یک کارشناس اقتصادی، گفت: با توجه به محدوده معاملاتی مشخص دلار، در هفته جاری که منتهی به انتخابات ریاستجمهوری است، پایداری روند ساید در بازار ارز مورد انتظار است.
موضوع برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در هفتههای اخیر بازارهای مالی را به اغما برده است.
به گزارش تجارت نیوز، موضوع برگزاری انتخابات ریاستجمهوری در هفتههای اخیر بازارهای مالی را به اغما برده است.
کارشناسان اقتصادی به رویکرد هر یک از کاندیداها در رونددهی به قیمت دلار توجه میکنند. برزو حقشناس، کارشناس اقتصادی، ضمن تاکید بر افزایش تقاضای دلار در تابستان معتقد است قیمت این اسکناس در صورتی کاهشی میشود که نامزدی رأی آورد که بر لزوم گفتمان رابطه با غرب تاکید دارد.
قیمت اسکناس دلار همانند سال گذشته که در منطقه ۴۸ و ۴۹ هزار تومانی نوسان داشت، با همان الگو و ۱۰ هزار تومان رشد در خرداد امسال معامله شد. به اعتقاد معاملهگران بازار ارز، این روند رفت و برگشتی عادی است و با اهرم ارزپاشی بازارساز مهار شده است. فعلاً انتخابات ریاستجمهوری که کمتر از یک هفته به برگزاری آن باقی مانده مهمترین سیگنالی است که توجه فعالان بازارهای مالی را جلب کرده است.
در همین راستا برزو حقشناس، کارشناس اقتصادی، با تاکید بر روند ساید قیمت دلار در هفتههای گذشته، گفت: «با توجه به محدوده معاملاتی مشخص دلار، در هفته جاری که منتهی به انتخابات ریاستجمهوری است، پایداری روند ساید در بازار ارز مورد انتظار است.»
او به گارد احتیاطی معاملات در بازارهای مالی با توجه به انتخابات پیش رو اشاره کرد و توضیح داد: «برای دلار در کوتاهمدت روند رفت و برگشتی فعلی قابل پیشبینی است. در صورتی که یکی از کاندیداها موضوع لزوم حل مسائل ایران با کشورهای غربی را ارائه دهد، هرچه به برگزاری انتخابات نزدیک شویم و احتمال انتخاب چنین کاندیدایی افزایش پیدا کند و جدیتر شود، میتواند به کنترل قیمت دلار کمک کند.»
حقشناس افزود: «اگر بازار احساس کند انتخاب کاندیدای موافق برجام و افزایش روابط ایران با سایر کشورها جدی است، این موضوع میتواند به کاهش قیمت دلار کمک کند.»
این کارشناس اقتصادی درخصوص پیش بینی میانمدت قیمت دلار خاطرنشان کرد: «اگر در نتیجه انتخابات، گفتمان لزوم رابطه با غرب پیروز شود، با وجود مسائل اقتصادی، دلار میتواند نیمه کریدور پنجم را به سمت پایین بشکند.»
او ادامه داد: «در صورتی که گفتمان مذکور رأی نیاورد شاهد شروع روند صعودی دلار در تابستان خواهیم بود؛ زیرا ما از فاز ماههای کاهش تقاضا برای دلار عبور کردهایم و با ورود به تابستان و میانههای تیر تقاضا برای دلار بیشتر میشود و این موضوع کمی کار را برای بازارساز سخت میکند.»