bato-adv
bato-adv

شرایط دریافت یارانه نقدی تیرماه

شرایط دریافت یارانه نقدی تیرماه

یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳ در تاریخ‌های ۲۵ و ۳۰ تیرماه واریز می‌شود.

تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۳

طبق یکسری تغییراتی که در زمان پرداخت یارانه کمک معیشتی اعلام شده است، یارانه مرحله ۱۶۰ بر اساس دهک‌بندی اعلامی از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از ۲۵ و ۳۰ هر ماه به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های یکم تا سوم کل کشور واریز خواهد شد. برای بسیاری از افراد، این یارانه مبلغی مهم است که برای زندگی خود حساب می‌کنند.

به گزارش اقتصاد آنلاین، یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳ در تاریخ‌های ۲۵ و ۳۰ تیرماه واریز می‌شود. دهک‌های اول تا سوم در تاریخ ۲۵ تیر و دهک‌های چهارم تا نهم در تاریخ ۳۰ تیر یارانه خود را دریافت خواهند کرد.

میزان یارانه معین شده برای دهک‌های اول تا سوم، مبلغ ۴۰۰ هزار تومان و برای دهک‌های چهارم تا نهم، مبلغ ۳۰۰ هزار تومان است.

برای دریافت یارانه نقدی تیرماه ۱۴۰۳، متقاضیان باید شرایط زیر را داشته باشند:

– ثبت‌نام در سامانه یارانه‌ها: افرادی که در سال‌های گذشته برای دریافت یارانه ثبت‌نام کرده‌اند، نیازی به ثبت‌نام مجدد ندارند.

به روز بودن اطلاعات: اطلاعات خانوار‌ها باید در سامانه یارانه‌ها به‌روز باشد. در صورت نیاز به اصلاح اطلاعات، باید به سامانه «hemayat.mcls.gov.ir» مراجعه کرده و تغییرات لازم را انجام دهند.

– عدم برخورداری از یارانه‌های دیگر: افراد دریافت‌کننده یارانه‌های نقدی دیگر یا مشمول طرح‌های حمایتی خاص از دولت، ممکن است در شمول یارانه نقدی تیرماه قرار نگیرند.

برخی اخبار حاکی از این است که ممکن است در آینده نزدیک، مبلغ یارانه نقدی افزایش یابد، اما برای تیرماه ۱۴۰۳، مبلغ فعلی پا برجاست.

چنانچه سرپرستان خانوار از کالابرگ الکترونیکی استفاده نکرده باشند، رقم کامل یارانه نقدی برای آن‌ها قابل برداشت است؛ در صورت استفاده، به همان میزان از یارانه خانوار کسر شده و باقی‌مانده مبلغ به حساب سرپرست خانوار واریز می‌شود.

داوود منظور نیز در نشست خبری مشترک با اعضای دولت سیزدهم با بیان اینکه رشد درآمد‌های پایدار مانند مالیات، گمرک و… از ۴۵ درصد در سال ۹۹ به ۶۲ درصد در سال ۱۴۰۳ رسیده است، اظهار کرد: دولت سیزدهم در طول سه سال گذشته توانست در بودجه مصوب و اجرای بودجه، اتکای خود به منابع پایدار را افزایش دهد که رصد مودیان مالیاتی و درآمد‌های گمرکی بیانگر این موضوع است. سهم مالیات در بودجه در سال ۹۹ حدود ۶۹ درصد بود که در ۱۴۰۳ به ۷۶ درصد افزایش یافت؛ در واقع وصول مالیات بیش از تورم بوده است.

bato-adv
bato-adv
bato-adv