پنکیک جو دو سر یکی از پرطرفدارترین مدلهای پنکیک است که طرز تهیه بسیار سادهای دارد.
پنکیک به عنوان راحتترین و خوشمزهترین دسر در دنیا شناخته شده است.
به گزارش نمناک، پنکیک به عنوان راحتترین و خوشمزهترین دسر در دنیا شناخته شده است. پنکیک جو دو سر یکی از پرطرفدارترین مدلهای پنکیک است که طرز تهیه بسیار سادهای دارد.
پنکیک یک کیک تخت و نازک است که با روشهای متنوعی پخته میشود و معمولا به عنوان میان وعده، عصرانه و بیشتر صبحانه سرو میشود. پنکیک جو دوسر یکی از انواع پنکیک است که طعم بسیار خاص و خوشمزهای داشته و گزینه مناسبی برای صبحانه یا میان وعده افراد دارای رژیم کاهش وزن و ورزشکاران میباشد. اگر جزو کسانی هستید که دوست دارید، صبحانهای متفاوت و رژیمی را انتخاب نمایید، با این روش برای خود و خانواده تان پنکیک تهیه کرده و نوش جان کنید.
در یک کاسه بزرگ ۱ فنجان جو دوسر و ۱ فنجان شیر را با هم مخلوط کنید.
اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند تا جوها نرم شوند.
در همین حین کره را آب کرده و کنار میگذاریم تا کمی خنک شود.
کره، تخم مرغ و شکر را به جو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
سپس آرد ۲ بار الک شده، بیکینگ پودر، نمک و دارچین آسیاب شده را به مواد اولیه پنکیک جو دوسر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.
فقط بیش از حد مخلوط نکنید، اجازه دهید ۵ دقیقه در همان حالت باقی بماند.
در همین حال، یک تابه بزرگ چدنی یا نچسب را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
مقداری روغن به تابه اضافه کنید و خمیر را در اندازههای مناسب (۲ قاشق غذاخوری) داخل تابه بریزید تا شروع به طلایی شدن کنند.
پس از طلایی شدن پنکیک ها، برگردانید و ۲ تا ۳ دقیقه دیگر تا زمانی که طرف دیگر آن طلایی-قهوهای شود بپزید.
پنکیک جو دوسر و موز یکی از خوشمزهترین انواع پنکیکها میباشد که میتوانید در خانه به روش زیر تهیه کرده و نوش جان نمایید.
ابتدا جو دوسر را داخل میکسر بریزید.
باقی موادی را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یک بافت نرم به دست بیاورید.
ترکیب به دست آمده را به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا موادتان استراحت کند.
قالبی را که دارای حدود ۶ الی ۷ سانت قطر و حدود ۴ سانت ارتفاع میباشد، انتخاب کنید.
دیواره داخلی قالب را چرب کنید.
یک ماهیتابه کاملا نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید.
کمی ته ماهیتابه را چرب کنید.
قالب را داخل تابه قرار دهید.
مقداری از خمیرتان را اضافه کنید، اما از ریختن بیش از حد مایه درون قالب بپرهیزید.
اجازه دهید پنکیک تان تا جایی بپزد که لبههای آن کمی خشک شوند.
سپس پنکیک را برگردانید و رویِ دیگر را بپزید.
این کار را تا جایی که خمیر دارید؛ تکرار کنید و بعد پنکیکهای خوشمزه تان را میل کنید.