bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۲۴۳۲۵

استعفای پرستاران بیمارستان چالوس؛ شیطنت رسانه‌ای یا واقعیت؟

استعفای پرستاران بیمارستان چالوس؛ شیطنت رسانه‌ای یا واقعیت؟

استعفای دست کم ۲۰ پرستار در بیمارستان آیت الله طالقانی چالوس موضوعی که امروز، سه‌شنبه، در فضای مجازی منتشر و چنین اطلاعاتی برای بسیاری از کاربران و مخاطبان شبکه‌های اجتماعی سؤال‌برانگیز شد، اما مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس چنین ادعایی را رد کرد و گفت: «این اطلاعات صحت ندارد.»

تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۱ فروردين ۱۴۰۳

در ادامه محتوای مطالب منتشر شده در فضای مجازی آمده است: "مسئولان بهداشت و درمان چالوس گویا هیچ اراده‌ای برای برطرف کردن مشکلات ندارند، مشکلاتی نظیر عدم تجهیزات، دارو، حضور به موقع پزشکان، خدمات نامناسب و عدم مدیریت در این بیمارستان هر روز بیشتر از روز قبل به چشم می‌آید و البته مسوولان تنها راهکار را تکذیب اخبار منتشر شده می‌دانند این در حالی است که بزرگترین ضربه به بخش خدمات بهداشت و درمان به عنوان مهمترین دغدغه این روز‌های مردم وارد می‌شود که متاسفانه در این بین، اما مسئولان همچنان مدعی اند سیستم درمانی ما یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های جهانی است. "

به گزارش ایرنا، در این پیوند دکتر حدیث گردکلی روز سه شنبه گفت: انتشار چنین مطالبی در فضای مجازی به هیچ عنوان صحت ندارد؛ البته ناگفته نماند در اوایل سال گذشته ۲ مورد تقاضای استعفا گزارش شد و آن هم این نیرو‌ها شرکتی بودند که به علت انتقالی از بیمارستان در خواست کردند که دانشگاه علوم پزشکی مازندران به دلیل کمبود کادر درمانی به این درخواست‌ها پاسخ منفی داد.

وی ادامه داد: سرانجام این ۲ پرستار مدتی دست از کار کشیدند به عبارتی سرشیفت کاری حاضر نشدند و این موضوع به دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان گزارش شد که در نهایت از بیمارستان اخراج شدند و ربطی به کمبود امکانات، تجهیزات بیمارستانی و تعرفه صنفی نداشته است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان چالوس با تایید کمبود امکانات و تجهیزات در این بیمارستان گفت: وقتی که این مرکز درمانی طلب میلیاردی از بیمه تامین اجتماعی و دیگر شرکت‌های بیمه گر دارد و از طرفی هم بدهی‌های سنگینی هم به شرکت‌های دارویی داریم به طور طبیعی نمی‌توانیم امکانات و تجهیزات این بیمارستان را تقویت کنیم.

گردکلی افزود: سال گذشته بابت دارو حدود ۶۰۰ میلیون تومان پرداخت شده در حالی که این بیمارستان طلب میلیاردی از تامین اجتماعی دارد به هر شکل تا این طلب‌ها وصول نشود در ارایه خدمات با مشکلات و چالش مواجه خواهیم بود.

این بیمارستان با برخورداری از ۵۲۰ کادر درمانی، خدماتی و پشتیبانی دارای بخش‌های مختلف پاراکلینیکی از جمله آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه، پاتولوژی، سی تی اسکن، ام آر ای، اکوکاردیوگرافی، اندوسکوپی، کولونوسکوپی، هموفیلی، دیالیز و تالاسمی است.

این مرکز دارای بخش‌های بستری داخلی، اطفال، نوزادان، جراحی عمومی، جراحی اعصاب، ارتوپدی، ارولوژی، گوش و حلق و بینی، چشم، نورولوژی، سی سی یو، پست سی سی یو، آی سی یو، ان آی سی یو و اورژانس است.

بیمارستان امام رضا (ع)، بیمارستان تامین اجتماعی رازی غرب استان از دیگر مراکز درمانی است که در چالوس مستقر است.

شهرستان چالوس واقع در غرب استان مازندران سالانه پذیرای میلیون‌ها مسافر و گردشگر است. شهرستان‌های گردشگرپذیر غرب مازندران با زیرساخت‌های محلی خدمات ملی ارایه می‌کند که این رفع این چالش نیازمند توجه قوای سه گانه است که برای ارتقای زیرساخت‌های درمانی، راه، آب، برق، گاز این مناطق تدابیر ویژه‌ای اتخاذ کنند.

bato-adv
bato-adv
پرطرفدارترین عناوین