«در حزب کارگزاران در کمیته سیاسی جلسهای داشتیم که دور اول انتخابات و کارهایی که باید برای دور دوم انجام شود بررسی شد و روی نکاتی که آقای پزشکیان باید احتمالا بحث کنند و بگویند صحبت شد و پیشنهاداتی را به ستاد فرستادیم که به دست ایشان برسد.»
عضو حزب کارگزاران سازندگی گفت: به نظر میرسد الان طوری شده که دولتیها و ارگانیها بیمحابا از امکانات در تبلیغات برای یک نامزد خاص استفاده میکنند که این نه شرعی و قانونی است و نه عرفی است و باید مواظبت شود این اتفاق نیفتد.
به گزارش ایلنا، محسن هاشمی درباره مناظره شب گذشته بین سعید جلیلی و مسعود پزشکیان گفت: به نظرم مناظره شب گذشته آرام، پر محتوا و برای مردم هم آگاهی بخش بود و فهمیدند هر دو نامزد نسبت به مسائل کشور چگونه فکر میکنند و آقای پزشکیان در این مناظره به نظرم پیروز واقع شد و در نهایت توانست در ۲ ساعت و اندی که فرصت داشت یک مقایسه خوبی بین تفکرات، ایدهها و نحوه عمل خودش با رقیبش آقای جلیلی برای مردم داشته باشد و میشود گفت به یک صورتی هم سعی کرد صدای ۶۰ درصدی که در انتخابات شرکت نکرده بودند هم باشد و به عنوان رئیس جمهور کل مردم ایران عملاً ظاهر شد.
این عضو حزب کارگزاران سازندگی خاطرنشان کرد: البته در این زمینه که آقای پزشکیان یا جلیلی بتوانند کسانی که هنوز رأی ندادند را قانع کنند؛ تلاش شایانی نشد که امیدوارم در مناظره امشب این اتفاق بیفتد، نامزدها دلایل مناسبی را مطرح کنند تا افرادی که رأی ندادند در انتخابات شرکت کنند و حداقل بخش مهمی از آنان قانع شوند.
وی با اشاره به این که افرادی که رأی ندادند به نظرم به ۳ دسته تقسیم میشوند، اظهار داشت: یک دسته آنهایی هستند که با تفکر براندازی رأی نمیدهند و هر ۲ رقیب را سر و ته یک کرباس میدانند و بعید هم هست با این مناظرات قانع شوند.
دسته دوم آنهایی هستند که فکر میکردند رئیسجمهور از قبل انتخاب شده است و این انتخابات یک نمایش است که به احتمال قوی قانع میشوند که این انتخابات اینگونه نیست و میتوانند موثر باشند و اگر شرکت کنند آن نامزدی که مدنظرشان است را میتوانند از صندوق دربیاورند.
دسته سوم هم افرادی هستند بین این ۲ گروه قرار میگیرند؛ میگویند صحیح، کاندیدا هم از صندوق درآمد اما ساختار نظام طوری است که رئیس جمهور نمیتواند موثر باشد که من فکر میکنم این موضوع هم در مناظره امشب باید پاسخ داده شود که اصولاً اینگونه افراد نباید صفر و صدی فکر کنند، زیرا هر حرکتی در جهان صد در صد موفقیتآمیز نیست، یک روزنهای باز میشود و بسته به تلاش و حمایت ما از رئیس جمهورمان باعث میشود که بتوانیم نیازها، خواستهها و توقعاتمان را با کمک ایشان به منصه ظهور برسانیم که این میتواند ۵۰ تا ۷۰ درصد باشد. به نظرم این گروه باید به فکر رأی دادن بیفتند. مجموعاً به نظرم مناظره خوبی بود و نمره بالای ۱۵ به این مناظره میدهیم.
هاشمی درباره اقدامات حزب کارگزاران سازندگی در دور دوم انتخابات گفت: در حزب کارگزاران در کمیته سیاسی جلسهای داشتیم که دور اول انتخابات و کارهایی که باید برای دور دوم انجام شود بررسی شد و روی نکاتی که آقای پزشکیان باید احتمالا بحث کنند و بگویند صحبت شد و پیشنهاداتی را به ستاد فرستادیم که به دست ایشان برسد.
وی خاطرنشان کرد: یک بحث جدی هم بر سر ناظران صندوقها بود، زیرا همانطور که میدانید بر سر هر صندوق یک ناظر از طرف نامزد حضور دارد که بیش از ۵۸ هزار نیرو عملاً باید برای صندوقها معرفی شوند در این مورد هم یک مذاکره شد که یک همکاری جدی انجام شود تا صندوقها همه از طرف آقای پزشکیان ناظر داشته باشند و بیناظر نباشیم.
هاشمی با بیان اینکه به نظر میرسد دستگاهها و امکانات ارگانی بعضاً به صورت غیر مساوی در اختیار آقای جلیلی قرار میگیرد، عنوان کرد: مثلا من به استان گلستان و گرگان رفته بودم مشاهده کردم ستادهای آقای پزشکیان برای گرفتن سالن دچار مشکل هستند و سالنها را به آنها نمیدهند، مخصوصا سالنهایی مانند مساجد بزرگ، مصلی و سالنهای که در اختیار ارگانها است. در صورتی که از آنجا که برگشتم دیدم که برای آقای جلیلی در مصلی سخنرانی گذاشتند و به نظرم الان طوری شده که دولتیها و ارگانیها بیمحابا از امکانات در تبلیغات برای یک نامزد خاص استفاده میکنند که این نه شرعی و قانونی است و نه عرفی است و باید مواظبت شود این اتفاق نیفتد.