bato-adv
bato-adv

ساده‌ترین روش نگهداری خرما برای مدت طولانی

ساده‌ترین روش نگهداری خرما برای مدت طولانی

خرما، یکی از میوه‌های مغذی است که برای سلامت بدن مهم و مفید است. در دنیا ۴۰۰ نوع خرما وجود دارد که به شکل تر، خشک و نیمه‌خشک یافت می‌شود.

هرچند نگهداری خرمای خشک و نیمه‌خشک راحت‌تر است، اما برای نگهداری خرمای‌تر و مرطوب باید به برخی نکات توجه کنید.

به گزارش خبرنامه، اگر می‌خواهید روش نگهداری خرما برای مدت طولانی را بیاموزید، بهتر است به خواندن این مطلب ادامه دهید. شما با ذخیره سازی درست خرما می‌توانید مدت بیشتری خرما را نگهدارید و هر موقع که دوست دارید، مصرف کنید. ساده‌ترین روش نگهداری خرما برای مدت طولانی (۳ سال) را در این مقاله یاد خواهید گرفت.

ساده‌ترین روش نگهداری خرما در منزل (درون یخچال)

خرما‌های‌تر و تازه را درون یخچال نگهدارید تا رطوبت آن باعث رشد باکتری یا موجودات میکروسکوپی نشوند. همچنین نگهداری خرمای تازه درون یخچال طعم و مزه آن را حفظ کرده و از ترش شدن و خراب شدن آن جلوگیری می‌کند.

اگر خرمای تازه را به صورت بسته بندی درست درون یخچال قرار دهید می‌توانید آن را ۸ ماه نگهدارید. همچنین خرمای خشک با بسته بندی مناسب به مدت ۱ سال قابل نگهداری است. با این حال فراموش نکنید که هرگز خرما را کنار سبزیجات با مواد غذایی دارای بو مثل سیر قرار دهید، زیرا خرما خیلی زود به خود بو می‌گیرد.

نگهداری خرما در فریزر

برای نگهداری طولانی مدت خرما سعی کنید آن را در فریزر و درون کیسه‌های پلاستیکی زیپ دار قرار دهید. با این روش از نفوذ هوا به درون کیسه نیز جلوگیری شده و باعث می‌شود بتوانید مدت بیشتری خرما را تازه نگهدارید. با این حال فراموش نکنید روی کیسه‌های خرما تاریخ بنویسید تا مدت زیادی از زمان آن نگذرد. در طول این مدت نیز بسته‌های خرما را در قسمت انتهایی فریزر قرار دهید تا اگر برق قطع شد، یخ آن‌ها دیرتر آب شود.

بسته‌های فریز شده خرما را می‌توانید ۳ سال نگهدارید. اما اگر آن را از فریزر خارج کردید و طعم و بوی نامطلوبی داشت هرگز آن را مصرف نکنید.

نکات مهم در نگهداری خرمای خشک

خرمای خشک در هوای اتاق قابل نگهداری است.

خرما‌های خشک و نیمه خشک را نیز می‌توانید در دمای اتاق نگهدارید.

با این حال بهتر است خرما را در ظروف در بسته یا شیشه‌ای نگهدارید.

سعی کنید خرما را دور از دسترس حشرات، درون کمد یا ظرف میوه ذخیره کنید.

هرگز خرما را زیر نور مستقیم خورشید یا کنار اجاق گاز قرار ندهید.

خرما اگر در جای مرطوب و گرم قرار بگیرید فاسد می‌شود.

بهترین مدت زمان مصرف و نگهداری خرما

بهترین زمان مصرف خرما تنها یک هفته است، زیرا طعم و عطر واقعی آن در این مدت حفظ می‌شود و شما می‌توانید از نوشیدن آن لذت ببرید. اما شما می‌توانید خرما را به مدت یک سال در یخچال و به مدت ۱ ماه بیرون از یخچال نگهداری کنید. اما اگر می‌توانید زود به زود خرما بخرید، هرگز بیشتر از یک هفته از آن استفاده نکنید.

bato-adv
bato-adv
bato-adv