bato-adv
bato-adv

استقرار بالون فضایی ایران در مرز؛ ماجرا چیست؟

استقرار بالون فضایی ایران در مرز؛ ماجرا چیست؟

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بالن‌های مخابراتی برای ارائه خدمات ارتباطی در شرایط خاص و بحرانی و قطع و اشباع زیرساخت‌های ارتباطی زمینی استفاده می‌شوند و هم اکنون یکی از این بالن‌ها در حال ارائه اینترنت رایگان به زائرین در مرز مهران است.

تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳

در ایران، چند سالی است که به مناسبت فرا رسیدن اربعین، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خدمات ویژه‌ای را برای زائران درنظر می‌گیرند که می‌توان به بالن سازمان فضایی که یکی از کارکردهایش ارایه اینترنت رایگان است اشاره کرد.

به گزارش ایسنا، بالن‌های اینترنت به جای مبارزه با باد، از “هوش مصنوعی” استفاده می‌کنند تا ارتفاع خود را تغییر دهند و برای رسیدن به مقصد خود از جریان هوا استفاده می‌کنند؛ این امر می‌تواند به طی مسیر‌هایی منجر شود که طولانی و یا پیچیده هستند، ولی در عین حال به انرژی بسیار زیادی هم نیاز ندارند. همچنین این بالن‌ها می‌توانند دسترسی به اینترنت را با ثبات بیشتری فراهم کنند.

بر این اساس، بالن‌های مخابراتی، بالن‌های ثابتی هستند که می‌توانند تا ارتفاع ۵۰۰ متر قرار گیرد و ارتباطات زمینی را ایجاد کنند. از جمله کاربرد‌های این بالن‌ها می‌توان به استفاده در مواقع بحرانی اشاره کرد؛ در واقع با استفاده از چت‌های وای فای این بالن‌ها، خدمات ارتباطی برای مردم فراهم می‌شود.

در همین رابطه امسال به رسم سال‌های گذشته عیسی زارع پور- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- با انتشار پستی در یک شبکه اجتماعی داخلی اظهار کرد: بالن‌های مخابراتی برای ارائه خدمات ارتباطی در شرایط خاص، بحرانی و قطع و اشباع زیرساخت‌های ارتباطی زمینی استفاده می‌شوند.

وی افزود: در این دوره نسل جدید سکو‌های کنترل بالن‌های مخابراتی ساخته شد و هم اکنون یکی از این بالن‌ها در حال ارائه اینترنت رایگان به زائرین در مرز مهران است.

bato-adv
bato-adv
bato-adv