bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۲۰۱۵۹

حضور سرزده‌ی اژه‌ای در مساجد تهران

حضور سرزده‌ی اژه‌ای در مساجد تهران

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، روز‌های ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و اول تا سوم فروردین ۱۴۰۳ را بین نمازگزارانی در مساجدی در غرب، جنوب و شمال تهران بوده و پس از اقامه نماز تا ساعت‌ها مشکلات آن‌ها را مورد بررسی قرار داده است.

تاریخ انتشار: ۱۶:۵۸ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۳

در روز‌های آغازین سال نو خبری در رسانه‌ها منتشر شده است که رئیس قوه قضاییه در مساجد حضور پیدا کرده و با مردم به گفتگو می‌نشنید.

به گزارش فارس، در اخبار منتشر شده آمده است که حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، روز‌های ۲۸ و ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و اول تا سوم فروردین ۱۴۰۳ را هم بین نمازگزارانی در مساجدی در غرب، جنوب و شمال تهران بوده و پس از اقامه نماز تا ساعت‌ها مشکلات آن‌ها را مورد بررسی قرار داده است.

رئیس قوه قضاییه ظهر روز دوم فروردین با حضور در مسجد جامع لویزان ضمن به جا آوردن نماز جماعت ساعتی پای حرف مردم نشست و مشکلات مطرح شده از سوی نمازگزاران را استماع و دستورات مقتضی را صادر کرد.

همچنین گفته شده که برنامه حضور رئیس قوه قضاییه در مساجد برنامه از پیش تعیین شده نیست و وی از قبل برای حضور در مسجد خاصی برنامه‌ریزی نمی‌کند و به همین دلیل است که تشریفاتی برای این منظور در نظر گرفته نمی‌شود. حضور رئیس قوه قضاییه در مساجد به‌صورت غیررسمی و دستورات وی به حضور مسئولان قضایی در مساجد برای باز کردن گره کار مشکلات مردم قابل تقدیر است، این اقدام می‌تواند در راستای احیای اصول انقلاب و بازگشت به مبانی انقلاب اسلامی باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در طول سال گذشته نیز علاوه بر حضور بدون تشریفات در مساجد و ارتباط مستقیم با مردم، به مسئولان قضایی سراسر کشور نیز تأکید کرده است تا در مساجد و اجتماعات مردمی حضور پیدا کنند و از نزدیک و بدون واسطه به مسائل و مشکلات مردم رسیدگی کنند.

حضور مسئولان عالی و روسای دادگستری‌ها قضایی در مساجد و حضور مسئولان قضایی در مساجد استان‌هایی مانند استان تهران، البرز، فارس، اصفهان، همدان و... نمونه‌ای از اقدامات عملی مسئولان قضایی سراسر کشور، در راستای اجرای دستورات رئیس قوه قضاییه برای حضور در مساجد جهت حل مشکلات مردم است که همچنان در ایام نوروز و سال جدید نیز ادامه پیدا کرده است. امید است در سال جدید، مسئولان این موضوع را در نظر داشته باشند که مسجد از یک سو به «خدا» و از سوی دیگر به «مردم» تعلق دارد و حل مشکلات مردم در مساجد کاری خدایی است.

bato-adv
bato-adv
bato-adv