«جالب است که حتی پس از انتشار ویدئوی اخیر کیت میدلتون و اینکه وی گفته به بیماری سرطان مبتلا شده، بسیاری از رسانه ها و چهره های خبری، این روایت را زیر سوال می برند. آن ها به طور خاص به این مساله اشاره می کنند که احتمالا فردی که در ویدئوی مذکور ظاهر شده، کیت میدلتون نبوده بلکه باید او را بدلِ وی در نظر گرفت.»
فرارو- در روزهای اخیر، کیت میدلتون و اخبار و حواشی پیرامون او، جنجالیهای زیادی را در انگلیس به پا کرده است. وی همسر ویلیام، ولیعهد انگلیس است. پیشتر اعلام شده بود که کیت میدلتون، قرار است یک جراحی ساده در ناحیه شکم انجام دهد. با این حال، جنجالها از نقطهای اوج گرفتند که غیبت کیت میدلتون از انظار عمومی و همچنین رسانههای انگلیسی، بیش از حد انتظار شد.
به گزارش فرارو؛ در این راستا بسیاری گفتند که کیت میدلتون کشته شده و بسیاری نیز به این مساله اشاره داشتند که به احتمال زیاد، زندگی مشترک وی با ویلیام، ولیعهد انگلیس به بن بست خورده و بایستی دیر یا زود انتظار جدایی آنها را داشت. با این حال، کیت میدلتون به تازگی در قالب یک ویدئو، دلیل غیبتش از انظار عمومی را ابتلایش به بیماری سرطان عنوان کرده است. او از افکار عمومی و رسانهها خواسته به حریم خصوصیاش احترام بگذارند و اجازه دهند که وی روند درمانی اش را با آرامش طی کند.
با این همه اینطور به نظر میرسد که هنوز جنجالهای مرتبط با کیت میدلتون نه در انگلیس و نه در جهان، نخوابیده و پایان نیافته است.
کیت میدلتون همواره یک چهره رسانهای قوی در انگلیس داشته است. بسیاری معتقدند که او با لبخندهایش تا حد زیادی این مساله را به افکار عمومی و رسانهها در انگلیس القا میکرد که همه چیز عادی و خوب است. کیت میدلتون، نزدیکی و قرابت زیادی با رسانههای انگلیسی داشت. جالب است که او تنها اندکی پس از متولد شدن فرزندش، به میان خبرنگاران آمد و با آنها صحبت کرد.
با این حال، اینکه وی به صورت ناگهانی غیب و ناپدید شد و هیچ خبری از او منتشر نشد و البته که یک تصویر دستکاری شده از او و فرزندانش نیز منتشر شد که بعدها روتوش و دستکاری آن تایید شد، جنجالهای زیادی را به پا کرد و بسیاری را قانع کرد که کاسهای زیر نیم کاسه است و الا این همه پنهانکاریِ دربار انگلیس هیچ معنایی ندارد.
جالب است که حتی پس از انتشار ویدئوی اخیر کیت میدلتون و اینکه وی گفته به بیماری سرطان مبتلا شده، بسیاری از رسانهها و چهرههای خبری، این روایت را زیر سوال میبرند. آنها به طور خاص به این مساله اشاره میکنند که احتمالا فردی که در ویدئوی مذکور ظاهر شده، کیت میدلتون نبوده بلکه باید او را بدلِ وی در نظر گرفت.
آنها همچنین به این مساله اشاره دارند که اگر قرار بود کیت میدلتون در قالب یک ویدئو با مردم سخن بگوید، میتوانست این کار را خیلی قبلتر انجام دهد و نیازی به راه افتان این همه جنجال نبود. چرا میدلتون و دربار انگلیس باید اجازه دهند که کار به نقطه بحرانی برسد و سپس آن کاری را انجام دهند که در ابتدا هم میتوانستند انجام دهند؟
البته که پیش از انتشار ویدئوی اخیر کیت میدلتون نیز گمانه زنیها و تفسیرهای مختلفی در مورد استفاده از یک بدل به جای همسر ولیعهد انگلستان مطرح میشد.
دربار انگلیس روزهای سخت و آشفتهای را سپری میکند. در سال ۲۰۲۲ این ملکه الیزابت دوم بود که فوت شد. تنها اندکی پس از اینکه چارلز سوم بر تخت نشست نیز خبر ابتلای وی به سرطان منتشر شد. هری و مگان، برادر و همسر برادر ولیعهد انگلیس نیز به دلیل آنچه رفتارهای ناشایست و نژادپرستانه خانواده سلطنتی انگلیس با آنها عنوان شده، از کلیه مسوولیتهای سلطنتی خود استعفا داده و از انگلیس خارج شده اند.
