bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۷۵۵۹۶۹

هشدار قالیباف درباره پیامدهای کاهش مشارکت: نمی‌توانیم به راحتی از کنارش بگذریم

هشدار قالیباف درباره پیامدهای کاهش مشارکت: نمی‌توانیم به راحتی از کنارش بگذریم

«عدم تمایل بخش قابل توجهی از مردم برای استفاده از حق انتخاب خود نیز یک واقعیت است که باید اهل سیاست را به خود بیاورد البته این امر ریشه‌های مختلف دارد و کسانی که اهل تحلیل و تحقیق هستند باید به آن بپردازند اما پیامدهای آن برای نظام حکمرانی و سرنوشت عمومی جامعه آنقدر سنگین است که نمی‌توانیم به راحتی از کنار آن بگذریم. مهم‌ترین نکته این است که این کاهش مشارکت برای ما تبدیل به یک مسئله جدی شود که باید ابعاد آن را بررسی کنیم و برای حل آن تصمیم بگیریم.»

تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۳۱ تير ۱۴۰۳

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات ریاست‌جمهوری به‌روشنی نشان داد نظام جمهوری اسلامی باوری عمیق به مشارکت مردم دارد.

به گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف در آغاز جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی و در نطق پیش از دستور خود، بیان کرد: ملت شریف ایران همچون سال‌های گذشته حضور باشکوهی در مراسم‌ها و برپایی عزای سید الشهدا و یاران ایشان داشتند. بار دیگر ملت ایران نشان دادند که ملت امام حسین (ع) هستند. خداوند متعال به تمامی واعظان و مداحان گرامی و عموم بانیان اقامه عزای سید الشهدا و نیروهای جان بر کف انتظامی که تلاش کردند هرچه باشکوه‌تر مراسمات عزای حسینی برگزار شود، اجر دهد.

وی در ادامه اظهار کرد: رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر حمله به غیرنظامیان و زیرساخت‌ها را بیش از پیش دنبال کرده و سران کشورهای غربی نیز در برابر فروپاشی تمدن بشری و با تکیه بر منافع مادی و تکیه بر لابی‌های صهیونیستی در سکوت به سر می‌برند. رژیم صهیونیستی باید بداند که با تشدید حملات و در سایه سکوت منفعت طلبانه کشورهای غربی نمی‌تواند موازنه امنیتی را که بر هم خورده و هم در رسانه و هم در میدان نبرد به ضرر آن تمام شده است را تغییر دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: سران رژیم صهیونیستی بدانند که ابتکار عمل در این نبرد با نیروهای مقاومت خواهد بود و همان‌طور که سید محبوب، شجاع و مجاهد مقاومت جناب سید حسن نصرالله تأکید کرده‌اند در صورت تداوم هدف قرار دادن اهداف غیرنظامی، رژیم صهیونیستی باید شاهد واکنش‌هایی باشد که بیش از این تجربه نکرده است.

وی در ادامه اظهار کرد: انتخابات ریاست جمهوری که بر اساس قانون اساسی در شرایط محدودیت زمانی برگزار شد به روشنی نشان داد که نظام جمهوری اسلامی باور عمیق به مشارکت مردم دارد. چرا که با اولویت قراردادن مشارکت، تمام الزامات یک فضای رقابتی را رعایت کرد و با سلامت کامل رأی مردم را مبنای عمل اداره کشور قرار داد، در عین حال این انتخابات حاوی پیام‌های مهم کاهش مشارکت در انتخابات نیز بود. انتخابات دماسنج سیاسی جامعه است و شاخصی است که واقعیت را به مسئولان و اهالی سیاست نشان می‌دهد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: عدم تمایل بخش قابل توجهی از مردم برای استفاده از حق انتخاب خود نیز یک واقعیت است که باید اهل سیاست را به خود بیاورد البته این امر ریشه‌های مختلف دارد و کسانی که اهل تحلیل و تحقیق هستند باید به آن بپردازند اما پیامدهای آن برای نظام حکمرانی و سرنوشت عمومی جامعه آنقدر سنگین است که نمی‌توانیم به راحتی از کنار آن بگذریم. مهم‌ترین نکته این است که این کاهش مشارکت برای ما تبدیل به یک مسئله جدی شود که باید ابعاد آن را بررسی کنیم و برای حل آن تصمیم بگیریم.

رئیس مجلس افزود: همان طور که ذکر شد این موضوع و پیچیدگی مسائل اجتماعی به گونه‌ای است که نیاز به بررسی کارشناسی دارد اما آنچه فعلا می‌توان به آن توجه کرد این است که ما باید از ظرفیت تغییراتی که در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایجاد شده است برای برطرف کردن دلایل کاهش مشارکت مخصوصاً حل مسائل اقتصادی مردم استفاده کنیم، امیدی که در رأی دهندگان به نامزد پیروز به وجود آمده فرصت خوبی است که می‌توان از آن برای پیشرفت کشور بهره‌مند شد.

قالیباف در ادامه خاطرنشان کرد: در عین حال باید مراقب باشیم با در نظر گرفتن دغدغه‌های ۱۴ میلیون نفری که به نامزد پیروز رأی ندادند، اجازه ندهیم که آن‌ها مایوس شوند. با لحاظ کردن این دو مسئله و با پرهیز از تنش و اختلاف و همچنین برطرف کردن مشکلات مردم می‌توان امید داشت که انگیزه مشارکت به بخش زیادی از کسانی که در انتخابات اخیر رأی نداده‌اند برگردد.

وی در پایان بیان کرد: با انتخابات سکان اداره کشور به آرامی و با اراده مردم دست به دست می‌شود. همه ما باید افزایش مشارکت در فرصت‌های بعدی را اولین هدف خود بدانیم. طبیعتا رئیس‌جمهور منتخب مردم بیشترین مسئولیت را در این زمینه دارد و همه بر اساس مسئولیت ملی و دینی وظیفه دارند که به او کمک کنند. مردم سالاری دینی با برگزاری انتخابات تمام نمی‌شود بلکه بخش‌هایی از آن تازه معنا پیدا کرده و شروع می‌شود و ما مسئولان وظیفه داریم زمینه را برای مشارکت پایدار مردم فراهم کنیم.

ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
تو هیچ وقت سیاست مشخصی نداشتی. میفهمی باید چه سمتی بری ولی جرات لازم را نداری. بعد از اعتراضات مهسا از تغییر در حکمرانی گفتی و سالای 84 که از اصلاحاتی ها مدرنتر میزدی. این حرف فعلیتم برای مردم نون و آب نمیشه. اگر واقعا به حرفهات ایمان داری سرش بجنگ وگرنه حرف نزن آقا، حرف نزن!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
پس رآی ندادن تاثیرش در متوجه کردن حاکمیت خیلی بیشتر از رآی دادن است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۸ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
کاهش مشارکت یک انتخاب و رای است نه یک معضل . به رای مردم احترام بگذارید و عملی کنید
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
بی اعتنایی به مردم. غرور منبت پنهان کاری. با اصول احکامی بدونه اعتقاد،،توقع بیجا داشتن از ملتی که از سر تا پا مدیون شرمنده هستید،،بیجا ست،،،
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
احسنت سردار دلاور
انتشار یافته: ۱۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
جلسه علنی امروز مجلس بعد از سه هفته تعطیلی تشکیل شد؛
خوب مردم از چی راضی باشند
حالا هم که تشریف آوردین همش میگین اسرائیل و اون و این
zamyad
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
سلام ددی.... ددی ما به حرف اومد
هم خوشگلی، هم بوری
حتما رییس جمهوری
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
اطرافيان روحاني باز اومدند و زامياد حقوق كاركران رو مثل زمان روحاني قطع كرده ..قبلا نيازهاي سفره مردم به شكل بسته به كاركران هرماه داده ميشد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
این صحبت ها را میشود گفت حرف حساب
با تشکر
بختگان
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
سردار! حسابت رو از پایداری چی ها کاملا جدا کن!! این خوارج به هیچکش رحم نمیکنن!!برای همیشه فکر همکاری و ائتلاف با این آدم های عجیب و مشکوک را کنار بگذار . مردم با کسی عهد اخوت نبستند. شاید با توجه به کیفیت رفتارهای بعدیت به تو رجوع کنند.
محسن ۱
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
جناب یکی از دلایل کاهش مشارکت خودت و اعمال خودته .
آنچه که عیانست چه حاجت به بیانست .
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۱
اوضاع کشور را دولت سیزدهم بقدری به لجن کشیده که پزشکیان هم نمیتونه جمعش کنه
اگر جلوی این تمامیت خواهان گرفته نشود
کشور با اشوب و اعتراض سراسری رویرو میشود
باید پایداریجیها و دانشگاه امام صادقی ها
از نظام و حاکمیت حذف شوند وگرنه همینها نظام و حاکمیت را به زمین خواهند زد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۷ - ۱۴۰۳/۰۵/۰۱
من به بزشكيان راي دادم اما اكه اخوندي رو بياره ديكه راي نميدم حداقل زمان رييسي به كاركران كلي اقلام ميدادن الان با شروع زمزمه دولت جديد مثل زمان روحاني همه رو قطع كردند نفرت در بين جامعه كاركري زياد شده است
bato-adv
bato-adv
bato-adv