت رای دهنده را تشکیل می‌دهند. با این وجود، عدم حضور یا آرای آسیب دیده از سوی کسانی که برای مثال روی برگه رای می‌نویسند می‌تواند بایدن را در معرض خطر از دست دادن حاشیه‌های کوچک در ایالت‌های نوسان قرار دهد و می‌تواند زمینه را برای راهیابی دوباره ترامپ به کاخ سفید فراهم سازد.

جوامع دیگر نیز ممکن است در پای صندوق‌های رای به بایدن آسیب بزنند. نظرسنجی‌های مرکز تحقیقات پیو نشان می‌دهد که ۴۰ درصد آمریکایی‌ها در سراسر خطوط حزبی واکنش بایدن به جنگ اسرائیل علیه غزه را تایید نمی‌کنند. در این میان به طور خاص مخالفت جوانان با بایدن چشمگیر است.

کنترل آسیب بایدن تا چه اندازه کارآمد است؟

کارزار بایدن سعی کرده رئیس جمهور را ناامید از وضعیت غزه نشان دهد تا از جوامع عرب و مسلمان و هم چنین سایر آمریکایی‌ها در سراسر گرایش‌های مذهبی که از آتش بس در غزه حمایت می‌کنند به نفع خود استفاده کند. بایدن در کنفرانس خبری ۸ فوریه در کاخ سفید به خبرنگاران گفت که واکنش اسرائیل در غزه "بیش از حد" بوده است. او هم چنین از نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل به دلیل مخالفت او با آتش بس با لخن تند و هتاکانه یاد کرد. با این وجود، علیرغم انتقادات لفظی بایدن واشنگتن تاکنون در عمل به حمایت از جنگ اسرائیل ادامه داده است. امریکا در اواسط فوریه با قطعنامه پیشنهادی الجزایر که خواستار آتش بس فوری در غزه بود مخالفت نمود و و آن را وتو کرد. بهانه امریکا آن بود که آتش بس می‌تواند هدف اسرائیل برای آزادسازی گروگان هایش از دست حماس را به خطر بیاندازد. این یکی از چندین وتویی بود که از ۷ اکتبر به بعد از پایان جنگ جلوگیری کرد. در ماه ژانویه سنای ایالات متحده یک بسته ۱۴ میلیارد دلاری اضافی برای تامین مالی جنگ اسرائیل علیه غزه را تصویب کرد. طبق گزارش شورای روابط خارجی اسرائیل در حال حاضر بزرگترین بخش از کمک‌های ایالات متحده (حدود ۳.۳ میلیارد دلار در سال) را دریافت می‌کند که تقریبا تمام آن صرف عملیات نظامی شود.

نمایندگان بایدن در هفته‌های اخیر تلاش کرده اند تا رهبران عرب را در نشست‌ها آرام کنند، اما با موفقیت محدودی مواجه شدند. مقام‌های دیربورن قرار بود با "جولی چاوز رودریگز" مدیر ستاد انتخاباتی بایدن دیدار کنند، اما در آخرین لحظه پس از فشار اعضای آن جامعه که مخالف هرگونه گفتگو در مورد انتخابات بودند این نشست لغو شد. در نشست دیگری با مشاوران ارشد بایدن در ماه فوریه حمود شهردار دیربورن گفت که جامعه عرب و مسلمان تبار از خواسته‌های خود برای برقراری آتش بس در غزه عقب نشینی نخواهد کرد.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین