پای مرغ یکی از مواد غذایی پرخاصیت و مفید برای سلامت بدن و زیبایی پوست میباشد که برای مصرف آن ابتدا باید ترفند شستشو و پاک کردن آن را یاد بگیرید.
پای مرغ یکی از غنیترین منابع کلسیم و ویتامین D و حاوی بسیاری ازپروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و حیاتی است که بدن انسان قادر به تولید آنها نیست. همچنین پای مرغ بهترین ماده غذایی برای رفع چین و چروک و زیبایی پوست به شمار میرود که در بین چینیها طرفداران زیادی دارد و با زیبایی و سلامتی بدن آنها مرتبط است.
به گزارش نمناک، پای مرغ بهترین غذا برای افرادی است که دچار مشکلاتی مانند خمیدگی ناشی از کمبود کلسیم، پوکی استخوان، آرتروز، نرمی استخوان (راشیتیسم)، روماتیسم، شکستگی استخوان هستند، اما با همه این خواص باید بدانید که پای مرغ دارای چربیهای اشباع شدهی بسیاری است که برای بیماران دارای چربی خون بالا بسیار مضر است.
برای تهیه انواع سوپ، سرخ کردن پای مرغ و یا تهیه عصاره از آن باید ابتدا مراحل شستشوی پای مرغ را بیاموزید، برای این کار بدین شیوه عمل کنید:
۱. ابتدا داخل قابلمهای آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید تا آب آن جوش آید.
۲. حالا پای مرغها را داخل آب جوشیده بیندازید.
۳. بعد از اینکه پای مرغ به مدت ۵ دقیقه جوشید از روی حرارت بردارید و با آب سرد آبکشی کنید.
۴. سپس ناخنها را جدا کنید.
۵. پوست زرد پای مرغ را جدا کنید.
۶. با چاقو قسمت تیره رنگ کف پای مرغ را جدا کنید.
۷. سپس پاهای مرغ را تمیز بشویید.
اکنون که کار شستن پای مرغ را به درستی انجام دادید، میتوانید با آن یک سوپ خوشمزه بپزید و نوش جان نمایید.
پای مرغ:۱۰ عدد
پیاز:یک عدد
هویچ:یک عدد
کرفس خرد شده:یک لیوان
فلفل سبز:یک عدد
آویشن تازه خرد شده:دو قاشق غذاخوری
برگ بو:یک عدد
روغن:به مقدار لازم
نمک:به میزان دلخواه
پیاز را خرد نمایید و با کمی روغن به مقداری که سبک شود تفت دهید.
اکنون به پیاز، کرفس و آویشن تازه را اضافه نمایید و تفت دهید.
درون قابلمه به میزان کافی آب بریزید وسپس پاهای مرغ تمیز شده، هویج خرد شده و برگ بو و فلفل سبز درسته را به آن اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد و مواد نیم پز شود سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ آرام آرام جا بیفتد.
در آخر هم نمک به آن اضافه نمایید و نوش جان بفرمایید.
پای مرغ ۲ بسته
شلغم متوسط خرد شده ۴ عدد
پیاز خرد متوسط خرد شده ۲ عدد
هویج متوسط خرد شده ۳ عدد
آلو بخارا ۵ عدد
طرز تهیه سوپ پای مرغ برای سرماخوردگی
همه مواد را درون یک قابلمه بزرگ میریزیم.
سپس ۱۸ لیوان آب به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم با حرارت کم به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت بپزد.
تمام مواد را از صافی رد کرده و آب آن استفاده کنید.
اگر از دیدن یا خوردن پای مرغ در سوپ و یا غذا هایتان بدتان میآید میتوانید عصاره پای مرغ را تهیه کنید و به انواع سوپ و خورشت تهیه شده اضافه و سپس میل کنید.
بعد از شستشوی پای مرغ به همان طریقی که در ابتدای مطلب گفته ایم، پای مرغ را به همراه ۳ تا ۴ لیوان آب داخل قابلمهای قرار داده و مقداری پیاز را پس از پوست گرفتن اضافه کرده روی حرارت بگذارید و زیر آن بسیار کم کنید و حداقل ۴ تا ۶ ساعت زمان بدهید تا کاملا بپزد.
بعد از گذشت این زمان محتویات قابلمه را درون مخلوط کن بریزید. میکس به دست آمده را که مایعی ژله مانند است را صاف کنید و در فریزر نگهداری کنید و هر بار به سوپ و انواع غذاهایی که میخواهید استفاده کنید بیفزایید.