امروزه اکثریت مردم باور و اعتماد خود را نسبت به اقتصاد سنتی از دست دادهاند و تصور میکنند دنیای ارز دیجیتال دریچه تازهای رو به یک تجارت مدرن است که میتواند وضعیت مالی آنها را به طرز شگفتانگیزی زیر و رو کند. گفتهها بر این اساس است که در آیندهای نهچندان دور، اندوختههای همستر کامبت در صرافیها لیست میشود و این سکهها میتوانند با ارزهای دیجیتال واقعی مبادله شوند، اما بد نیست که در این زمینه جانب احتیاط را رعایت کنید.
الهه جعفرزاده در یادداشتی نوشت: این بازی کلیکی که در ۲۵ مارس ۲۰۲۴ راه اندازی و عرضه شد، تا به امروز یکتنه دنیای کریپتو را تحت تأثیر قرار داده است. بازی همستر چنان مورد استقبال کاربران سراسر دنیا قرار گرفت که تنها در عرض ۱۱ روز، یک میلیون بازیکن جمع کرد و از آن زمان تا به امروز این تعداد سر به فلک کشیده است. به طوری که از ۱۴ ژوئن، همستر کامبت با ۱۴۸ میلیون کاربر کلی و بیش از ۴۰ میلیون بازیکن فعال روزانه، در صدر اخبار رمزارزها قرار دارد. این بدان معناست که بیش از یک درصد از کل جمعیت جهان این بازی را انجام دادهاند.
حال پرسش اصلی اینجاست که آیا این همان چراغ جادویی است که با دست کشیدن روی آن، غولی از داخل چراغ خارج میشود و جامه حقیقت به رویاهای مالیِ ما میپوشاند و یکشبه ما را پولدار میکند؟ البته با این تفاوت که در عصر حاضر چراغ جادو، گوشی موبایل و غول آرزوها همین همستر بازیگوش است.
ممکن است این احتمال در ذهنتان نقش ببندد که در کشورهایی با ارزش پولی پایین و درآمد ناکافی، این بازی طرفداران بیشتری خواهد داشت؛ که این مسئله تاحدودی منطقی است. امروزه در جوامع مختلف، اکثریت مردم و بهویژه جوانان، باور و اعتماد خود را نسبت به اقتصاد سنتی از دست دادهاند و تصور میکنند دنیای ارز دیجیتال دریچه تازهای رو به یک تجارت مدرن است که بدون هیچگونه فعالیت اقتصادیِ فیزیکی یا بازاری، میتواند وضعیت مالی آنها را به طرز شگفتانگیزی زیر و رو کند.
هیچ بعید نیست اگر شما هم روزی ببینید که پساندازتان در بازار سهام تبخیر میشود و قدرت خریدتان به دلیل تورم کاهش مییابد، وعده کسب درآمد آسان از طریق یک بازی آنلاین برایتان جذاب و وسوسهانگیز به نظر برسد.
با همه این تفاسیر، مقامات و مسئولان در تمام کشورها، از جمله ایران، در مورد این بازی هشدار دادهاند و از شهروندان خواستهاند فریب وعدههای پوشالی دنیای مجازی را نخورند. کمااینکه دادگستری تهران نیز اخیراً اعلام کرد: «ساخت، عرضه و قیمتگذاری رمز ارزها تحت نظارت هیچ مرجع رسمی داخلی و بینالمللی نیست و بهراحتی امکان از دست رفتن کامل سرمایه وجود دارد. هیئت دولت جمهوری اسلامی ایران طی مصوبهای، رمزارزها را مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نمیداند و استفاده از آن را در مبادلات داخل کشور مجاز نمیشمارد».
با این حال، بسیاری از مردم کشور ما همچنان نسبت به این هشدارها تردید دارند و شاید، چون دولت را مقصر مشکلات اقتصادی کشور میدانند، بیاعتنا از کنار این هشدارها رد میشوند و کماکان سعی میکنند سکههای بیشتری را به اندوختهی همسترشان اضافه کنند؛ بلکه رویای ثروتمند شدن را در دنیای مجازی تحقق ببخشند.
به گزارش سایت atomicwallet، در آیندهای نهچندان دور، اندوختههای همستر کامبت در صرافیها لیست میشود و این سکهها میتوانند با ارزهای دیجیتال واقعی مبادله شوند. در حالی که اهداف این بازی برای کسب درآمد تا کنون به نتیجه نرسیده است، یک چشمانداز شفاف در اینباره وجود دارد تابستان ۲۰۲۴ را به عنوان زمان عرضه توکن مشخص میکند.
با وجود تمام مخاطرات، محبوبیت این بازی به امید کسب درآمد ارزی در تمام جهان روز به روز بیشتر میشود؛ همانطور که بسیاری از ایرانیان نیز امیدِ اندک به ثروتمند شدن از طریق همستر را دستیافتنیتر از یافتن یک شغل مناسب یا ساختن آیندهای باثبات در اقتصاد فعلی کشور میدانند.
منبع: خبرانلاین