پستانداران، اگرچه بخش کوچکی از موجودات زمین را تشکیل میدهند، اما نقشهای زیست محیطی حیاتی در سطح جهانی دارند. آنها برای حفظ سلامت اکوسیستم از طریق کمک به گرده افشانی، پراکندگی بذر و تغذیه شکارچیان طبیعت بسیار مهم هستند.
اینفوگرافیک زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از دادههای Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.
به گزارش روزیاتو، اینفوگرافیک زیر میانگین طول عمر پستانداران را با استفاده از دادههای Discover Wildlife و سازمان ملل متحد به تصویر کشیده است.
پستانداران، به عنوان موجودات خونگرم با مو یا خز تعریف میشوند که از شیر غدد پستانی برای نوزادان خود استفاده میکنند. در حالی که حیوانات کوچکتر مانند راسوها معمولاً ۱ تا ۲ سال عمر میکنند، همتایان بزرگتر مانند فیلها میتوانند برای چندین دهه زنده بمانند و در راس آنها نهنگ ها، میتوانند ۲۰۰ سال یا حتی بیشتر عمر کنند.
طول عمر انسان افزایش قابل توجهی داشته است. طبق گزارش بخش جمعیت سازمان ملل متحد، میانگین امید به زندگی در جهان از ۴۷ سال در سال ۱۹۵۰ به ۷۲ سال در سال ۲۰۲۲ افزایش یافته است که نشان دهنده افزایش ۲۵ ساله است. از عوامل تاثیرگذار در افزایش طول عمر انسان میتوان به تغذیه، دارو و دسترسی به منابع ضروری، اشاره کرد.
با این حال، همانطور که طول عمر انسان شکوفا میشود، میتواند تأثیر نامطلوبی بر جمعیت پستانداران حیات وحش داشته باشد. طی ۱۰۰،۰۰۰ سال گذشته، افزایش جمعیت انسانی باعث کاهش ۸۵ درصدی زیست توده پستانداران وحشی شده است.
امروزه، دامها ۶۲ درصد، انسانها ۳۴ درصد و پستانداران وحشی تنها ۴ درصد از زیست توده پستانداران جهان را تشکیل میدهند
علیرغم کاهش تنوع پستانداران، زیست توده کل پستانداران زمینی به طور قابل توجهی افزایش یافته است و در طول ۱۰،۰۰۰ سال گذشته تقریباً ۹ برابر شده است.