برای حضور در انتخابات این فدراسیون، محمود افشاردوست، پیمان اکبری، سیدمیلاد تقوی، محمد منصوری و امیرحسین منظمی تأیید صلاحیت شدند و قرار است رقابت اصلی را در این بین بر عهده داشته باشند. با وجود این، ولی از زمان تأیید صلاحیتها تا به الان، داستان انتخابات وارد مسیر جدیدتری شده و بسیاری اعتقاد دارند شرایط بهگونهای پیش رفته تا یار شفیق محمدرضا داورزنی، رئیس پیشین، روی صندلی ریاست بنشیند. این یار شفیق، میلاد تقوی است
روزنامه شرق نوشت: انتخابات فدراسیون والیبال، یکی از مهمترین رشتههای ورزشی، قرار است امروز با حضور پنج کاندیدا برگزار شود تا پس از چند ماه که این فدراسیون با سرپرست اداره شد، بالاخره رئیس جدیدش را بشناسد. این انتخابات در حالی قرار است برگزار شود که همین حالا دو نکته مهم در دل دارد؛ اولین آنها این است که محمدرضا داورزنی، فردی که از او به عنوان پدرخوانده والیبال یاد میشد و حتی تا سه ماه پیش هم همچنان عطش ریاست بر این نهاد را داشت، بالاخره بیخیال حضور مجدد در انتخابات شد. البته که ظاهرا داستان بازنشستگی او یا نیاز به تفکرات تازه هم در ثبتنام نکردن مجدد رئیس پیشین بدون تأثیر نبوده است.
نکته دوم هم رد صلاحیت بهنام محمودی است. او در حالی برای این دوره از انتخابات فدراسیون والیبال احراز صلاحیت نشده که در دوره قبلی رقیب اصلی محمدرضا داورزنی برای ریاست فدراسیون والیبال بود. از بهنام محمودی به عنوان جدیترین گزینه ریاست فدراسیون والیبال در این دوره یاد میشد، ولی در یک غافلگیری بزرگ، صلاحیت او برای حضور در این انتخابات تأیید نشد. محمودی خبر داده که قرار است نسبت به رد صلاحیتش اعتراض کند، ولی خبر چندانی از توفیق یا عدم توفیقش در این زمینه مخابره نشد.
گو اینکه وحید مرادی، سرپرست فدراسیون والیبال هم در واکنش به اینکه محمودی قرار است نسبت به رد صلاحیتش اعتراض کند واکنش نشان داده و اعتمادآنلاین گفته بود «اساسا تأیید صلاحیت کاندیداها ربطی به فدراسیون ندارد و صلاحیت مدیریتی کاندیداها را وزارت ورزش و جوانان تعیین و تأیید میکند. صلاحیت دیگرشان را هم دستگاههای نظارتی و امنیتی تأیید میکنند و هیچ ارتباطی به ما ندارد. فقط به ما اعلام کردند که اینها از مراجع ذیصلاح تأیید شدند و برابر آییننامه امانت و وثاقت وزارت ورزش و جوانان شایستگی کاندیداتوری را دارند و هیچ ارتباطی به فدراسیون ندارد. دبیر مجمع اینها را برحسب وظیفه منعکس میکند و این وظیفه سرپرست فدراسیون نیست. فقط یک نفر تأیید صلاحیت نشده. خب این یک نفر قبلا هم هر جا شرکت کرده تأیید صلاحیت نشده است. کاندیدای مجلس شورای اسلامی بود که تأیید صلاحیت نشد. شورای شهر کاندیدا بود آنجا هم تأیید صلاحیت نشد، ارتباطی به فدراسیون ندارد. البته ایشان هم مثل تمام شهروندان جمهوری اسلامی این امکان برایش فراهم است که برود اعتراض کند و حرفش را بزند، اما در آییننامه چیزی به عنوان اعتراض قید نشده، اما احتمالا ایشان میرود ارتباط میگیرد با مجلس، اینور و آنور و با دوستان! هرجا که بتواند ارتباط میگیرد و جزء حوزه اختیارات خودش است.
به این ترتیب برای حضور در انتخابات این فدراسیون، محمود افشاردوست، پیمان اکبری، سیدمیلاد تقوی، محمد منصوری و امیرحسین منظمی تأیید صلاحیت شدند و قرار است رقابت اصلی را در این بین بر عهده داشته باشند. با وجود این، ولی از زمان تأیید صلاحیتها تا به الان، داستان انتخابات وارد مسیر جدیدتری شده و بسیاری اعتقاد دارند شرایط بهگونهای پیش رفته تا یار شفیق محمدرضا داورزنی، رئیس پیشین، روی صندلی ریاست بنشیند. این یار شفیق، میلاد تقوی است، چهرهای که حتی کاندیداهای دیگر هم علیه او اعتراض داشتهاند که از امکانات فدراسیون برای تبلیغ و پیشبرد اهدافش استفاده کرده و موجب تخلف شده است.
