من توصیه میکنم سالاد سزار مرغ را بلافاصله پس از تهیه یا حداقل در همان روز میل کنید. این سالاد در این زمان بهترین طعم را دارد، تازهترین طعم را دارد و کاهو تردترین است. اگر میخواهید باقی مانده غذا را برای روز بعد نگه دارید، آن را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
فرارو- من در طول سالها سالاد سزار مرغ زیادی خوردهام و بسیاری از انواع مختلف آن را امتحان کردهام. با انجام این کار، من یاد گرفتم که چه چیزی یک سالاد واقعاً عالی و به یاد ماندنی را تشکیل میدهد و چه چیزی کاملاً قابل اجتناب است. یک سس غنی و کرمی، فوقالعاده خوشمزه (که فقط به اندازه کافی برای پوشش برگها بدون خیس شدن یا سنگینی آنها استفاده میشود)؛ نانهای ترد و طلایی و نوارهای ترد و آبدار مرغ از موارد غیرقابل مذاکره در کتاب من هستند.
فرارو به نقل از دِ کیچن، این دستورالعمل سعی ندارد یک سالاد کلاسیک و عالی را دوباره اختراع کند. در عوض، بر روی چند نکته هوشمندانه و مواد کلیدی تکیه دارد که نتیجه آن یک نسخه عالی است که میخواهید بارها و بارها آن را امتحان کنید.
آنچوی(سس ماهی) سالاد را پر از طعم میکند( به جای آن می توانید از سس سویا استفاده کنید). قول میدهم مزه ماهی ندهد. استفاده از روغن طعم اضافی به نانهای ترد میدهد در حالی که فیلۀ آنها در سس مخلوط میشود تا طعم و غنای بیشتری ایجاد کند.
همه چیز به نحوه مخلوط کردن آن بستگی دارد. برای جلوگیری از به هم ریختن سالاد زیبا هنگام مخلوط کردن کل آن با سس (این یکی از بزرگترین آزاردهندههای من است)، من پیشنهاد میکنم کاهو و برخی از نانهای ترد را با حدود دو سوم سس مخلوط کنید. بقیه میتواند روی سالاد ریخته شود.
نان. تهیه سالاد سزار قطعاً نیاز به نانهای ترد خانگی دارد و نان ترش یا چاباتا هر دو گزینههای عالی هستند. شما میخواهید با یک قرص نان شروع کنید.
آنچوی کنسروی در روغن( یا جایگزین آن سس سویا). شما از کل یک قوطی ۶۰ گرمی استفاده خواهید کرد. روغن برای پوشش نانهای ترد استفاده میشود و فیلۀها در سس مخلوط میشود.
سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست. این برش یک انتخاب کلاسیک برای سالاد سزار مرغ است. شما به ۷۰۰ گرم نیاز دارید که حدود سه قطعه متوسط است.
لیمو. شما از آب لیمو برای سس استفاده خواهید کرد. اسید تعادل خوبی با نمک آنچوی و پنیر پارمزان دارد.
پنیر پارمزان. این کار سس را غنی و کرمی میکند. میتوانید خودتان آن را رنده کنید یا از نوع آماده استفاده کنید. وقتی سس سزار درست میکنم، شخصاً ترجیح میدهم خودم آن را رنده کنم.
روغن زیتون. این روغن برای سس سالاد، نانهای ترد و مرغ استفاده میشود.
کاهوی رومی. این کاهوی ترد یک پایه کلاسیک برای سالاد سزار است. شما به دو کاهوی متوسط رومی برای حدود ۷۰۰ گرم مرغ در مجموع احتیاج دارید.
نانهای ترد را تهیه کنید. میتوانید نان را به قطعات کوچک و اندازه یک گاز برش بزنید یا پاره کنید. انتخابی که انجام میدهید به ترجیح شخصی بستگی دارد؛ هر دو کار بسیار خوب انجام میشوند. مهمترین مسئله این است که قطعات همگی تقریباً به یک اندازه باشند تا پخت یکنواختی داشته باشند. قطعات نان را با روغن آنچوی، روغن زیتون و نمک مخلوط کنید و بپزید تا زمانی که همه جای آن به آرامی طلایی شود.
مرغ را بپزید. قطعات مرغ را به ضخامت ۲ سانتی متر بکوبید. آنها را خشک کنید و از همه جهات با نمک و فلفل مزهدار کنید. آنها را در یک تابه بزرگ تا زمانی که هر دو طرف آنها قهوهای شود و کاملاً پخته شود، تفت دهید. وقتی خنک شد، آن را به برشهای کوچکتر برش دهید.
سس را تهیه کنید. آب لیمو، پنیر پارمزان رنده شده، آنچوی، سیر، خردل دیژون و فلفل سیاه را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا صاف و یکدست شود. در حالی که موتور در حال کار است، به آرامی روغن زیتون را اضافه کنید و مخلوط کنید تا زمانی که یک دست شود.
سالاد را آماده کنید. شما برای این قسمت یک کاسه بسیار بزرگ لازم دارید. کاهوی خرد شده و حدود نصف نانهای ترد را با حدود ۲/۳ سس مخلوط کنید. روی آن را با مرغ برش داده شده، نانهای ترد باقی مانده، سس و پنیر پارمزان بیشتر بپوشانید.
شما همیشه میتوانید سس سزار مورد علاقه خود را به جای سس خانگی جایگزین کنید. شما به حدود ۲/۳ فنجان نیاز خواهید داشت.
همانطور برای نانهای ترد هم صدق میکند. اگر مواد ندارید، حوصله ندارید خودتان درست کنید یا فقط یک برند نانهای ترد آماده وجود دارد که واقعا دوستش دارید، از آنها استفاده کنید. شما به حدود ۴ فنجان نیاز خواهید داشت.
در حالی که سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست یک انتخاب محبوب برای سالاد سزار مرغ است، ران مرغ بدون استخوان نیز بسیار خوب کار میکند. شما از مقدار مساوی ران مرغ بدون استخوان استفاده خواهید کرد (احتمالاً حدود ۶ قطعه متوسط)، و آن را با همان دستورالعمل بپزید.
من توصیه میکنم سالاد سزار مرغ را بلافاصله پس از تهیه یا حداقل در همان روز میل کنید. این سالاد در این زمان بهترین طعم را دارد، تازهترین طعم را دارد و کاهو تردترین است. اگر میخواهید باقی مانده غذا را برای روز بعد نگه دارید، آن را در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید.
هم نانهای ترد و هم سس را میتوان از قبل تهیه کرد. نانهای ترد را میتوان تا یک روز قبل تهیه کرد و در یک ظرف دربسته در دمای اتاق نگهداری کرد. سس را میتوان تا یک روز قبل تهیه کرد و در یک ظرف دربسته در یخچال نگهداری کرد.