پیش از این نیز برخی چهرههای مطرح در خانواده سلطنتی انگلیس، نظیر شاهزاده اندرو به دلیل رسواییهای جنسی به تبعید فرستاده شده اند. حال در این وضعیت، اینکه همسر ولیعهد انگلستان نیز به سرطان مبتلا شده، صرفا یک واقعیت را تایید میکند: دربار انگلیس با چالشهای جدی و عدیدهای گرفتار شده که مدیریت و حل و فصل آنها به هیچ عنوان کار سادهای نیست.
در این رابطه به طور خاص دو دردسر بزرگ در کاخ بکینگهام ایجاد شده است. اول اینکه به نظر میرسد جنگ قدرت در خانواده سلطنتی انگلیس بالا بگیرد. جنگی که در قالب آن افراد مختلف با توجه به حذف احتمالی برخی چهرههای شاخص خانواده سلطنتی انگلیس، برای گرفتن جایشان برنامه ریزی میکنند و همین مساله تنشهای جدی را ایجاد خواهد کرد. دوم اینکه ماجرای کیت میدلتون تا به اینجای کار نشان داده که ناگفتههای خانواده سلطنتی انگلیس بسیار زیاد است و هر آن امکان دارد که افشاگریهای تازهای انجام شوند.
در این رابطه، انتقادات برخی نشریات انگلیسی مهم و سرشناس نظیر گاردین از خانواده سلطنتی انگلیس هم افزایش یافته است. نشریاتی که به طور ضمنی از ضرورت پایان یافتن نظام سلطنتی در انگلستان صحبت میکنند. موضوعی که تا حد زیادی ناشی از رسواییها و افشاگریهایی است که پیشتر مثلا در قالب کتاب و مصاحبههای شاهزاده هری در مورد رفتارهای اعضای مهم خانواده سلطنتی انگلستان، مطرح شده بودند.
یکی از نکات جالب در بحبوحه جنجالهای خبری و رسانهای مرتبط با سرنوشت کیت میدلتون این بوده که پای ایران نیز به این مساله باز شده است. به طور خاص دولت انگلستان در موضع گیری تاکید کرده که کشورهای نظیر ایران، چین و روسیه، بیشترین نقش را در طرح روایتهای مختلف و آنچه انحرافی خوانده شده با محوریت ماجرای کیت میدلتون در فضای مجازی و دیگر رسانه ها، ایفا میکنند.
این موضع گیری علیه کشورمان در حالی انجام گرفته که حتی هنوز برای خودِ مردم انگلیس نیز بسیاری از ابعاد و زوایای ماجرای کیت میدلتون آشکار نشده است و بسیاری از نوع کنش دولت و خانواده سلطنتی انگلیس در این رابطه به انتقاد میپردازند.
پرنسس دایانا همسر پیشین چارلز سوم پادشاه انگلیس نیز سرنوشتی مرموز داشت. او مادر ویلیام و هری بود و پس از اینکه از همسرش یعنی چارلز سوم جدا شد، در یک حادثه مشکوک رانندگی به همراه همسر مصری اش در پاریس فرانسه درگذشت. در آن زمان، جنجالها و تئوری پردازیهای مختلفی در مورد سرنوشت پرنسس دایانا مطرح شد. بسیاری در آن دوره گفتند که مرگ دایانا توطئه دربار انگلیس بوده و البته که فیلمهای مستند و پروژههای تحقیقاتی زیادی نیز در این رابطه ساخته شد و انجام گرفت. حال برخی بر این باورند که هیچ بعید نیست که ماجرای دایانا، این مرتبه در مورد کیت میدلتون هم تکرار شده باشد.
در حقیقت کیت میدلتون نیز قربانی نوعی توطئه درون خانواده سلطنتی انگلستان شده باشد و جانش را از دست داده باشد. به هر حال، غیبت طولانی مدت یک عضو مهم خانواده سلطنتی انگلیس که همواره به نزدیک بودن با رسانهها و افکار عمومی شهره بوده، سوالهای زیادی را ایجاد میکند و حتی اگر روایت ارائه شده که ابتلای کیت میدلتون به سرطان است را نیز بپذیریم، عجیب است که دربار انگلیس برای این مساله و مدیریت به موقعِ آن فکری نکرده است. زیرا اوج گیری جنجالها در این زمینه یک امر کاملا قابل پیش بینی بود.