میلاد تقوی، رئیس پیشین هیئت والیبال مازندران است که چهار سالی میشود وارد مدیریت والیبال شده است. او در فدراسیون محمدرضا داورزنی به عنوان دبیر کل فعالیت کرده و از زمانی که مشخص شد قرار است کاندیدای ریاست فدراسیون شود، از سمتش به عنوان دبیرکلی استعفا داد، ولی نکته عجیب آنکه داورزنی از او خواست تا به عنوان مشاور در کنارش باشد. به این ترتیب، تقوی به طور مشخص هرگز از فدراسیون والیبال جدا نبوده است. شایعه تخلف او برای تبلیغ کاندیداتوریاش حتی کار را به جایی رساند که ناصر میرفخرایی، عضو هیئترئیسه و کمیته فنی فدراسیون والیبال با ارسال نامهای به سرپرست فدراسیون از سمت خود استعفا داد.
میرفخرایی در نامه استعفای خود نوشته بود «در فدراسیون والیبال فضایی حاکم گردیده که علیرغم مهمانبودن برخی دوستان، چشم دیدن صاحبخانه و بزرگان و زحمتکشان والیبال را ندارند. بزرگان والیبال مورد بیحرمتی قرار گرفتهاند و به تدریج از فدراسیون طرد خواهند شد. برخلاف قانون، فعالیت انتخاباتی یکی از اعضای مستقر در فدراسیون از سه ماه قبل با امکانات فدراسیون شروع شده است».
علنیشدن این استعفا به شایعات موجود درباره انتخابات پیشرو دامن زد. البته که با توجه به حضور تقوی در فدراسیون والیبال و ارتباطگیریاش با سایر رؤسای هیئتها قاعدتا او بخت بیشتری برای پیشبرد اهدافش داشته است. ضمن اینکه چهرههای نزدیک به محمدرضا داورزنی هم غالبا به گزینه نزدیک به ریاست پیشین تمایل بیشتری نشان دادهاند و میتوان حدس زد که این انتخابات حتی با وجود حضور چهار نفر دیگر، تکنفره باشد. مسئله، ولی اینجاست که آیا تقوی در این مسیر همانطورکه میرفخرایی اشاره کرده و شکایت کاندیداهای دیگر را هم در پی داشته تخلفی کرده است یا خیر؟ و اگر مرتکب تخلف شده چطور همچنان به عنوان یک کاندیدا به کارش ادامه میدهد.
این موضوعی است که وحید مرادی، سرپرست فدراسیون والیبال در گفتوگویی که با ایسنا داشته به آن واکنش نشان داده است. مرادی میگوید: «چهار نفر از کاندیداهای محترم هفته گذشته به وزارت ورزش رفته و بابت اینکه یکی از کاندیداها از امکانات فدراسیون برای تبلیغ و رایزنی با اعضای محترم مجمع استفاده میکند، شکایت کرده بودند، اما برابر شواهد، دلایل و مدارک، این موضوع صحت و مصداقی نداشت. سه نفر از آن چهار کاندیدای عزیز کارمند وزارت ورزش و جوانان و مأمور به فدراسیون هستند و حقوقشان را از فدراسیون والیبال دریافت میکنند. اکثر روزهای هفته هم در فدراسیون و محیط والیبال حضور دارند و در مواجهه با اعضای مجمع رایزنی و لابی میکنند، اما اینکه تأکید صرفا روی حضور یک نفر از کاندیداها در فدراسیون داشتند، صحیح و منصفانه نبود. شکایت آنها باعث شد آقای اسبقیان معاونت وزارت ورزش و جوانان دستور پیگیری موضوع را به بازرسی بدهد. نماینده بازرسی هم طی دو روز در فدراسیون مستقر شده و در نهایت مدارک و شواهدشان در قالب یک گزارش مبنی بر عدم سوءاستفاده یا تخلف، تقدیم آقای کیومرث هاشمی وزیر ورزش و جوانان شد. هرچند بازرس محترم تخلفی را درمورد حضور آقای میلاد تقوی که کارمند رسمی فدراسیون است و از سوی آقای داورزنی رئیس وقت فدراسیون ابلاغ مشاور داشت، مشاهده نکرد، اما از ایشان درخواست شد برای پرهیز از شائبههای احتمالی تا برگزاری مجمع عمومی از حضور در فدراسیون خودداری کند. آقای تقوی هم با احترام این توصیه را پذیرفت و با درخواست مرخصی استحقاقی، فدراسیون را تا برگزاری مجمع ترک کرد».
تا به اینجا واضح است که شرایط برای میلاد تقوی در مقایسه با سایر گزینهها متفاوت پیش رفته و روی کاغذ شانس چهار نفر دیگر کم شده است. هرچند به نظر میرسد قرار است کاندیداهای باقیمانده هم برای اینکه فرصتی در رقابت داشته باشند ائتلاف کرده و یکی را جلو بفرستند. به هر روی شایعات در حالی فضای انتخابات را متأثر کرده که پسندیده بود ابتدا با استفاده از تمامی ظرفیتهای والیبال انتخابات برگزار میشد و سپس زمینه برای ورود تفکراتی جدید و متفاوتتر از رؤسای پیشین فراهم میشد.