bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۴۶۳۶۷

شناسایی باند کلاهبرداری اینترنتی داخل زندان

شناسایی باند کلاهبرداری اینترنتی داخل زندان

رئیس پلیس فتا البرز اعلام کرد: اعضای باند پنج نفره که از داخل و بیرون یکی از زندان‌های کرج از طریق اینترنت از مردم در سراسر کشور کلاهبرداری می‌کردند، شناسایی و افراد خارج از زندان دستگیر شدند.»

تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳

سرهنگ رسول جلیلیان گفت: این افراد با تشکیل یک باند کلاهبرداری، پس از اغفال شکات و اخذ اطلاعات و رمز ورود به اینترنت بانکی آنها اقدام به خالی نمودن حساب های مردم در سطح کشور می کردند.

به گزارش ایرنا، وی اضافه کرد: طی بررسی های فنی و رد یابی مالی مشخص شد که متهمان پس از برداشت مبالغ از حساب های مردم و واریز آن به حساب مقصد به صورت الکترونیکی از فروشگاه ها و واحدهای مختلف صنفی طلا ، سکه و امثال آن خرید کرده اند.

رییس پلیس فتا البرز افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد، افرادی در بیرون از زندان به عنوان همدست متهمان داخل زندان اقدام به خرید کارت های عابر بانک از افراد معتاد و خرید طلا می کنند و هیچ نشانی از آنها وجود ندارد که با انجام اقدامات فنی پلیسی مخفیگاه متهمان در شهرستان شهریار شناسایی و دستگیر شدند.

جلیلیان گفت: تاکنون بیش از ۳۰ نفر شاکی این پرونده از استان های مختلف کشور شناسایی شده اند.

دستگیری رمال اینترنتی

رییس پلیس فتا البرز همچنین از دستگیری کلاهبردار، رمال و دعانویس در شهرستان کرج خبر داد و بیان کرد: این فرد با ایجاد چند پیج اینستاگرامی جعلی کاربران را ترغیب به دعانویسی نموده و درخواست پول و طلا برای نوشتن دعا روی اموال آنها می کرد.

جلیلیان گفت: ماموران اداره مبارزه و عملیات ویژه جرایم سایبری پلیس فتا با بررسی های فنی و تخصصی دریافتند که متهم در شبکه اجتماعی اینستاگرام و واتساپ اقدام به درج آگهی دعا نویسی و فالگیری کرده است و پس از آن با پیج های دیگر مردم را به پیج اصلی رمالی و دعانویسی که متعلق به خودش بوده ترغیب و هدایت می کرده است .

وی افزود: با بررسی خودروی متهم تاکنون بیش از ۱۰ قطعه طلا که طعمه ها برای او ارسال کرده اند کشف و مالک آنها نیز شناسایی شده و پنج شاکی نیز در این خصوص به پلیس فتا مراجعه کردند.

جلیلیان خاطرنشان کرد: به کاربران توصیه می‌کنیم هرگز فریب تبلیغات پیج های دعانویسی و رمالی را نخورند چرا که هدف آنها کلاهبرداری از مردم است؛ همچنن در صورت مشاهده موارد مشکوک ، آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir بخش گزارشات مردمی یا مرکز فوریت‌های سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ با پلیس فتا در میان بگذارند.

bato-adv
bato-adv
bato-adv