گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس با انتشار ویدیویی اعلام کرده بود که اسیر اسرائیلی دارای تابعیت انگلیس که «در ماه گذشته بر اثر بمباران اسرائیل زخمی شده بود»، کشته شده است. در حالی که اسیر کشته شده بر اثر بمباران صهیونیستها زخمی و در اثر جراحات وارده جان باخته است، کامرون رژیم صهیونیستی را مبرا و حماس رو تروریست میخواند.
دیوید کامرون، وزیر امور خارجه انگلیس روز یکشنبه در گفتگو با شبکه خبری اسکاینیوز از شبکه خبری بیبیسی خواست تا حماس را سازمان تروریستی بخواند.
به گزارش ایسنا، این خواسته مصداق دخالت مستقیم در سیاستهای خبری یک رسانه است که خود را مستقل میداند. این در حالی است که بیبیسی چندان هم در گزارشهای خبری خود مستقل و بیطرف رفتار نمیکند. به عنوان مثال در زمینه اخبار ایران اغلب اخبار بخش فارسی این شبکه خبری انگلیسی علیه حکومت ایران بوده و در راستای سیاهنمایی وضعیت ایران است.
به عنوان مثال در پوشش اخبار مرتبط با حجاب در ایران با وجود تاکید قانون بر ضرورت رعایت حجاب، برخورد ماموران با هنجارشکنان را تحمیل حجاب اجباری میخواند.
پیش از این، گردانهای القسام، شاخه نظامی حماس با انتشار ویدیویی اعلام کرده بود که اسیر اسرائیلی دارای تابعیت انگلیس که «در ماه گذشته بر اثر بمباران اسرائیل زخمی شده بود»، کشته شده است. در حالی که اسیر کشته شده بر اثر بمباران صهیونیستها زخمی و در اثر جراحات وارده جان باخته است، کامرون رژیم صهیونیستی را مبرا و حماس رو تروریست میخواند.
رژیم صهیونیستی سابقه دیرینهای در اقدامات تروریستی دارد.
این رژیم بیشترین سابقه را در ترور رهبران فلسطینی دارد. دستگاههای امنیتی این رژیم بسیاری از رهبران جهاد اسلامی و حماس را ترور کردهاند.
فهرستی از حملات تروریستی رژیم صهیونیستی به شرح زیر است:
سید عباس موسوی، دبیرکل اسبق حزبالله لبنان در ۱۹۹۲ سال در یک عملیات هوایی ترور شد.
فتحی شقاقی، بنیانگذار جهاد اسلامی فلسطین بود که در سال ۱۹۹۵ توسط موساد ترور شد.
شیخ احمد یاسین در سال ۲۰۰۴ توسط نیروی نظامی این رژیم ترور شد که واکنشهای بینالمللی گستردهای را برانگیخت. شورای امنیت سازمان ملل قطعنامهای را با ۱۱ رأی موافق و ۳ رأی ممتنع علیه این رژیم تصویب کرد که آمریکا آن را وتو کرد.
عبدالعزیز رنتیسی که پس از احمد یاسین رهبری حماس را بر عهده گرفت در همان سال توسط دستگاههای امنیتی رژیم صهیونیستی ترور شد.
عماد مغنیه از فرماندهان نظامی حزبالله لبنان بود در سال ۲۰۰۸ در دمشق توسط رژیم صهیونیستی ترور شد.
محمود المبحوح، از رهبران حماس بود که در سال ۲۰۱۰ در دبی توسط موساد ترور شد.
همچنین ترور بسیاری از دانشمندان هستهای کشورها منتسب به رژیم صهیونیستی است.
سمیرا موسی دانشمند هستهای مصر در سال ۱۹۵۲ در یک حادثه رانندگی در کالیفرنیا کشته شد. برخی رسانهها رژیم صهیونیستی و آمریکا را متهم به ترور وی میکنند.
سمیر نجیب دانشمند هستهای مصر در سال ۱۹۶۷ بر اثر تصادف رانندگی در دیترویت آمریکا کشته شد.
یحیی المشد، یکی از برجستهترین دانشمندان اتمی مصر که در طرح اتمی عراق فعالیت داشت، در سال ۱۹۸۰ در هتل مریدیان پاریس ترور شد.
اردشیر حسین پور، مجید شهریاری، داریوش رضایینژاد، مسعود علی محمدی و محسن فخریزاده، از دانشمندان هستهای ایران نیز توسط این رژیم ترور شدند.
روزنامه ایندیپندنت در مقالهای تحت عنوان «کشندهترین ترورکنندگان جهان» از موساد با نام «ماشین قاتل بیرحم اسرائیل» نام برد و با برشمردن فهرستی از اقدامات تروریستی آن نوشت: «در همه این ترورها امضای سرویس مخفی اسرائیل دیده میشود».
در تازهترین مورد این رژیم به کنسولگری ایران در دمشق حمله تروریستی کرد که طی آن هفت تن از جمله سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی شهید شدند.
انگلیس طی تمام این حملات تروریستی سکوت و از رژیم صهیونیستی حمایت کرده است و در حالی که اکنون دانشجویان اغلب کشورها اقدامات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را محکوم میکنند کامرون از بیبیسی میخواهد که حماس را سازمانی تروریستی بخواند. تا لحظه انتشار این گزارش بیبیسی زیر بار خواسته کامرون نرفته است. باید صبر کرد و دید که بیبیسی به ادعای ظاهری خود مبنی بر مستقل بودنش عمل میکند یا به دستور وزیر امور خارجه انگلیس تن میدهد.